Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
Szeretném ajánlani mindenkinek aki szeretne babát!!!
www.szuleteskonyv.hu
Én onnan rendeltem meg a születések könyvét.Nagyon szuper benne van a baba vállalás minden pillanata(első élet,fejlődés,táplálkozás)Minden és azt is nyomon lehet követni hogyan fejlődik hétről hétre.Mit kell enni a külömbözö szervek fejlődéséhez abban az időszakban amikor pont az növekedik.Pl:kezecskék szervek.Bevezeti a még nem terhes időszaktól és egészen a járásig követheted!Én úgy gondolom igenis tudni kell egy nőnek hogy mit és hogyan csináljon hogy helyesen fejlődjön a kicsi!!!!!
Szia üdv közöttünk:))
Ha tudod majd elkezdhetnéd a terhes vitamint vagy majd a folsavat a tervezés előtt 1-2 hónappal szedni:)
Drukkolok:)
Szia Franc22!
Ha nem régen hagytad abba a gyógyszert akkor ajánlatos 3-4 hónap tisztulási időt adni a szervezetednek.Én úgy tudom annyi idő alatt kitisztulsz!Nekem 2 hónap után állt be a szervezeten mikor abba hagytam a gyógyszert.
Sziasztok!
Én a kedvesemmel decembertől fogunk próbálkozni a babával.De úgy tudom nem szabad rágörcsölni mert akkor nem fog sikerülni.Igazság szerint mi teljesen rákészültünk anyagilag a 2011-es évet rászántuk.Én kiköltöztem Németországba szobalánykodni és a kedvesem elindított egy vállalkozás a munkája mellett.Decemberben költözöm haza .Próbálok húsokat enni és figyelni hogy nagyjából gyümölcs vitaminok bekerüljenek a szervezetembe hogy erős táptalaja legyek az én kis magocskámnak.Csak ezt szerettem volna!
Mindenkinek erőt kitartás és egészséget kívánok!!!
Hasonló képpen jártam én is Februárban:(
Elmentem egy hüvely uh.ahol a doki azt mondta PCO-os vagyok mert sok tüszőm van és, hogy nem lehet majd természetes uton gyerekem és, hogy ezt meg kell műteni.
Visszamentem az endokrinológusomhoz ahol csináltak inzulin rezisztencia vérvételt és hormonokat néztek és kiderült nem vagyok PCO.os csak az endokrinológusom szerint a doki középidőben vizsgált meg és ezért látott sok tüszőt.Még jó, hogy nem műtettem meg magamat:(Rá 1 hónapra terhes lettem ennyi a dokik véleményéről:(((((((((
most voltam elősször ennél, mert a másik orvos aki előtte volt, az is egy durva faszi volt.
Tavaly méhszáj sebet állapított meg, ami ki derült két másik dokinál, hogy egy lila folt ami már rég óta ott van. És mikor a ph-m eredményét megkaptam, meg akart műtani pénzért!
nem tam hogy terhes vagyok e. És az a baj hogy mivel gyógyszert szedtem, irtóra nem tudom hogy mit kellene tennem
Ha baba van, akkor délután kiderül. Utána nem tam, hogy hogyan fogok délutánra melózni menni, mert tutkó, tiszta ideg leszek.
mi előtt bementem a dokihoz kijött egy jó adag vér belőllem, pedig reggel már csak barna folyásom volt. Erre bent a vizsgálóban közölte, hogy nem tudja én mit láttam, de egy csepp vért sem lát
mikor a vizeletet adtam a terhes teszthez, akkor ismét volt vér
Szia!
Ne izgulj előre,nyugi!
Hát tényleg egy állat dokinál voltál,vagy érzett valamit és meg akart arról győződni,hogy minden rendben odabent.Bár ilyen durván nem szoktak vizsgálni.Minden esetre ne idegeskedj,az nem tesz jót,mostmár megtudod mindjárt.
Írj mindenképp,mi volt,de szerintem minden rendben van,ha nincs semmi olyan tünet,aminek nem kellene.Nem vérzel,vagy görcsölsz?Ha nem akkor ne izgulj!
sziasztok!!!!
Ma voltam életem legbunkóbb nődokijánál. És annyira fájt a vizsgálat. Legalább 4ujjal vizsgált és szó szerint ráfeküdt az alhasamra mikőzben tapogatott belül. Szőrnyű volt. És a kacsa mikor behejezte nyomott valamit, mondtam neki hogy fáj, erre még nyomta beljebb a hülyéje!!! Megnézett kis ultrahanggal, motyogott valamit a nővérnek, aztán közölte öltözzek.
Kaptam laborba lapot, amit azonnal el kellett intéznem egy vízelet vizsgálattal együtt. 12:30ra meg mehetek nagy ultrahangra. Sűrgős jelel.
Remélem nincs semmi rossz bajom. Annyira félek.
Szia!
Tegnap nem jöttem már vissza,mert feltartottak a fiúk:)
A lényeg az,megtudta a mama a nagy hírt és úgy kiakadt,de nem engem hívott,hanem anyut,azt mondta neki,tiltsa meg nekem,hogy megtartsam,beszéljen le róla,míg nem futok ki az időből,ezentúl nem fog segíteni nekünk semmiben ezért.Ez az egyik ok,amiért ki vagyok.A másik,van egy rakat tartozásunk a bankok fele.Két és fél éve a párom elveszítette a munkahelyét,10 nap hiányzott,hogy munkanélkülit kapjon,ezért kapott 23000 forintot.Ebből éltünk 5-en,meg még anyuék is velünk laktak.Addig nem is volt baj a kölcsönökkel,de ebből nem tudtuk fizetni.Kértünk könnyítést,de csak elutasítást kaptunk.Havi kb 75000 a részlet.Próbáltam több bankkal is egyezkedni,de nincs lakás,se kocsi,se semmim.Tavaly talált a párom munkát,ami naponta fizet,hol így hol úgy,se szabi,se táppénz nincs és 4 órában van bejelentve(ez nem gond a bankok miatt)Tavaly óta a T-Home tv-m is uszik,mert amikor felújítottuk a mostani lakásunk,nem tudtam fizetni,hát ez is 60 000 körül van,írtam kérelmet részletfizetésre,meg,hogy felmondom,hogy ne kamatozzon már,de nem kapok választ két hónapja.A hiteleinket anyuék miatt vettük fel,mert ha nem,hát akkor lett volna botrány:(Mostmeg ugye minket terhel.De ne tudom fizetni és egyik bank sem akarja kiváltani úgy hogy a fedezet a számlám és addig nem vehetem le a pénzem,míg nem vonnak le 20000 forintot törlesztésként.
Szóval van min idegeskedni.Már néha úgy érzem,belefáradtam az egész életembe,az egész életünket elszúrtuk úgy ahogy kell és nem tudunk kilábalni.
És akkor élesben megy a dolog mostantól ismét? :)
Biztos lesz pé-d, már az is jó hír, hogy időben megjött. Kitartás, összefog jönni! :)
sziasztok!
bocs ha belekontárkodok a fórumban!
van egy eladó babahordozónk,kaptunk másikat,ezért adom el.
képeim között megtalálható!
5000.-ért megvásárolható!
köszönöm a figyelmet!
Nem igazán, a 4D-n mondtak méretet is.
12,5 cm és 60 gramm volt 14+6 hetesen. :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Ha a Te babád is ősztől lesz bölcsis, itt a helyed:)
- Mi lesz 2012-ben?
- Lesz 2012-ben is Debreceni Virágkarnevál?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?