Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Én Komárom.Esztergom megyei voltam(Tatabánya)
Most Fejér(Dunaújváros)
Tényleg jó lenne!!!Én Komárom-Esztergom megyei vagyok,az is elég messze van Pécstől...
Viszont Retek!Mór kb. 15 perc tőlünk.
Sziasztok!
Én jász-nagykun megyei vagyok, szóval én is elég messze vagyok pécstől.
Nutoka: fel a fejjel, erős légy, ne add fel. Szomorú ami történt, de kitartás!
Ki kismama még itt?
Ma voltam a védőnőnél, megkaptam a kiskönyvem és a beutalókat is. A belgyógyászati vizsgálatra csak juni 12.-ére volt időpont, elég soká :(:(:( a vérvételre holnap kérek időpontot, és 8.-án is mennem kell AFP-s vérvételre.
Szóval most leht egy ideig nem fogok írni,de folyamatosan itt leszek, követlek titeket, és amikot tudok, írok....
Én is Fejér megyei vagyok :O
Te merre lax? :)
Sziasztok!
Nutoka, hogy érzed magad? Sokat gondolok rád. Én Fejér megyei vagyok, sajna messze tőled, de tök jó lenne tényleg kibeszélgetni magunkat élőben is:)
Brigi, sajnálom, hogy ilyen nehézségeken mész keresztül. Nem csodálom, hogy megviselt...
Hana, fel a fejjel... minden gödörből van kiút, tudod... én is voltam nem olyan rég gödörbe, de igyekeztem újjáéledni, mint egy főnixmadár. Muszáj, mert az ember csak méginkább depresszióssá válik. Virtuális ölelést(())
Kismamáknak pocaksimi:)
Szia!
Én is úgy tudom 4-6 héttel műtét után jön meg.
Kíváncsi leszek,hogy mennyire változtatja meg a ciklusom.Remélem semennyire.
Sziasztok!
Tegnap kicsit megijedtem,mert elkezdett fájni a méhem és szúrt a petefészkemnél.3 hete volt a műtét,nem szeretném,ha valami hátráltatná az újabb teherbe esést.(gyulladás stb.)Mára elmúlt a fájdalom,remélem így is marad.Leghamarabb 4 héttel műtét után jöhet meg?
Nagyon sajnálom akiknek megjött és egy virtuális ölelést kívánok mindenkinek aki maga alatt van.
Szia Drága, De jó hallani felőled, remélem a körülményekhez képest tudod tartani magad.
Ha beszélgetni akarsz tudod, hogy itt vagyunk.
Ölellek.