Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Látod, annak az alkatnak is meg van az előnye. :D
Rólam a popót valahol elhagyták xd
Amúgy tök jó, hogy lovazol, én is évekig lovagoltam, de most egy ideje lehetőség hiányában elhagytam.
Ezért kérdeztem Bebikétől is a lovas témát:)
Akkor én vezetek 177cm-el. Xd
Amúgy meg mindenki úgy dögös ahogy van!😘😄
Ne bolondozz, biztosan nagyon dögös vagy!! ♥️♥️
Az a 3-4 kg szerintem nem sok, majd lemegy szoptatással. 😘 Én szoptatástól azt (is) várom, hogy legalább a mostani új mellméretem megmaradjon. 😅
Ahh, régen, amikor a férjem megismertem, úgy nézhettem ki, mint most te. 😊 Csak 17 kg-val voltam kevesebb 😂.
Az is igaz, hogy a kollégáim rozogának/rozinak becéztek.
Most úgy érzem, hogy kb 3-4 kg feleslegem van, úgy lett volna ideális, de ezen nem pörgök. Csak eszembe jutott, hogy a régi önmagamhoz képest is töltve vagyok 😃 de a 165 cm-mel pl. melletted a galamb és a fácán esete...
Köszi Panna a méretbeli segítséget!! Akkor babahassal valahol M körül leszek majd szerintem.
Most lehet elég lesz az S-es. Nehéz döntés… Jók a H&M-es cuccok, csak a mérettáblázattal én valahogy mindig megszívom. 😆
Kukac, eszem azt a humorérzéket!! 😆😆 Biztos nem vagy töltött galamb. 😘
Ehhez a testalkathoz cickó nem volt a szett része. Most növesztem őket. Már majdnem akkorák a melleim, mint egy 14 évesnek. És olyaaaaaan elégedett vagyok velük. Komolyan én ennek a fél méretnek is úgy örülök, hogy csak na. 🥰
Jajj, de szép ez a június vége-július eleje akkor nálatok! 🥰
Igen, a vizesedés is jellemző rám, főleg az eddigi menzeszek idején (a gyötrelmes teliholdakról ne is beszéljünk! :D).
Remélem, mindenkinek azt hozza a babavárása, amit a leginkább szeretne! 🥰
Hümm, én sem vagyok alacsony, de 170 centinél megálltam a növekedésben. Most le vagyok fogyva épp, olyan 58-59 kg lehetek. Neked az L-es méret hány kilóra lehet jó?
Azért is kérdezem, mert anno S-es H&M bugyik lógtak rajtam. 😄 Csak néztem, mert amúgy én inkább vagyok M, mint S.
Gondoltam, hogy megkérem hozzon tesztet, de 1. Tuti ellenkezne
2. Inkább pasira ilyent nem bíznék
A lányom lovagol. De most olyan lusta lettem, nagyon nincs kedvem 25 percet sétálni oda majd vissza 🙄
Na mindegy, mindent a gyerekér 😀
Köszi Bébike, hogy említetted. ☺️☺️ Vajon a H&M harisnyák is picit nagyobb méretűek, mint minden egyéb ruha náluk? Férjed nem tud venni útközben egy tesztet?
Nesszi, le kellene szedni megint a fogkövet. Plusz nem csinálta meg az egyik tömést jól a doki és már másnap kipattant. Garanciálisan szerettem volna megcsináltatni, de lehet elengedem ezt a témát és fizetek érte újra. Ez a doki 1,5 km-re van tőlem. Úgy látom egy régi tömésem is kezd megmakkanni közben, meg néha érzékeny egy másik fogam is.
Drukkolok!🍀💪🏼
Lovagoltok? Vagy csak a lányod?
Kellene is valamit csinálni a fogaiddal? Vagy csak kontroll?
Nekem sem esik jól a fogmosás:s Hányingerem van közben.
A h&m-ben 25% akció van 🤣
Gondoltam megemlítem 😀
Én meg hogy jártam… A fogorvosom a céghez közel van, ami egy olyan 2,5 órás tömegközlekedést jelent oda-vissza. Holnapra volt időpontom. Amúgy a szeretett dokinőm már nem dolgozik ott, ismeretlen dokihoz kerültem volna így. Ez se tetszett, meg a sok utazás se. Nagyon filóztam, hogy lemondjam…
Erre mit ad ég? Ma róka komával kezdtem a napot, most is öklendezek, fogat is nehezen mostam. Szeretem, amikor a sors dönt helyettem. Egy kis időre most elnapolom a fogászati kezelést azt hiszem. 😅