Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
De aranyos vagy, köszi! ❤️
Hát igen, öreg korunkra majd lesz mit mesélnünk az unokáknak. 😃
Uuuuu, ez mennyire édes!! ♥️♥️ Igazi filmbe illő, nagyon nagyon romantikus. ☺️☺️
Örülök, hogy a párod időben felismerte, hogy nem élhet tovább nélküled.
Kukac, köszi szépen, feldobtad a napomat. Megkönnyeztem a történeteteket. 😘😘
Köszi a többieknek is!❤️
A gyros belőlem is kiváltotta az undort:) Az csak jó jel lehet.
Ti mikor kezdtétek érezni, hogy “rendezkedik” a baba? Mert én azt nem érzem, hogy fájna bármim.
Tegnap délután kicsit begörcsölt a hüvelyem, az fura volt. Pont az uh előtt.
Jó ezt hallani hogy neked is hullámzó, tegnap neked pánik a görcs miatt, nekem ma pánik a tünetmentes nap miatt :D
Áhhh borzasztó, már kiidegel ez a gyermek és mi lesz még később...xd
Amúgy tegnap óta használom a kolin cseppet, ti mennyit csepegtettek? Én 20-at csepegtettem, a dobozon terhes nőknek 12-28 van írva.
Jött a lányához, hogy elvigye valahova és meglátott egy gyűrűt az ujjamon. (Ami egy bizsu volt, takarítás közben találtam, felhúztam, hogy majd a helyére teszem, addig se kallódjon). Egyetlen szó nélkül elrohant. Gyalogolt dühösen 14 km-t (nekem futó tempóban), utána visszajött, ellém állt, megfogta a kezeimet és közölte, hogy "gyere hozzám feleségül, nem bírom tovább nélküled, nem akarom, hogy más felesége legyél, nem tudnám elviselni."
Én meg csak lestem... Semmi előzménye nem volt.
Egy elgurult bizsu miatt 😂 azt hitte, hogy a srác, akivel már szakítottam vagy 2 hónapja, megkérte a kezem. 😃
Ugyan igy voltam én is a gyrossal. 😅😅😅 Pedig a férjem készíti a legfinomabbat.
Örülök Anonim hogy visszatértek a tünetek. 🙏
Egyébként ma nekem semmi tünetem nincs. Ma van a nap amikor pincuri hagy pihenni. 😁
Jó, az mindenkinek van! Na de érted, egyszercsak megjelent. Más meg 20-30 év után jön rá, hogy mindig is a hölgy volt élete szerelme, de ennyi idő volt bátorságot gyűjteni. 😶😶 Hallottam pár ilyet is.
Szóval embered kapcsolt, ha nem is gyorsan, de hamarabb, mint sokan mások.
Örülök, hogy egymásra találatok újra. ♥️♥️
Amúgy hogy volt? Hogy jelent meg hirtelen?
Nekem úgy indult az első szülés, hogy elfolyt a magzatvíz. Arra nem emlékszem, hogy meddig folyt, már 10 éve volt.
Viszont azért nem úgy, mint a filmekben, hogy hirtelen kizúdul.
Biztos minden rendben van! Holnapra nagyon drukkolok, hogy megnyugtasson a doki!
Hányadik hétben vagy?
Uuuuuuu, ez a legromantikusabb, amit valaha is olvastam. ♥️♥️♥️ Ez hihetetlenül megható. ☺️☺️ De jó, hogy ilyen embered van! Szerintem a legtöbb pali a helyében elbaltázta volna.
Engem ilyen nagy igazságok, okok, összefüggések érdekelnének. A múltammal kapcsolatban azért van bennem pár “miért?!?” 😂🤪🤪
Gratu Nesszi a csajszihoz ha az marad, szupi lenne :* erősíted a statisztikát :D
Köszi mindenki pozitív energiáját *-*