Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
De jó lehetett... Úgy szeretném én is.
Meglátod majd nagyot nő pár hét alatt ésminden rendben lesz. 🙏 ❤️
Sziasztok csajok!
Túl vagyunk az első ultrahangon, láttuk a kis tökmagunkat és a kis szívét is láttuk pulzalni! Viszont annyit mondott a doktornő, hogy kicsit lassabban vér a szíve, mint kellene neki, de ez lehet amiatt, mert nagyon korai még a terhesség, illetve hátsó falon tapadt meg. 2 hét múlva megyek vissza uh-ra.
Mindig kikeszit a hidegfront. Kezdem egyébként megszokni, csak terhesen lesz nehéz ezt kibirni. Bár akkor úgyis itthon leszek, könnyebb itthon szenvedni mint a munkahelyen.
Én is így szoktam ahogy Kukac írja, nem reszelem, hanem vékonyra szeletelem. Viszont amikor ilyen bacis időszak van, gyakran reszelek a teamba egy kis gyömbért. De tényleg óvatosan mert csíp 😁
A vezetőséggel a legtöbb helyen baj van. Meg úgy az egész egészségüggyel is, az ügyek leobonyolításával.
Hát legyen pozi! Az a tuti!☺️
A gyömbérteát én így csinálom:
Fél liter teához egy kb 1 cm-es karikát levágom, lereszelem. Felforralt, de kicsit visszahűtött vizet öntök rá (mert a c vitamint a magas hő kinyírja) és állni hagyom egy fél órát, majd a mézet is langyos vagy kihült állapotban keverem el benne, ha édesítem.
Vagy, mivel a reszelős verzió hajlamos nagyon csípős lenni, nem reszelem, hanem nagyon vékony szeletekre szelem. Könnyebb leszűrni is.
Köszi Lányok, kedvesek vagytok! 🥰 Emiatt tök aggódtam és most megnyugodtam. ☺️☺️
Fuhh Detty, nem hangzik jól, sajnálom, hogy ilyen nálad a hidegfront. Ez a hidegrázás tényleg elég erős… gyanús mindenesetre, azért egy front már csak nem csinál ilyet. 😅Remélem egy új lakó rosszalkodik veled. ♥️
Köszi a tippeket, a vizet csak citrommal tudom meginni, de most bedobtam a mélyhűtőbe. Hátha a hideg még tud segíteni. Gyömbér teát ma este ki fogom próbálni. Mennyit tesztek fél liter vízbe? Forrásban lévő vízzel kell csinálni ezt is, ugye?
Hidegfrontnal mindig ilyen vagyok. De egyébként 2 napja ráz a hideg, itt a munkahelyen is mindenkinek meleg a keze az enyém mint a jegcsap.
Remélem, hogy bujkál azért bennem vki 🥰
Próbálj meg citromos hidegvizet inni, vagy gyömbér teát igyál. Állítólag segít.
Örülök a jó eredménynek 😘
Lányok, megjött a Leiden mutáció eredmény és negatív. ♥️♥️♥️ Nagyon boldog vagyok, ez ad egy extra biztonságérzetet. 🥰
Kipróbáltam a ragozást a hányingerre. Az émelygésemnek meg se kottyant a rágó. 😅
Hmmm, mondjuk ez is gyanús… szoktad magad ilyen carul érezni csak úgy?
Lehet bujkál benned valami. 😬 Vagy inkább valaki? ☺️
Huuu én most szörnyen vagyok. Iszonyatosan fáj a fejem, mondjuk egész nap szedultem meg az egekbe volt a pulzusom ettől a hülye fronttól.
Ha tesztelek akkor is csak pénteken fogok. Próbálok addig várni. 😁
Nekem egy szerdai napon kívánkozott vissza a kávé, és következő keddre nem vártam. Ez 10dpo volt, és itt volt a pozi teszt délutáni pisiből.
Amúgy, szerintem nekem a reflux miatt ilyen komolyan a tünetek. Babapötty összeveszett a refluxommal. 😅😅
Csajok, amúgy ti bolonditotok meg. 😁😁😁
Szombatra nem várom, de ha lesznek érdekes tüneteim tuti tesztelek hamarabb. 😁😁
Szurkolok neked Kukac, hogy legyen Pötyike, mi pedig Nesszivel követunk téged. 😘😘😘
🙏🙏🙏 Szurkolok nekünk!
Nesszi, neked is!
Nem mindenkinek vannak erős tünetei, lányok írták, nekik sincs, szóval nem jelent semmit.
Nálam meg még nincs borítékolva, pötyi csinálja.
Borzasztó... Amúgy nem tudom, hogy mi ellen védekeznek egy egészséghazba. Sztem az emberek ellen. Egyébként tisztelet a kivételnek, itt a vezetoseggel van nagy baj.
Progeszteron, ösztrogén, prolaktin, d3 vitamin, szinte mindent. Plusz a doki emellê kért cukor terhelést is... Csoda lesz ha nem ajulok el. 😂😂
Szval ha pozit tesztelek, akkor nem megyek. Ha megjon akkor elmegyek. De inkább ne jöjjön meg.🙏🙏🙏
Nyugi, nálunk sem sokkal jobb a helyzet. Nekem van annyi előnyöm, hogy anyum eü-s és mikor mennék, akkor odaszól a kórházba. De tényleg elég gáz a helyzet.
Te amúgy mit nézetsz? Hormonokat?
Én is örülnék a babának, de inkább olyan premens érzésem van. Cicik fájnak, de a szokásos módon és ingerlékeny vagyok...kb ennyi.
Ne aggódj Nesszi, én is így vagyok, annyi különbséggel, hogy nekem ma kezdett el fájni.
Örülnék ha baba lenne, de ha még nincs akkor megyek kivizsgálásra, amire telefonon be kell jelentkezni, csak állandóan foglaltat jelez. Egyébként felrobbanok, mert a covid óta ezt a cirkuszt csinálja ez az egészséghaz, hogy egy rohadt vérvételre időpontot kell kérni....
Csajok, jézus, alig bírtam vissza olvasni. ☺️😄
Baba lesőkért izgulok ma, mindenképp írjatok!😍
Kukac, ez egyre gyanúsabb! Nagyon-nagyon szurkolok neked. Olyan izgi lenne ha babás vagy🥰😁
Viszont engem is bűnbe visztek, mert így biztos hamarabb fogok tesztelni. Azonban az én cicijeim nem fájnak máshogy...kezdek megint lemondani erről.
Az nem...
Mára takarékra teszem a témát szerintem.
Nem akarom túlságosan beleélni magam. Nehéz. Főleg hogy legszívesebben bekuckóznék otthon egy kis teával.
Köszi, jól van akkor, igyekszem megnyugodni. Végülis van ott egy adag hasizom, csont és húgyhólyag is, ami megvédi a pötyit.
“Para mami level 99” vagyok. 😅😅