Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Nem merthogy neztunk hormonokat es minden rendben volt/van.
Volt h kaptam utro-t biztonsag kedveert progi potlasra hogy hatha azert ..de azzal sem jott ossze..
Kislany korom ota igy jon :) jelez,aztan elkezdek gorcsolni es masnap v hatmadnap mar jon is piri..
Remelem a profeta szol beloletek 😅
Meg az h ilyen szepen “”magasan volt a hom” az azt jelzi h a progeszteron dolgozik szepen ahogy kell :)
Kukac, akkor ezt megnyertük. 😆😆
Nutella, drukkolok nagyon! Ez beágyazódási is lehet!
Amúgy pecsételésre a nőgyógyász nem mondott anno valamit? Erre nem kellene valami hormon pótlás?
Ohh, akkor még egyáltalán nem biztos ám az a mensi.
Még van rá esély, hogy beágyazódási pecsét, nem?
Cuki vagy :)
1-2 nappal elotte kezdem altalaban..
igen, az jó hő :) jelzi, hogy volt ovu.
amúgy a DPO-ra visszatérve nem mindig 14 nap, az csak az általánosított adat. 12-16 napos luteális fázis még normális, például nekem sem 14 nap volt, hanem 16. egy ciklus nálam 29 napos, és nem középidőben volt a peteérésem, így lehetséges, hogy nekem az a szakasz hosszabb és emiatt volt, hogy én mielőtt megjött volna már előtte 2 nappal tudtam tesztelni és pozitív lett, mert az már a 14. DPO-s napom volt :)
általában akik tesztelésre várnak nekik fontos ez, de ha előbb tudom mondjuk, hogy ez micsoda, akkor a gyógyszermentes időszakomban jól jött volna, mert tudtam volna mikor jön meg, nem pedig várok és várok, hogy mikor történik vajon :D
Szorítok még neked babáért!! ♥️🤞
Mennyivel előtte szoktál pecsételni?
Ez milyen aranyos már. ♥️♥️ Nagyon vicces amúgy.
Na ebben a hónapban nyomunk még egy naponta tesztet, de próbálom valahogy kiszámolni, hogy ovu előtt 1-2 nappal legyen egy ilyen kihagyós alkalom.
Aztán, ha ez nem jön be, rápróbálunk a két naponta dologra. A/B tesztelés babatervezés alatt. 😄😄
Altalaban igy kezdodik igen :(
Mindenesetre max 1-2nap es kiderul vegre.
Juj az nagyon szupi 😊😊
Én kíváncsiságbol megmertem reggel, hajnalban... 4kor 36,4
De vhol olvastam hogy óránként 1-2 tizedet emelkedik.
Sztem ha aludtam volna 6ig 36,6-36,7 lenne.
Alaphőm 36,3 de feleslegesen mérem addig, amíg az uram így jár dolgozni. 😔
Az nagyon jo sztem :)
En elkezdtem “pecsetelgetni,barnazgatni” szoval mar nem sok remenyt fuzok ehez :(
Jaja, köszi 😃 remélem, hogy ügyes is volt. 😊
Mérem közben én a hőmet is. Az ugye jó, ha az alap 36,3-ról dpo 3. 36,7?
Szegény urad, jobbulást neki!! Hát, akkor még pont időben voltatok együtt.
Na én meg majd meglátom, hogy mennyire tudom a dolgot kiszámolni. Megpróbálunk egyszer kihagyni egy napot. De a szabi akkor is csak szabi marad, nem tudom, mennyire tudjuk visszafogni magunkat. 😄😄
Csorika :)
Meg jo hogy megtudta tenni amit kell neki 😅
Nálunk most nincs együttlét. Mázlink volt, hogy az ovut még elcsíptük. Kötőhártya gyulladása lett az uramnak, hogy most csak messziről néz. 😅
De amúgy 2 naponta volt ovuig, illetve ovu napján és másnapján is volt.
Köszi Kukac!! 😘 Most nálatok a kétnaponta együttlét megy?
Párom ma mondta, hogy lehet nem naponta kellene ovu idején együttlenni, hanem kétnaponta. Meg is lepődtem így ezt hallva az ő szájából. 😆 Főleg, hogy akkor épp szabin leszünk. 😆