Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Nekem nem hiszem, hogy a baba ez, mert hát akkora mint egy málna. De egyik oldalon tényleg puklisabb a pocim. A köldököm alatt.
Neked hol dudorodik? Mármint már az egész pocid, vagy ott lent az alhas?
Úgy értem, hogy olyan, mint mikor mensi előtt megduzzad. Csak talán egy picit nagyobb. De sokkal feszesebb mint alapállapotban.
És mekkora volt eredetileg?
Én el nem tudnám képzelni milyen lehet DD mellel. Én imádom(imádtam), hogy kicsik a “lányok”:D
Kúp nekem is maradt az előző terhességből, szerintem pozi teszttől azt is elkezdem használni, én napi egyet használtam, de szerintem majd megint nézetek progi értéket 1-2 hónap múlva, mert most nagyon alacsony lett, 2,9 nmol/l és gondolom figyelni kellene hogy az rendben legyen, mert lehet ez is okozhatta a vetélést, 2 doki is azt mondja hogy nem a leiden miatt, de azért majd szúrjam magam.
Progi hiánnyal amúgy össze tud jönni a baba?
Nagyon szivesen :) Jaa es nagyon nagyon fontos, hogy ne hagyd abba, csak akkor ha biztosan nem vagy babas, mert vetelest okozhat ha hirtelen abbahagyod!
Drukkolok nagyon. ugy orulok, hogy kiderult mi lehet a baj. Remelem most mar minden rendben lesz.
Az olyan vicces amikor ferde a pocak. Nekem is szokott ilyen lenni. es egyre durvabb ahogy nagyobb a baba. az enyem valamiert bal oldalon szeret lenni szinte mindig ott puposodik :)
Hogy erted, hogy puffad a melled?
Nekem meg mindig novekszik 18. heten. Pedig allitolag akkor fog durvan megnoni mikor szules utan belovell a tej. hat nekem mar most D kosaras a melltartom es szerintem mar DD kellene, mert kezd ez is kicsi lenni... Hat en nagyon nem orulok neki, ha ez meg durvabb lesz.
Lányok nekem nem tudom, hogy nőtt-e a mellem, vagy csak “puffad”, de kényelmetlen már a 75B melltartóm.
Amit még észrevettem az az, hogy ha háton fekszek mintha egyik irányba picit lejtene a pocim. 😳 Pedig nincs is még hasam, csak a köldököm alatt egy pukli.
Nagyon jó módszer ez így, jó a protokoll nálatok. ☺️☺️
Persze én sem elégedetlenkedem, jó ez a magándoki, és mivel 35 vagyok, erre a Prenatest dologra jutottunk. Kiváncsi leszek nagyon majd a baba nemére, mert ebből a tesztből az is kiderül.
Remélem, egy fotót gyorsan enged majd lőni neked a doki. ♥️
Hát ez a cici dolog… szerinted fog még nőni? Vagy ebből kell gazdálkodjunk?! 😄😄 Szerencsére mellméret nem befolyásolja, hogy tud-e szoptatni az ember.
köszönöm, remélem minél hamarabb csatlakozhatok hozzátok pozi teszttel <3
Kipróbálom az ovu tesztelést is hátha hamar meghozza a sikert, már berendeltem a tesztfutártól :D
Sziasztok :)
Ma voltam immunológusnál, zöld utat kaptunk a babához újra *-*
szóval most pont megvan a mensi, lehet ebben a hónapban akkor már bele is vágunk :)
Jajj ertem mire gondoltál, így már! :) Igazából nem a mi erdemünk amúgy, itt ez a protokoll, hogy az első trimeszter vérvétellel leveszik a vért a kombi teszthez is egy szurassal. De tény, hogy nagyon jó módszer ez így, nem kell aztán meg egy hetet várni legalább az eredményre.
Remelem tudok videót vagy fotót csinálni ma, mert elvileg ez a mai uh elég futoszalagszeru, lemerik a crl-t aztán viszláát! Szóval úgy készülök, hogy időm nem nagyon lesz nezegetésre. Most párom sem jöhet be velem, szóval innen is gondolom hogy ez egy drive-in uh lesz 😁😁 de a genetikaira már be jöhet. Remélem november utolsó napjaira kapok is időpontot.
Akkor a cici téma is közös nálunk! Én sem bánnám, ha nőne meg, mert én sem vagyok túl erős.. Nekem is kb egy számot nőtt eddig.
Igen, de a 12. hetin már meglesz a kombi teszt eredménye is. ☺️☺️ Ezt nagyon jól megszerveztétek.
Majd próbálj szerintem ma videót készíteni. Lehet, hogy már nagyon fog mozogni. Meg integetni is simán. ♥️♥️
Akkor hasonlóak a tüneteink. Nekem összesen egy számot nőtt a cicim amúgy. Bár nálam ez is nagy dolog, mert nem vagyok keblekben eleresztve. 😄
Jaj, szegény!!! Nagyon nehéz lehetett neked ez a része. Egy hős vagy a szememben. ♥️♥️ Na de, nagyon szép kismami vagy. 😍😍
Hát, és nagyon hamar csicseregte el a főnök. Meg uhh, nem kis utálkozással a hangjában. Na mindegy, vállakozó sráccal kiröhögtük. Vele napi szinten dolgoztam amúgy együtt, nagyon jófej. Szóval jó, hogy végre fel tudtam hívni. Csak korábban nem akartam magyarázkodni. Nem tudtam, hogy már tudja ezer éve. Jó lenne vele a jövőben is együtt dolgozni, majd szerintem mondom neki, hátha tud majd valamit pár év múlva.
haha, már tudják :D képzeld, pár napja idejött hozzám az egyik kolláganőm, és rákérdezett kerek perec, hogy ő nem hiszi, hogy csak pocakra híztam volna, mikor évek óta ugyanúgy nézek ki, és ő látta az előbb, hogy megsimiztem a hasam, szóval terhes vagyok? :D és ő szétkürtölte az egész irodában, így már mindenki tudja :) de nem bánom, kezdett kellemetlen lenni a szitu :D
Panna nagyon cuki pocakod van, egyáltalán nem nagy szerintem :) tuti bomba leszel szülés után egyből.
Nagyon csini kismama vagy!:)😁🥰
És szép a pocid is, nem is olyan nagy.
Ez pozitív!🥰
Az enyém még halványabb volt:)