Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia!
Nem szabad félni! Muszáj megnyugodnod!
A negatív rossz gondolatok mindig bevonzzák a rosszat!
Én Biushoz úgy álltam hozzá,hogy ez a baba egészségesen meg fog születni.
A férjemen és rajtam kívűl senki nem hít ebben.
Az Orvosom is próbált 6 hetesen finoman figyelmeztetni rá,hogy ne éljem még bele magam.
Én akkor közöltem,hogy ez a baba meg fog egészségesen születni.
Végig kaptam a megjegyzéseket,hogy majdnem 40 évesen ilyen előzmények után miért vágtam bele,mert ha meg is fog születni,akkor biztosan nem lesz egészséges.
Én tudtam,hogy minden rendben lesz és nem engedtem,hogy a negatív gondolatok beszélkeljék magukat a fejembe.
Ha bármi bajom volt,akkor rátettem a pocakomra a kezemet és kértem Biust,hogy erősen kapaszkodjon.
Mindent megbeszéltem vele.)
Elég próblémás volt a terhességem.
De végig próbáltam pozítívan gondolkodni.
Amikor gond volt,akkor nekem is előjöttek a rossz gondolataim,de megpróbáltam azonnal elkergetni őket és csak a jóra gondolni.
Egyébként a sok rossz tapasztalat miatt az ember belehülyülne a félelembe.
Köszi a tanácsokat, bár nem lettem sokkal okosabb. :) Úgy tűnik a házasélet dolog mindenkinél máshogy alakul. Szerintem egyenlőre nem csináljuk, legalábbis jövőhétig tuti nem, akkor megyek vissza a dokihoz. Ha minden rendben lesz akkor talán. Bár úgy gondolom ennyi áldozatot megtudunk hozni. :)
lov.ildi: nagyon-nagyon gratulálok neked. el nem tudom képzelni, hogy min mehettél keresztül. A lányod tuti egy angyalka, mert más nem lehet azok után amint keresztül mentetek.
Nanu: neked sok sikert kívánok.
Bea0124:veled teljes mértékben egyet értek. :) és jó egészséget kívánok neked is meg a picinek is. Biztos nem lesz vele semmi gond.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm!
Kemény küzdelem volt,de nagyon is megérte.)
Szia lov.Ildi,
Régebbi hozzászólásokban olvastam Rólad, nagyon büszke lehetsz magadra és nagy gratula Biankához!
Csajok biztos megtudjátok oldani hogy legalább a párotok ne szenvedjen úgy hiányt.Persze ez elég intim téma de...na ez is hozzá tartozik.Nem mellesleg a szeretgetés stb.is boldogság hormont termel.A sex tiltott de mást azért lehet...persze ha van kedvetek.
Mi sem vagyunk annyiszor együtt mint terhesség előtt.De oda kell azért figyelni egymásra.Fontos a baba egészsége de azért nem szabad elfelejteni a párunkat is.
Nálunk is tiltva volt/van a sex a vetélések miatt.
Szerencsére nincsenek emiatt viták, sőt! A férjem megérti és ő ragaszkodik is hozzá, hogy nem, mert félt engem és a babát.
Sziasztok. Hát ez a házasélet elég kényes téma. Mikor a fiammal voltam terhes akkor lehetett volna, de ahogy néhány gondolattal lejjebb leírtam nem igazán értün a lehetőséggel, főleg miattam. Most a terhesség első pillanatától kezdve tiltólistára került. Viszonlag "könnyen" tudomásul vettem, hiszen nem szeretnék semmi problémát okozni a gyermekeimnek, de mindemellett nagyon hiányzik.
Nem tudom mások hogy viselik, hogy 9 hónapon keresztül nem élnek szexuális életet, de nálunk ez elég komoly feszültésforrás, pedig egy rendkívül megértő párom van, mégis nagyon nehezen viseli. És még hónapok vannak hátra.
Sziasztok.Már rég írtam de olvaslak titeket.
Ha a doki nem mondja hogy nem szabad nemi életet élni akkor nyugodtan lehet.Tudom hiába mondom de ha a baba megakar maradni megfog.És ezt nem gonoszságból írom.
Folyás.nekem mindig is volt folyásom terhesség alatt is.Nem lett semmi baja a fiamnak.Most is van kicsit bővebb és a doki egy helyreállító baktérium ölő szert ajánlott.Ezt kismamák is nyugodtan használhatják a leírásba is benne van.
Hétfő óta használom.
A neve Vitagyn-C én nagyon jókat olvastam róla.Nézzétek utána a baj csak az hogy drága igaz kinek mi az...3010ft.6napos kúra.
Velem mi van?Múlt héten voltunk 30hetes Uh-n és kicsi a baba jövő héten Kontrol.Nagyon bízok benne hogy nem lesz gond.Amúgy egészséges csak picike.Már nagyon várom.
Mindenkinek szép napot és tudjátok soha nem szabad feladni.Az új kismaminak Gratula nem lesz semmi baj.
Sziasztok!
A szeretkezésre mindenképen kérdezz rá az Orvosodra.
nekem végig tiltotta.
Minden olyan dolog veszélyes lehet ami mélyösszehúzodással jár. Az orgazmus is mélyösszehúzodást okoz.
Az én pici lányom sok sok vetélés után a 7. terhességből született meg. Így végig mindennel nagyon óvatosak voltunk. Ráadásként én az első perctől veszélyeztett voltam.
De megérte.)
Szia!Köszi a nyugtatást. Igazából minden napon teljesen más, van amikor jobban fáj a hasam, akkor egész nap aggodalmaskodom. A mai napom ebből a szempontból egész jó. :) Bár ha meg éppen nincsen semni bajom, akkor meg azért parázok, hogy biztos valami baj van. (a múlkor így volt)Na de mindegy. Én is úgy gondolom, hogy ha túlleszek a 12. héten, akkor talán megnyugszom egy kicsit.
Még lenne egy sarkalatos kérdés nálam, és ez pedig a házasélet.Mi félünk csinálni, és teszem hozzá a férjem volt aki rögtön mondta hogy nincs szex. Mások hogy vannak ezzel a kérdéssel?
Először is gratulálok a babádhoz. Teljesen normális amit érzel, szerintem egy vetélés után mindenki fél attól, hogy megismétlődik az a szörnyűség, de jópáran vagyunk itt akik szerencsére már a nyugodtabb vizeken evezünk.
Igaz én ikreket várok, de nekem a fogantatásuktól kezdve voltak görcseim, nagyon sokáig fájdogált a hasam alja, aztán idővel elmúlt. Ezért is volt meglepő mikor kiderült, hogy babát várok, mert annyira a menstruáció felé mutattak a tünetek, de szerencsére nem így lett...Én utrogestan kúpot használtam, annak én nem tapasztaltam mellékhatását. Én akkor nyugodtam meg mikor túl voltam azon a koron, mikor az előző baba elment, meg persze mikor láttam már mocorogni őket a 12 hetes uh-on. Bennem más jellegű félelmek vannak, hogy a csajok még jó sokáig húzzák odabent.
Mindenki azt mondja, hogy ne aggódj, de hidd el mikor mi is ott tartottunk ahol most te,mi is tele voltunk aggodalommal és ez így van jól, persze csak mértékkel:-)
Ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran itt válaszra lelsz.
Ha jól emlékszem mindkettőt, már három éve történt. Utána hamar rendeződtek a dolgok, de a hosszú ideig tartó bő folyás, az idegeskedés és a kiújulástól való félelmem teljesen tönkre tette a terhesség alatti szerelmi életünket, ha lehet te ne ess ebbe a hibába....
Engem annak idején nem vett komolyan az orvos meg sem vizsgált 6 hétig azt hitte viccből járok oda és panaszkodok, hogy erős folyásom van, mert ugye ez a terhességgel együtt jár.... Amikor betelt a pohár már üvöltöttem vele, hogy igenis vizsgáljon már meg, akkor meg közölte, hogy hát ez tényleg csúnya....és két hétre való lórúgásnyi gyógyszert írt fel... mondanom sem kell, hogy azóta is emlékszik rám...
Nekem is szurkál néha! Én olyankor MgB6-ot veszek be. Az előzőnél is szurkált az első harmadban, az orvosom azt mondta, ilyenkor előfurdul, és a 2. harmadra el is múlt.
Aztán, az aggodalmak: nehéz túltenni rajta magunkat, de MUSZÁJ! Én is többet aggódom, mint korábban, ma csak a terhesgondozóba mentem a vérvétel beutalókért, mégis egybevolt tőle a gyomrom. Meg kell próbálni elhessegetni a rossz gondolatokat, bár nem könnyű!!!
Na, hát ez van nálam is. Már 3 hete kínlódok, és még 3 hetet várnom kell. :((
Neked, amikor már lehetett, helyi kezelést kaptál vagy gyógyszert is kellett szedned?
Egyébként Évanéne, nekem az a tippem, h a vetélés utáni jódos méhöblítés, meg az akkor kapott gyógyszeres kúra "lenullázta" a hüvelyflórámat, és azért van most ez a folyás.
Szia! Én már nagyon régen írtam ide. De pontosan emlékszem az összes érzésre,amit leírtál. Normális is lehet,hogy szurkál a hasad. És a legfontosabb,hogy nincs két egyforma terhesség! És rendben lesz minden!!!!!
Az utrogestantól én is szédültem. Mikor megemelték az adagomat szó szerint fél óra múlva már aludtam tőle.
Nyugodj meg! És várd meg a jövő hetet!!! Biztos minden rendben lesz! Pihenj amennyit csak tudsz!
sok sikert, és ahogy nem készülsz előre, úgy ne is aggódj előre. azt nem szabad most főleg.
az utro csinálja azt. én is így voltam vele.
Pozitív eredmény még sajnos nincs. Bár, mire a párom eredménye kijavult, kiderült, hogy az én pajzsmirigyemmel is kell egy kicsit, meg némely más kisebb nyalánkság az én térfelemen. Úgyhogy most mindketten ácsoljuk magunkat egy ideje.
Az én életem párja egy szaporodást támogató férfi multivitamint szed, amiben van Maca, meg ginzeng, ipari mennyiségű a B vitaminokból, plusz vas, szelén, meg ami még létezik. Én a női párját szedem a multinak, + extra szelén, D vitamin, halolaj kapszulák és kis dózisu aszpirin.
Szia
Mikor a kisfiammal voltam terhes nálam közel 6 hétig nem tudtak semmit tenni a folyással, mivel az első trimeszterben voltam. Kaptam hüvelyflóra helyreállítást segítő gyógyszert, de nem ért semmit. Utána mikor már lehetett lórugásnyi gyógyszerrel tömtek tele, de utána már nem volt szerencsére semmi bajom és a kisfiam is egészségesen és időre született. Tudom mit érzel, de nem tehetsz mást mint, hogy kivárod az időd.
Talán együtt használnak leginkább :-)
A férjem is szed E, meg C vitamint, én Elevitet, D,C vitaminokat és Premens tablettát szedek, az orvosom azt mondta, utóbbi barátcserje tartalma segíti a fogantatást.
Nálatok eredményes volt a spremakép javulása, lett babátok?