Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nicator: igaza van Nutokának, amíg nem zárod le magadban, addig ne kezdj hozzá a másodikhoz! Hidd el sokat jelent!!! Sajnálom, hogy itt vagy köztünk, de ne add fel! Én 2 babát vesztettem el, és nem adtam fel, a harmadik babát várom, akivel túl vagyok a 12 héten... Szóval ne add fel, dolgozd fel a fájdalmad, ide nyugodtan leírhatod amit érzel, kérdezhetel nyugodtan, hidd el könnyebb lesz. És ha már feldolgoztad, akkor a következő babánál nem lesz gond.
Mégegyszer sajnálom, hogy ilyen dolog miatt vagy itt :(:(:(
Addig amég az első elvesztését nem zárod le magadban addig nem szabad nekiindulni a másodiknak.
Sosem fogod elfelejteni de nem szabad kivetíteni a másikra már amikor ő élni akar ott a pocakban.Én mindig mondogatom neki bármilyen pici is még hogy HARCOLJ AZ ÉLetedért:)
Szia Nicator!
Én is az első babám veszítettem el,teljesen megértem amit érzel.Ne add fel,én sem fogom.Sikerülni fog legközelebb!Rájöttem ez gyakoribb dolog mint gondolnánk,csak sokan nem beszélnek róla.4 terhességből 1 így végződik.
Sziasztok!
Először is köszönöm a kedves hozzászólásokat az utolsó bejegyzésemhez! Nagyon örülök, hogy van olyan, aki úgy érzi, hogy tudtam "segíteni".
Retek:tudom, hogy komoly dolog, ami veled most pluszba történt,de biztos van megoldás és próbáld meg nem rögtön a legrosszabb lehetőséget számításba venni. Lehet, hogy nagyon egyszerű a megoldás! Tudom, hogy ezt könnyű mondani, én is olyan vagyok, aki rögtön a legrosszabbra gondol. De!!!! Az én dokim, mikor mondom neki, hogy a neten olvastam: MÁR FOGJA IS A FEJÉT!!!Sajnos a neten nem minden pontos! A szövettani eredményemet Szerdán kaptam és Csütörtökön már mehettem is a dokihoz. Persze én nem bírtan ki!! Az ott talált orvosi kifejezések szerint rákos a méhem SZERINTEM. Mármint a neten ezeket találtam! És közbe semmi!Ez egy szélsőséges példa!!!De tényleg ne áskálódj sokat a neten, mert tényleg sokszor nem is az van!!A dokim óva int ettől!!!!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok lányok!
Nos, elég nehéz az embernek hinni, miután ilyen rossz dolog történik az emberrel, de nem szabad feladni. Az első baba után teljesen el voltam keseredve, a párom húzott ki a szakadékból, azóta is hálás vagyok neki érte. Aztán a második baba elvesztése szintén teljesen padlóra vágott, ehhez jött az is, hogy karácsony előtt történt nem sokkal. Műtét után kiderült, hogy anyósomnak szürke hályog van a szemén (41 évesen), és ha nem műtteti meg magán klinikán, akkor hónapok múlva megvakul. Megsugom 400 felett volt a két szemműtét, és ehhez társult após szemproblémája. Nem termel elegendő könnyet a szeme, így ki van neki száradva, ami elég veszélyes tud lenni vezetés közben (kamionos). Ezek voltak karácsonyig. Január elején párom kocsija elromlott, aztán anyóst majdnem kirúgták. Szóval abban az időszakban (röpke egy hónap) tényleg vert az Isten minket, ha mondhatom így. Akkor már nem csak én voltam padlón, hanem anyós is, após is, és párom is. Végül egymás támaszai lettünk, és átvészeltük ezt az időszakot is. Aztán március elején nem jött meg, pozi lett a tesztem, és ez mindenkinek adott egy nagy löketet ahhoz, hogy kicsit optimistább legyen :))):):):):):)
Szóval Retek, ha már úgy gondolod, hogy nem lesz jobb, gondolj arra, hogy másnak is sikerült, és lehet hogy sok rossz történik, de minden rossz után jön valami jó, ami igazán elfeletteti a rossz napokat az emberrel. Hidd el nekem sem volt erőm ahhoz, hogy bízzak a jóban, mindig csak a rosszat làttam, és már azt is a fejembe vettem, hogy nekem soha nem lehet gyermekem, de most itt vagyok, 12 hetes kismamaként, a világ legboldogabb férjével, és nem félek, hogy baj lehet, tudok bízni abban hogy igenis ez a baba velünk marad:):):):)
Szóval senki fel ne adja nekem, mert nem szabad...
Nyugodj meg!
Engem valami ureaplasma fertözésböl 3 hét alatt kikezeltek.Kúpot meg antibiotikumot kaptunk, legközelebb már jok voltak az eredményeim.Nálam az tartott sokáig, míg találtam egy orvost, aki mindenre kivizsgált.Gyorsan sírd ki magad...nem szabad elkeseredni, ebböl van kiút.Minél elöbb kezdik el a kezelést, annál hamarabb meggyógyulsz.Fel a fejjel!!
Én jövő héten megyek először dokihoz, most kell mennem kontrollra, kíváncsi vagyok miket mond majd. Még 7 hetes terhesen volt kenetvételem (citológia), de ma a telefonban azt mondta a doki, hogy nem találja az eredményemet. Olyan mérges vagyok, pont most nincs meg, mikor lehet, hogy valami gyulladásom, fertőzésem van. ÁÁÁ
A védőnőhöz amúgy 7 hetesen mentem el és 10 hetesen elvetéltem. Megvolt már minden beutalóm, voltam vérvizsgálaton, stb. Legközelebb tuti, hogy csak a 10. héten megyek el hozzá.
Sziasztok!
Na, csajok, ma nekem nincs jó napom:( Megérkezett a cytológiám:( Klion vagy dalacin kúra javasolt, s ahogy kinéztem a netről ez valami fertőzést vagy gyulladást jelent. Szupi, mi???? Elmentem egy műtétre, aztán nem elég a lelki fájdalom, még valami szar fertőzést is kaptam.... Nem elég az ember nyomora... Az is írták, hogy érett metaplasia. Na, hát erre sem írtak jókat... Már tuti az orvoscsere.. Komolyan mondom, hogy szegény embert az ág is húzza. Ha ez tényleg valami fertőzés, akkor nem is tudom, mikor lesz ebből leghamarabb baba... Szóval, most teljesen magam alatt vagyok és megint sírok.... Bocsi, ha lehúztam a kedveteket lányok, de tudom, hogy itt elmondhatom, ha fáj valami...
hana15 :Köszönöm a kedves szavakat.Nagyon bízom benne,hogy így lesz. :)
Poppi:
Nekem is olyan lelkiismeret furdalásom van,szörnyen viselkedtem a párommal tegnap,pedig tudom,hogy ő is nagyon szenved.A terhes húgához ment be a kórházba,ezen akadtam ki,azért ez kicsit érthető.
Biztos,hogy jobb lesz ha beszélsz a dokival.Én utána pár percig a mennyekben éreztem magam,hogy nem kell sokat várni a próbálkozással.Addig megpróbálom lefoglalni magam,de nem könnyű.
Sziasztok
Mindenki volt már a mütét óta orvosnál, itt az ideje h én is megtegyem, fejmosást biztosan kapok majd h hol voltam idáig.Nem halasztgatom tovább, pénteken irány az orvos, talán jót tesz a lelkemnek.
Molly remélem h nekem is ugyan ezt mondja majd...kezdek átmenni elviselhetetlenbe...most elmegyek a páromhoz,aki a leendö otthonukban dolgozgat,oda menekült elölem reggel, viszek neki ebédet, és bocsánatot kérek a bozalmas viselkedésemért...de tényleg vannak nagyon nehéz napok.
Hana15 tegnap este szépen magfogalmaztad amit éreztem, miután vissza olvastam mindent...de te is tudod h vannak jodd és rosszabb napok.Talán ez volt itt is.Remélem h közöttünk maradsz, megnyugtatóan és kedvesen szólsz másokhoz, bízom benne h visszajön amit az elején éreztél.
Szia Molly! Azt hiszem akkor neked is jót tett az orvossal való konzultáció! meglásd! napról napra jobb lesz és tudsz majd tényleg a jövőre gondolni és érezni, mikor szeded a vitamint,meg ilyenek, hogy közeledik a nap. Érzed, hogy újra tehetsz a "kisbabádért,aki hidd el, össze fog jönni hamar"! Persze lesznek még rossz napok,de nem baj! Másnapra még erősebb leszel!!!
Sok sikert, kitartás!
Sziasztok!
Egyetértek Hana15 hozzászólásával. Valójában elcsúszott a fórum hangvétele... Ezért én személy szerint elnézést kérek tőletek.
Kívánom,hogy mindenkinek úgy alakuljon a következő időszak,ahogy azt ő szeretné!
Szép napot!
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek aki babát vár,ti jelentitek nekem a reményt!:)
A csütörtöki műtét után 2 napig semmi bajom nem volt de utána elég erős fájdalmaim voltak,talán most már jobb lesz.A doki azt mondta húzódik össze a méh.
Viszont mondott jót is,hogy az első mensi után már próbálkozhatunk.:)A sírva fiókba tett terhes vitamint elővettem és elkezdtem szedni,ez jól esett a lelkemnek.:)
Próbálok pozitívan gondolkozni,egyik percben jó kedvem van,másikban sírok.Tegnap már a düh részén is túlestem,szegény páromon töltöttem ki.Persze rá 5 percre megbántam és bocsánatot kértem.
A szűrésekhez én is ragaszkodni fogok,biztos ami biztos.
Retek! teljesen egyet értek Veled! Tényleg szemben állnak a vélemények! Mikor ide jöttem erre az oldalra előtte soha nem írtam semmilyen fórumra,sőt soha nem is olvastam. És az első írásoknál olyan más volt! Mindenki kedves volt a másikkal, és normális hangvételűek voltam az írások. Nekem ez most nem így tűnik. És valahogy nem érzem jól magam ebbe. Erre mi lehet az első gondolat? "akkor miért írsz, miért vagy mégis itt?" Jogos...mert nagyon jó volt az elején...és sokat segített. és ha csak egy olyan szót sikerül leírnom, ami esetleg valakinek segít már megérte!!!!
Köszönöm azoknak,akiktől kaptam. Remélem nem haragszik meg rám senki, bár néha már úgy érzem ...talán mindegy is
Nutoka: én csak a saját orvosomból tudok kiindulni. Azonnal küldött mindenre. A kis könyvre nem véletlen mondják, hogy mindig legyen nálad...de ezt neked kell eldönteni. örülök, hogy minden rendben!! ÉS drukkolok, hogy így is maradjon!
Kezuthe:örülök, hogy a ficánkoló babádat láthattad! Nagyon jó érzés lehetett!
Elolvastam mindent, mozgalmas nap volt.Késöre kerültem ide.
Kismamák örülök h minden rendben van nálatok!
Molly sajnálom h neked is átkell ezt élned.Most erösnek kell lenned, nemsokára egy szebb idöszak következik.
Jó éjt mindenkinek, látom a mai nap sokunknak volt szomorkás...holnapra egy szebb napot!
Gratulálok!!! :)
Hát ezt Neked kell eldöntened. Mi lenne, ha elmennél közben magán UH-ra. Bár azért is fizetni kell, de nem 6hónapig, csak egyszeri alkalommal. Te is megnyugodnál, ha látnád, hogy oda bent minden rendben.
Kazuthe és Nutoka!
Jó olvasni,hogy jól vagytok! Szívből gratulálok és irigykedem picit! :)
Nutoka: Én meszekban voltam tavaly és 6+4 idős voltam az első alkalommal. adott a doki róla papírt,meg UH képet és mondta,hogy keressem fel ezzel a védőnőt + a Tatabányai terhesgondozót a rendelésen,onnan majd megkapom a labor beutalókat. És ha megvan az összes lelet,akkor menjek vissza. Így is volt,védőnő kiadta a kiskönyvet,terhesgondozóban kaptam időpontot k.b. egy hétre rá,kiadták a beutalókat /mindet egyszerre/. Meglett minden leletem,de addigra...Nem tudom máshol mi a gyakorlat...
Sziasztok lányok!
Húúúúúúúúú a mindenségét,, nem haboztatok, volt ám termés rendesen:):):) Nem győztem visszaolvasni:) Érdekes kis "vita" alakult ki. Úgy érzem, hogy mindenkinek van igaza. Nehéz a mi esetünk, hiszen elvesztettünk egy gyermeket mindannyian, s próbálunk menekülni abból a fájdalomból, ami ért minket. Ki okokat keres, ki pedig inkább a továbblépést választja, s nem kutakodik. Én magam is hol így, hol pedig úgy látom a dolgokat. Van, hogy nem tudok beletörődni a történtekbe, de vannak úgymond jobb napjaim, s a jövőbe nézek.
Kismamik: nagyon szuper híreket hoztatok. Örülök, hogy rosszul vagytok:):):)
Nutoka, engem nem is küldött a doki védőbe, meg is mondta a 7. héten, hogy ő nem küld el, mert ha elvetélek, akkor csak nekem lesz rossz, hogy vissza kell menni, s már nem lesz baba... Már akkor érezte, hogy gond lesz:(