Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babatervezés 2021-2022 kezdőként fórum

Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)

4194. anonim27 (válaszként erre: 4193. - Dreamerlady)
2021. aug. 26. 08:51
Köszi jól, szerencsére visszajött a cicifájás, szóval csak rám ijesztett...xd már nagyon várom a holnapot :) magánba megyek, remélem képet is kapok : )
2021. aug. 26. 08:49

Nikota, annál szülsz, aki épp bent van a kórházban, amikor eljön az idő. 😄😄 Egy vadidegennél. Nem hiába viszem a férjemet, majd ő fog vigyazni rám, ha a doki valami felesleges baromsággal akarna vegzálni. 😆 Tudom, külföldön is ilyen, csak ott kicsit kedvesebbek a dokik. Tök jó, hogy van kórház választás neked! És akkor végig kísérő orvosnál egyben szülhetsz is?

Köszi Anonim, hát lassul meg. 😅😅 Mindenesetre érdekes. Remélem, hogy hamar összejön a babó, mert ez a várakozás hosszú tavon számomra egyenlő a lassú bedilizéssel. 🤞Te hogy vagy ma?

Amúgy mostanában (pár hónapja) néha érzékeny a bal petefészkem. Tegnapi együttlét alatt is éreztem. 😬 Ez vajon jelent valamit?

4192. anonim27 (válaszként erre: 4190. - Dreamerlady)
2021. aug. 26. 08:42

Tök jó, hátha jelent valamit, mondom nekem mensi előtt 1 héttel már fájt... xd most hogy az hanyadik dpo nemtom xd

kiszámoltam és ha jól számolom pont a 7.dpo :D és a 12.-en már pozit teszteltem :D Remélem csatlakozol a pozi táborhoz :*

4191. nikota (válaszként erre: 4190. - Dreamerlady)
2021. aug. 26. 08:40

Magyarul egy szülész van akihez mehetsz? És ha az nem szimpi akkor fizess 😳 ez durva…

Itt nem tudom pontosan hogy hogy van szülészekkel, erre a témära lesz 9 honapom 😅 viszont azt tudom hogy korhäzat välaszthatok mäs värosbol is (itt egy oränyi tävolsägon belül 3 van)

2021. aug. 26. 08:31

Nikota, örülök, hogy nálad is rendben vannak az értékek! Itthon most így van az orvos választás, hogy ahhoz mész terhesgondozásra, akihez szeretnél/beférsz. Ez lehet állami vagy magán is. Viszont szüléshez nem választhatsz orvos, ami baromi gáz. Maganba lehet menni, ez itt Budapesten 800 000 Ft 😆😆😆

Nekem is van update, ma vagyok 7. dpo, reggel azt vettem észre, mintha a cicik tömörebbek lennének. 😅😅

4189. Dreamerlady (válaszként erre: 4182. - Nella29)
2021. aug. 26. 06:54
Nagyon örülök, hogy jól érezted magad! ☺️☺️ Miket csináltatok? Láttátok a tavat?
4188. nikota
2021. aug. 26. 06:50
Egy kis update: beszéltem a dokival, azt mondta az összes értékem rendben van, nincs ok aggodalomra, probälkozzunk toväbb 😅
4187. anonim27
2021. aug. 25. 22:39
Lehet korai volt a pánikom, visszajött a cicifájás❤️🤣🤞🙏
4186. nikota (válaszként erre: 4185. - Dreamerlady)
2021. aug. 25. 21:15

Igen, van pär nögyogyäsz a värosban (kis värosban élünk), közülük én välaszthatok, ezt fizeti a biztosito. Persze vannak privät dokik is.

Kiväncsi leszek h ha egyszer összejön a baba hogy lesznek a vizsgälatok stb.

Otthon hogy van?

4185. Dreamerlady (válaszként erre: 4184. - Nikota)
2021. aug. 25. 20:56

Meh, kár, hogy ott nincs ilyen rendszer. Így már értem az “omlautos a” betűket. 😄

Nálatok van szabad orvosválasztás?

4184. nikota (válaszként erre: 4183. - Dreamerlady)
2021. aug. 25. 20:46

Köszi!

Én Ausztriäban élek, itt sajna nincs ilyen.. :/ ki kell värnom a holnap reggelt 😅😄

4183. Dreamerlady (válaszként erre: 4181. - Nikota)
2021. aug. 25. 20:43
Szorítok neked!! 🤞🤞 Amúgy van ügyfélkapud? Ott fent vannak az eredmények. eeszt.gov.hu
4182. nella29
2021. aug. 25. 20:34

csajok, ma ertunk haza a nyaralasbol, szuper volt☺️ viszont vissza a valosagba…

a vedonohoz csak jovohetre kaptam idopontot, viszont a heten meg szabin vagyok es gondoltam elmennek a haziorvoshoz a toxoplazma vizsgalat miatt. nem tudja valaki, hogy tudom azt intezni mar? vagy kell hozza a varandos kiskonyv amit a vedono ad?

4181. nikota
2021. aug. 25. 19:24
Jaajj, holnap reggel kell felhivnom a dokit a laboreredmenyek miatt.. szoritsatok legyszi h minden rendben legyen…🤞🏻
4180. @kukac@ (válaszként erre: 4178. - Detty30)
2021. aug. 25. 17:12

Igen, így döntöttem. Igaz, hogy maradt még ovu tesztem, lehet, hogy nem tudok majd ellenállni, de amúgy nekünk nem volt időzített a teszt miatt a szex, mert pont utána volt pozi.

Max abban volt különbség, hogy nem mindig hagytam magam elcsábítani hogy meglegyen a 2 nap 😅

Arra jutottam, hogy még egy ilyen hónapot nem bírok ki. Idegileg. Ha nem sikerül, akkor nem sikerül, adtunk esélyt neki. Nem mondom, hogy nem szomorít el, de tudok vele élni. De még egy ilyen idegbajt nem szeretnék. 😃 Nem mondom kétszer, hogy az zavarta össze a ciklusomat.

Szóval leginkább igyekszem kiverni a fejemből ezt az egész baba dolgot.

4179. Dreamerlady (válaszként erre: 4178. - Detty30)
2021. aug. 25. 16:39

Sajnálom, hogy ma vacakul lettél. Oltás után 1-2 napra már el fognak múlni ezek a car tünetek. Kitartást!!

Jah, amúgy nekem is bazi nagy csalódás volt a múlt hónap. Szinten ugyanez volt ciklus második felében, hányinger, fáradtság, méh húzódás. Úgy látszik ezek a tünetek tényleg becsapósak nagyon.

4178. detty30 (válaszként erre: 4165. - @kukac@)
2021. aug. 25. 16:18

Már mindent beszedtem ami itthon van. Várok, remélem jobb lesz.

Látom Kukac, te is jegeled a honapba az ovu tesztelést. Mi is így döntöttünk a párommal, hogy nem fogok tesztelgetni. Igyis most is éreztem, hogy mikor van, mert pont aznap voltam extrán kívános.

Most másra kell figyelnem, nincs kedvem még itt feleslegesen stresszelni magamat.

A tünetekből tanulva rajottem, hogy ezekben nem lehet bízni, mert látom a végeredményt. Becsapott a testem vagy inkább az agyam.

Akkor leszünk együtt amikor szeretnénk, nem pedig időzítve, azért valljuk be elég lélek romboló.

4177. Dreamerlady (válaszként erre: 4176. - Anonim27)
2021. aug. 25. 15:45
Jó neked, én csak nagypofájú vagyok, és csak hiszem, hogy laza. 😆😆
4176. anonim27 (válaszként erre: 4175. - Dreamerlady)
2021. aug. 25. 15:06
Igen próbálok arra gondolni :D Amúgy senki ki nem nézné belőlem, én egy laza nagypofájú csaj vagyok xd De azért a rettegés bennem is bennem van :D
4175. Dreamerlady (válaszként erre: 4174. - Anonim27)
2021. aug. 25. 15:04
Jajjj, szegény. Nagyon megértelek, az előzmény miatt nagyon nehéz lehet ez most neked. Szorítok ezerrel!! 😘😘 Gondolj arra, amit a dokik is szoktak mondani, hogy második babu már sikeresen az anyukaval szokott maradni. ♥️♥️
4174. anonim27 (válaszként erre: 4172. - Dreamerlady)
2021. aug. 25. 14:46
Írok majd, csak tuti sokk hatása alatt leszek akár jó akár nem xd De igyekszem minél hamarabb, amikor már nem remeg a kezem, mert szerintem el fogok tudni ájulni az idegtől xd
4173. Dreamerlady (válaszként erre: 4171. - Emi1206)
2021. aug. 25. 14:46

Akkor lehet, hogy téged rögtön táppénzre vesz majd a doki. Tudom, hogy nem akarsz kitolni a kollégákkal, de covid miatt anno a barátnőmet azonnal táppénzre küldték. Ő öregek otthonában ápolta az öregeket, szóval ő közel volt a tűzhöz.

Ha adminisztráción is vagy, de eü intézményben, nem biztos, hogy vírus idején jó bejárni.

Szerintem a kollégákkal nem te tolsz ki, hanem a cég. Amúgy megértelek, ha nálunk figyelembe veszik majd az állapotomat, azért én se szívesen hagyom ott csapot papot. Mondjuk én ezt a “sorsra” bízom. Ahogy a cég fog bánni velem, az alapján cselekszem majd én is.

4172. Dreamerlady (válaszként erre: 4169. - Anonim27)
2021. aug. 25. 14:42

Olyan izgiiii, nagyon várom a pénteket én is, írj majd rögtön, hogy mit mondott. ♥️♥️

Köszi a tippet, tök jó, hogy ez kiderült. ☺️

Amúgy képzeld; azt mondta a doki, amit te is: stresszes meló mellett is simán teherbe lehet esni. ☺️ Szóval ezen akkor nem kell parázzak. Majd akkor kell inkább figyelni magamra, ha baba van bent. Nagyon megnyugodtam emiatt. 🥰

4171. emi1206 (válaszként erre: 4167. - Anonim27)
2021. aug. 25. 13:59
Ez nekem is jó hír. Mert én meg a korom miatt leszek veszélyeztetett. És a Covid miatt gondolkodtam én is azon, hogy nem szeretnék sokáig bejárni. Itt Budapesten a tömegközlekedés elég zsúfolt, ráadásul én egészségügyi intézményben dolgozom (csak nem egészségügyisként).
4170. emi1206 (válaszként erre: 4166. - Dreamerlady)
2021. aug. 25. 13:53

Áll sajnos.

Engem még nem vitt rá a lélek, hogy beleássam magam a munkaügyi dolgokba, de jó, hogy írod ezt a túlóra dolgot. Most épp úgy gondolom, hogy tuti nem fogok bent maradni tovább, ha összejön a kicsi, de amilyen hülye vagyok valószínűbb, hogy megsajnálom a kollegáim.

4169. anonim27 (válaszként erre: 4168. - Dreamerlady)
2021. aug. 25. 13:50

Csak azért is írtam, hogy írtad hogy kivagy, de ha összejön a babó akkor már nem sok hetet kell kibírni, menj el nyugodtan táppénzre :D

6+4 napos vagyok ma :D de pénteken kiderül, ez ugye mensi szerint van számolva, meglátjuk méret alapján mekkorának számít.

4168. Dreamerlady (válaszként erre: 4167. - Anonim27)
2021. aug. 25. 13:47

Köszi szépen Anonim!! 😘😘 Tök jó, hogy kideritetted ezt, már a táppénzünk is nagyon magas lesz akkor. ♥️♥️ Ez nagyszerű hír tényleg. ☺️

Nem gondoltam volna, hogy ilyenkor veszélyeztetettnek számít az ember. Most hanyadik hétben vagy? Így, hogy írod, hát igen a covid miatt tényleg lehet jobb lenne a 10. héten táppénzre menned.

Én sem akarok majd covid mellett bejárni, de még nem tudom, hogy elengednek-e home office-ba. Valamint, hogy normális lesz-e a főnök. 😄😄 Ha bármelyikre is nem a válasz, akkor én is táppénzre megyek.

4167. anonim27 (válaszként erre: 4166. - Dreamerlady)
2021. aug. 25. 13:40

Ja én meg azt akartam neked mondani, hogy mamám könyvelő és megkérdeztem hogy hogy működik ez az egész ha melóhelyen nem akarok végig lenni. Azt mondta már akár 9 hetesen elmehetek táppénzre ha a nőgyógyi ír papírt hogy veszélyeztetett vagyok (márpedig te is és én is azok vagyunk az előzmények miatt). A táppénzen a nettó bér 70 %-át kapjuk, és ha megszületik a baba akkor pedig a CSED-et ami a bruttó bér 100%-a - 15%.

Szóval ha visszajön a covid helyzet akkor én lehet elmegyek majd táppénzre.

4166. Dreamerlady (válaszként erre: 4161. - Emi1206)
2021. aug. 25. 13:36

Nálatok is áll a bál, úgy látom. Borzasztó lehet, én us elhivatott vagyok, én se bírnám, ha nem tudnék dolgozni, mert akadályoztatva vagyok benne. 😬😬

Ez a túlóra dolog sincs rendben. Azt amúgy tudtad, hogy kismamát nem foghatnak túlórára? Szóval, ha beesik a babó, akkor toll a fülükbe, mert kismamát nem szabad befogni. ☺️☺️

4165. @kukac@ (válaszként erre: 4164. - Detty30)
2021. aug. 25. 13:01

Mensiből, de talán a másik is elmúlik vele.

Elhiszem, hogy kivagy már ennyi nap után.

Valami fájdalomcsillapító vagy görcsoldó nem segíthet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook