Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Köszi Anonim!! Tovább nehezedik a kérdés basszus. 😄😄 Amúgy édes ez az izgalom. Ma már álltam a tükör előtt és mondogattam magamnak, hogy “anya vagyok”. Annyira jól esett. ♥️ Meg a pocimnak is mondtam, hogy “nőjj szépen baba”. 🥰 Hiába félek, tök jó megérzéseim vannak. Szerinted nem baj amúgy, ha elmegyek 5+4-en és utána esetleg 6 nappal később is? Akkor pont bent lenne a cuki doki, akihez majd szeretnék járni.
Panna, jól írod! Ez egy soha véget nem érő izgalom lehet. ♥️ Tök jó, hogy a barátnőid tudnak segíteni. Milyen fájdalomcsillapítást szeretnél majd? Valami termeszeteset, vagy epidurálisat? Te már az első teszt után is bele merted magad élni az anyukaságba?
Ajajj, mindig van valami izgalom, az biztos. Utána az lesz hogy fejlődjön tovább rendben, aztán a genetikai ultrahang, és így tovább.. Aztán ha megszületik, sosem múló aggodalom lesz rajtunk, hogy mindig biztonságban legyen. Most például i olyan csodás érzés, hogy mindig velem van, de szülés után már ketté válunk.
Nem voltam tanfolyamon, de néztem előadásokat amiket a pécsi klinika dolgozói tartottak online, azok jók voltak, a szülés fájdalomcsillapítási lehetőségeiről meg a szoptatásról szóltak.
Szerencsém van mert itt helyben három barátnőm is épp babázik, sok mindent láttam náluk és majd segíteni is fognak, már most sokat segítenek a tanácsaikkal. 😊
szerintem ez normális, nő a méhed, nyúlnak a szalagok, szóval ez nem baj :)
Mint írtam, én a 2 előzményem miatt az 5+4et választanám, de mivel te amúgy is szeded a progit, így lehet ha tudsz 3 nappal későbbre kérni akkor simán kivárható. :)
Köszi a választ, próbálok nem ijedezni.
Na, akkor egy szavazat a 6. hétre. Mondjuk már azt a pár napot lehet érdemes lenne megvárni. Jajj, már az elején mennyi izgalom van. 😄 Mi lesz itt, amikor már ki is bújik ez a kis csöppség? ♥️
Tegnap csomó újszülött vidit néztem, hogy kell pelenkázni, öltöztetni, ilyenek. ☺️ Te is szoktál ilyeneket nézegetni? Voltak szülés tanfolyamon?
Szió! Nekem nem volt, de sokaknak van olyan érzése, amit leírsz, ez normális. 🙂 Én inkább a 6 hetes ultrahangra szavaznék, akkor már kell embriót látni, és jó eséllyel szívpulzálást is. 😊
Elhiszem hogy irritáló lehet.
Jó reggelt! Kismamik, volt valaki, akinek korai terhességben fura érzés volt a méhében? A “görcs” kifejezés erős lenne rá, de picit gyengébben olyasmi.
Dokihoz majd 5+4 naposan megyünk az előzmények miatt. De annyira filózom, hogy áttegyem esetleg 6. hétre pontosan, mert ott már szívhang is lehet. Nem egyszerű döntés. 😅
Amúgy nem hiszitek el, szerda nap közepén estem ki a melóból és azóta a főnököm 12 óránként rámír, hogy, hogy vagyok. Bár elmondtam neki vagy ötször. Biztos jószándékból teszi, de engem annyira irritál. 😵💫😵💫
szia, üdv köztünk :) nem szoktad érezni a peteérést esetleg? az is segíthet belőni, mikor is kell pontosan összebújni :)
amúgy nekem sem pontosan akkor van ovum, amikor az applikációk jelzik, pár nappal előbb. én rengeteget okosodtam itt a csajoktól, meg utánaolvastam dolgoknak, hogyan is működik a szervezetem, szerintem tök jó dolog :)
én is próbáltam az ovutesztet, bár csak egy hónapban. pozitív ugyan nem lett, de alátámasztotta amit sejtettem is, tényleg előbb van peteérésem. kérdezz bátran, segítünk amiben tudunk ♥️
Sokan nem használnak itt tesztet amúgy, lehet én tudományoskodtam túl a dolgot. 😄 Elvileg, ha középidő felé haladva van kétnaponta bújás, az is tökéletes.
Sokaknak nem nagykönyvi az ovuja. Nekem talán egyszer jött eddig középidőben. Általában 1-2 nappal hamarabb történik. Ovu teszt miatt tudom csak. A hőmérőzés nekem nem jött be. 😅
Szia!
Igazából, elég szabályosnak mondható 28 napos ciklusaim vannak. Tavaly decemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta szépen beállt. Úgyhogy simán a félidőt célozzuk, aplikációval belőve. Ha ez a hónap sem nyert lehet kipróbálom vagy egyik vagy másik módszert. Ja amúgy mióta próbálkozunk volt 31 napos ciklusom is, én meg persze tök örültem, hogy baba lesz, teszteltem is, de persze semmi. Gondoltam akkor két nap múlva újra, de másnap bejelentkezett...
Szia Lanna! Üdv a fórumon. ☺️ Hát igen, nehéz “nem várni” a picit, ha már egyszer megfogant a gondolata a babának. Mindenesetre ez itt egy nagyon támogató kis közösség, úgyhogy bármikor meghallgatunk szívesen, itt nincs rossz kérdés vagy gondolat.
A felújítás sosem egyszerű, főleg, ha az ember ott is lakik. Most nálunk is lesz egy kis munkálat, de csak az egyik szobában szerencsére. Kitartást nektek!! ☺️
Használsz tesztet ovuláció megállapítására, esetleg hőmérőt?
Sziasztok!
Mi is nemrég kezdtünk babaprojektbe a férjemmel. Amíg nem találtam ezt a fórumot tiszta dilisnek gondoltam magam, hogy így rápörgök a dologra. 😅 örülök, hogy nem vagyok egyedül. Volt már 3 sikertelen hónapunk, borzasztó dolog "nem várni". Most megint másfél hét múlvára nem várom, remélem nem jön. Gratula mindenkinek, akinek sikerült! (Visszaolvastam ☺) Annyira szeretnénk már babát! Több mint 10 éve vagyunk együtt, és idén házasodtunk össze. Mi is lakásfelújítás közepén vagyunk, csak grátiszként lakva újítunk, kb. mindent is. De mire megérkezik, már minden kész lesz.
Olyan jó volt végigolvasni mindenki sikersztoriját!!! Remélem majd én is becsatlakozhatok. ☺
persze, tökre érthető ha korábban mész dokihoz, a helyedben én sem várnék.
pihengess akkor, teázz és élvezd a gondolatát a pici babának ♥️
Megértelek amúgy!! Csodálatos élmény lehetett! ♥️ Én csak az előzmények miatt gondoltam ezt a korai látogatást.
Ma délután megy a párom Predictor Early tesztekért.
Fuhh, én már fekve is szédülök. 😅 Hányinger, migrén, minden is van. Most igen carul vagyok. Azt hiszem nagyon összeadódtak most a dolgok. Remélem, holnapra jobb lesz.
én viszonylag sokat vártam, a 7. héten mentem, hogy tuti legyen szívhang is :)
tesztedről van valami hír? jobban vagy amúgy?
Nagyon korán teszteltem, amikor eredetileg nem is akartam. De a betegség miatt muszáj volt megnézzem, hogy mizu. 😅
Szerintem valamikor 5-6. hét között megyek majd. Neked mikor is volt az első vizsgálatod?
Köszi Anonim, hogy írod. Közben megtaláltam a papírján, hogy 100-ból 1 esetben van ilyen. Majd gondolom megszokja a szervezetem. ☺️
Nella, most vesz majd a férjem még 3 tesztet, ezeket ellövöm a következő egy héten. Jaj, nagyon izgulok basszus. 😅
Szia Noci-ka!
A dpo "days past ovulation" roviditese. Magyarul hogy hany nappal van valaki az ovilacio utan.
Te hogy vagy? hol tartasz? hany hetes kismama vagy?
En ma vagyok 12 hetes. Lassan keszulodunk a bejelentessel a munkahelyen meg a baratoknak. :)
sziasztok!!
Én is kezdő kismama vagyok, mit jelent a dpo??
Köszi Lányok, hát én is csak pislogtam. 😄😄 Nem tudom, hogy lehet ilyen látványos, de valaki nagyon készül odabent. Vagy valakik. ♥️ Annyira bizakodó vagyok, hogy most minden rendben lesz.
Picit próbáltam közben az ágyból dolgozni, hogy ne hagyjam cserben a munkatársaimat.
Izé, baba+influenza+progi=konkrétan majdnem elájultam az előbb. Ki is kapcsoltam a gépet. Ilyen ájulás utoljára 15 éves kölyökgólya koromban jött rám. Remélem, minden rendben lesz.
Megneztem kozben a kepet, hat brutal eros a masodig csikod ahhoz kepest hogy 10 dpo.... Lehet hogy ikrek? :)
Nekem nem vart utan volt ilyen eros a 10-es erzekenysegu teszt. (Mondjuk en nem tudom mikor ovulaltam) Nagyon szuper. Remelem hamar jobban leszel, mert azert ez az influenza nem annyira lehet jo a terhes tunetekkel egyutt.
Szerintem nem érdemes ezzel várni. Lehet, hogy ennyi a gond, és akkor kiderülne tök hamar. Azt hiszem Medicover picit drágább, de ugyanez a nagyságrend lehet.
Hát én mondtam, hogy tabit adjanak. Amennyit én össze-vissza ficergek, nálam ez a kúp hát nem a legoptimálisabb megoldás. 😄😄
Hihetetlenül izgulok amúgy, remélem, most minden rendben lesz. 🙏🏼🙏🏼 Annyit látok, hogy baromi jó jel a 10. napi délutáni pozi a múltkori 14. napihoz képest. Valami nagyon beindult odabent, úgyhogy drukkolok a kis pötyinknek. ♥️ Meg eléggé szédülök és brutálisan tompa vagyok. Most már nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez csak az influenza. 😅 Ezek jó előjelek, nem? 🤔