Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Neked is csak azt tudom írni, h nem szabad félni.Persze hogy van esélyetek rá h megint hamar összejön.Megérintett amit írtál, mivel én is azok közé tartozom akik nagyon sokáig vártak a pozitív tesztre.A fájdalom mindenkinek egyforma.Ismerem az érzést, milyen teljesen összetörni, depresszióba esni, gyógyszereket szedni, csak h túléljem a napokat.10 százalék élö spermákkal indultunk, mikor megtudtam ugy éreztem nincs tovább, párommal megbeszéltük h elválnak útjaink,de szerencsére ö nagyon ragaszkodott hozzám, így kaptam egy kis idöt töle.És megtörtént a csoda, születésnapomra pozitív lett a teszt.Igaz h nem maradt velünk, de számunkra egy igazi csoda ez, mert visszataláltunk egymáshoz, nem adnám öt semmiért és senkiért.Még ezek után is bízom benne, h a sorsunkban az áll, h lesznek gyerköceink, akik egy jó apát kapnak majd az élettöl.
Nekem volt hormon vizsgálat, de csak egyszer vették le hozzá a vért.Lehetséges ez?
TORCH vizsgálatot nem a terhesség alatt csinálnak?
Köszi aranyos vagy!
Nem érzem magam 37-nek.:)
Nem az évek száma a lényeg hanem hogy mennyinek érzed magad :)
Nem vagy Te öreg és ha a baba szeretne Téged úgyis jönni fog :)
Mindkét nagynéném 40 évesen szült, az egyik az első gyerekét :)
Sajnálom hogy újabb taggal bővültünk.
Én annyira izgulok már két hete voltam uh-n és még ugyanennyi idő mire újra mehetek.
Plussz most 20án született volna meg az első babám:(
Gyújtok egy gyertyát mást nem tehetek....
Vykusz! Mi csupán egyetlen hónapig nem védekeztünk és egyből összejött a baba. 6 hetesen elhalt, de nem tudtam róla semmit. A szervezetem életben akarta tartani, a szikhólyag, amiből a burok lett volna 10 hetes nagyságú volt amikor 10 hetesen elkezdtem vérezni és hát missed ab műtét lett belőle. Szóval 4 hete már nem is élt, míg én tervezgettem a jövőt.
A kórházban én is úgy voltam vele, hogy csak legyen vége, és menjünk haza. Utána utáltam a dokit, a babát és aztán magamat hibáztattam. Utána kerestem a miérteket. Most ott tartok, hogy úgy érzem, túltettem magam rajta, már nem fáj annyira és már örülök az élet dolgainak és annak, hogy hamarosan próbálkozhatunk újra!
Hanna nekem is második hónapra összejött, pedig mivel még nincs gyerekem meg a férjemnek se bennünk volt a stressz hogy mi van ha nem is lehet, most egyre több ember meséli nekem hogy a vetélése után rögtön teherbe esett. És ráadásul állítólag jobban meg is tapad, hát ami vizsgálatot tudunk persze csináljunk meg :)
Ne aggódj, olyan hamar lesz babád, hogy nem is gondolnád :)
Ahol ennyire várják oda muszáj érkeznie :):)
Puszillak :)
Szia Hana15!
Hormon vizsgálatot lehet kérni a nőgyógyásztól. Én is most kértem kedden,hogy küldjön el. Adta is beutalót.. Várom már,hogy mehessek a 3. és 21. napon.
Sziasztok! Nagyon lemaradtam,de se baj...
Sajnálom, hogy újabb tag érkezett közénk!
Kérdések merültek fel bennem:
-senki nem kapott TORCH vizsgálatra beutalót?mert én kaptam a dokitól. Ez olyan vírusokat keres a szervezetben, ami ránk nem káros,de a babára igen (azt hiszem erről szól, de nem vagyok orvos. A neten le van írva minek a rövidítése)
-hormon vizsgálatot nem csak akkor csinálnak, mikor állapotos vagy? csak azért, mert én úgy képzelem el, hogy terhesen más eredményeket mutat... nekem nem néznek ilyeneket, gondolom aki lombikos stb, annak néznek előre is,de aki nem, mint én???
Félek...már csak attól az egy dologtól, hogy az első baba nagyon hamar összejött...December 25.-én úgy döntöttünk jöhet és Január 16.-án jött meg utoljára. Szerintetek? Ha valakinek ilyen hamar összejön a másodikra is van esély? Nem tudom, hogy hogy bírnám a hónapokon, vagy akár éveken tartó "kudarcokat".
Bele se merek gondolni milyen lehet azoknak, akik sok hosszú hónapon keresztül próbálkoznak és úgy vesztik el a babát...minden tiszteletem a TIÉTEK!!! Ugyan mindenkinek a saját fájdalma a legnagyobb, de a szerencsétlenségben szerencsésnek mondhatom magam. Fiatal vagyok, és nem sok év után kapok egy ilyen csapást!!! Nagyon drukkolok mindenkinek!!! És nagyon sok erőt és kitartást kívánok!!!!Tényleg megkedveltelek Titeket, pedig nem gondoltam, hogy ez lehetséges neten keresztül!!!
Sok puszi és ölelés MINDENKINEK!!!!!
Sziasztok! Elég aktívak voltatok, és látom, új tagunk is van. Sajnálom hogy többen lettünk. Nekem sok minden elvonta a figyelmem a várakozásról, főként az itthoni dolgok.
Én azért nem rettegtek a mostani babától, mert hittem, hogy ő velünk akar maradni. Hittem, hogy minket választott a szüleinek. Azért bennem volt a félsz, de fele annyira se mint a 2. babánál. Valamiért sokkal nyugodtabb, sokkal békésebb volt a lelkem, és most is az. Nem tudom hogy ez azért van, mert nem is számítottunk rá, vagy mert a párommal sokat beszélgettünk, de valamiért sokkal békésebb vagyok.
Istenem,ez borzasztó!És hogyan tovább?
Nagyon drukkolok!
Gondolom nem derül ki,de azért motoszkál bennem.
És Te hogy vagy?Szedsz valami gyógyszert a depidre?
Szegény Te!Pont mikor az ember kezd megnyugodni,hogy talán minden ok,akkor...És hogyan kezdődött?
Ezek után derült ki a méhsövény?
Szegénykém :(
Borzalmas lehetett ezt feldolgozni :(
nagyon sajnálom :(