Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
Hát nem tudom, de tényleg úgy érzem, mintha bármelyik pillanatban megjönne.
Igen 15-re nem várom, 13-án csinálok egy ovu tesztet, jósteszt gyanánt, ha pedig nem jön meg 15-én, akkor 18-án terhességit.
Mivel megint visszaállt a ciklusom szabályos 25-26 naposra, így a nem várt napján még csak 3+4, 3+5 hetes a terhesség, nem tudom mennyire mutatná ki.
nekem is 2-3 hete iszonyatosan fájt de csak az egyik petefészkem ez már elmúlt pár napja hát nem tudom mitől lehet nálad és nálam:)Igen nekem is szúrkált a petefészkem és sokszor olyan melegnek éreztem.
Pedig akkora meg már elmúlt az a nyákom azt se lehet mondani a peteérés jele lett volna bár a fene tudja:)
15.ére nem várod ugye?Akkor jövőhéten ellősz egy tesztet?
Harmadikán, pont ovukor.
És ez előtt sosem fájt a hasam, most meg teljesen érzem a méhemnek és a petefészkemnek a bal oldali részét.
Nem, és valahogy az időzítés Párom részéről kicsit megkésett. :D
Szóval ebből bármi lehet.
Ma is nagyon görcsölt és fájt az alhasam, megint ittam egy pezsgő tabit, és megint jobb lett.
15-re nem várom, 13-án ovu jós tesztelek, hátha. :)
Én sem érzem ált. az ovut, csak a nyákból tippelgettem, de mint kiderült nekem nem is ovukor van tojcsis nyákom, ebben a hónapban eddig nem is volt, pedig már volt ovum.
A görcsöm és szurkám kicsit elmúlt, mert ittam egy pezsgő tabit, amiben van vas+folsav, c-vitamin, b-6 és b-12 vitamin és magnézium.
15-re nem várom, 12-től jóstesztelek, mert lehet összehoztunk egy babyt, pedig nem is voltunk igazán rajta a témán, mivel csak decemberben fogunk neki kezdeni, de fene sem tudja hogy mennyi került belém a nagy élvezetekben. Szóval majd kiderül.
Sziasztok!
Ovuteszt! Persze az lenne a legjobb ha érezném!
Köszi:)Csak hát olyan érzésem van ez most nem jött össze:(
Persze nem adjuk fel:)
Mizu veled?
Nyugodtan abba hagyhatod nem lesz semmi bajod:)
Hát nem tudom akkor lehet másik terhes vitamint kellene nézned.
Hát nem merek tesztelni mivel tavaly is menszi előtt teszteltem halványkát és rá 1 hétre megjött a doki szerint nem tudott jól beágyazódni.Inkább megvárom míg késik és elmegyek a dokihoz Ő mondja meg a jó hírt:)
Sziasztok csajszik!:)Nagyon szeretnék már babócát:)
Van egy csomó +érzésem, de akár csalhatnak is. Van hányinger, hasszurka, cici fura érzés. De lehet, hogy hipo-honderségbe csap át. . . .
A tesztek szerint júli 30. -án volt ovum, és 31. -én voltunk együtt. Szerintetek lehet még esély?
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Ha a Te babád is ősztől lesz bölcsis, itt a helyed:)
- Mi lesz 2012-ben?
- Lesz 2012-ben is Debreceni Virágkarnevál?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?