Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Továbbra sem fáj a cicid ugye?
Én semmit nem érzek. Ilyenkor úgy be van már durranva, feszül, tényleg egy számmal simán nagyobb, most meg semmi. 😅
Szia! Itt én vagyok a legidősebb a 36 évemmel. Nekem van már egy nagylányom. Most próbálkozunk a természetes úttal. "Csináltatni" nem szeretnénk.
De szerintem lehetséges 40 felett is. Nekem több ismerős is bevállalta és összejött.
Hello!!
Van koztetek, aki 40+ éves. És már van gyereke. Gyerekei??
Most újra próbálkozik??
Lehetséges természetes úton??
Vagy már csak "csinaltatni" persze intézetre gondoltam.
Juuuuj de jó Kukac! Csak van ott tünet. 😁❤️
Ugyan ez a puffadás van nálam is, egyszerűen reped szét a hasamnal, olyan vagyok mint egy nagy lufi.
Most ittam salvuz vizet, egy kicsit elkezdett működni ott bent vmi 😅😁
Hihetetlen, hogy neked is ez van most.
Párom is csak néz nagyokat, hogy mit fetrengek a kanapén 😅
Ehh, elszóltam magam, hogy nálam nincs semmi.
Kb egy órája úgy görcsölök, lábamba sugárzik.
Először azt hittem, hogy levegő 🙈 mert fel is vagyok fújódva, igaz a natur pulykamell rizzsel nem szokott ilyet csinálni, szóval fogalmam sincs mitől, de nem is onnan jön a fájdalom mint kiderült.
Olyan mensi szerű görcsök, de az még nem lehet 🤷♀️
10.napon még én se produkáltam semmit, halvány csíkok jöttek csak ki. Emlékszel, hogy rá voltam parazva? Erre 17 napon olyan erős lett hogy majd leesett. 😅
Ugy hogy nyugi, jön majd a pozitív teszt 😁😊
10. napon vagyok és még sehol semmi. Sorra pisilem a tök világos csíkokat. 😬😬 Remélem, hogy lesz a hónapban ovulációm, főleg, hogy holnap megint elutazunk.
Amúgy jövő hét kedden megyek majd nőgyógyászhoz a hormon leleteimmel. Kiváncsi leszek, hogy mi a helyzet velem hormonálisan.
Köszike! ❤️
Hogy állsz az lh teszttel? Hányadik napon vagy?
Jaja, persze az elég lesz nyilván. 8-10. napon azért sok esetben nem látszik még semmi szerintem a teszten.
Megy a szorítás ♥️
Még nem merek kijelenteni semmit, a jelek tényleg nagyon jók, de még csak a 8.nap van.
Majd a 11.-en tesztelek 😊🤞
Szoritsatok is nagyon ❤️
Hali. Olvasgatlak ám titeket, csak nyakig ér a holiday. 😃
Nekem egyelőre semmi tünetem, se fájdalom, se szurka.
Pedig vártam volna, mert egy hét múlva nem várom a menzim és éppen egy héttel előtte szokott csekkolni egy 1-2 napos cicifájás.
Csalódni se akarok egyébként ha negatívat tesztelek. De amúgy meg mindegy mert tesztelhetek negatívat is a mensi napján is.
Szívem szerint már most tesztelnek. De tudom hogy ez még nagyon korai lenne. Így lehet hogy csak 11.napon tesztelek 😅
10-es teszttel szerintem már lehetséges :) a rossmannos facelle nagyon jó amúgy, és nem is drága, 600.- és 10-es érzékenységű :)
de ha a 10.napon nem mutatna semmit, akkor a 12.-en már sztem igen :) ha jól számolom énis akkor teszteltem :D
Mint a chemotoxos légy ugy érzem magam. Az előbb megettem egy vegan joghurtot a gyomrom egyből görcsbe randult és azóta hányingerem van. Egyébként sztem a 10.napon fogok tesztelni. Most vagyok a 8.-on.
Vagy az meg korai lenne nagyon?
Csak annyira erős tüneteim vannak, hogy sztem simán lehet ez a hcg hormon miatt.
Hát szokott ilyen lenni, vagyis nem ilyen. Az szokott lenni hogy hajnalba fáj egy fél órát a hasam és elmulik. Ennyi. Meg mondom a cicim szakad le. De most ugye nincs cici fájdalom és ez a hasi görcs is ilyen érzem, de nem gáz, nem kell bevenni gyógyszert.
Olyan hogy egész éjszaka fájjon meg napközben, még nem volt.
És nem beszélem be a tüneteket sem. De egész nap olyan vagyok mint aki másnapos. Szédülök, erőtlen vagyok.
Lehet a front miatt...
Neked szokott ilyen előjele lenni a mensinek ennyire korán? Bízom benne, hogy ez a testi érzet már más miatt van. ♥️♥️
Én meg úgy érzem, hogy össze vagyok zavarodva. Nem vagyok most annyira rácuppanva a dologra. Persze, ha hirtelen összejön a baba, azonnal átszellemülök és örülni fogok. Csak annyira hajtósak voltak az elmúlt éveim, több költözés, ház felújítás. Egy ideje nagyon lestresszelt a munka. Amellett szervezni az esküvőnket, nagyon sokat kivettek ezek az erőmből. Most, hogy lekerült a szervezési stressz faktor a vállamról, picit elengedtem magam. Nem eshettem évekig össze, de most már igen. Es érzem, hogy fáradt vagyok. Es azt hiszem, most arra vágyom leginkább, hogy picit ne történjen semmi, és csak unalmasan és lassan folydogáljon az idő. ☺️☺️