Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Örülök, hogy minden rendben a picikkel, és biztos, hogy időben fognak jönni.
Gondolom hogy nem lehet olyan kellemes a hányás sem. Világ életemben utáltam, lehet én most ezért nem is hányok, mert pszihésen elutasítom. Az is elég kellemetlen tud lenni, hogy egész nap öklendezem, meg rohangálok a wc-re de mégsem sikerül. ezért mondtam azt, hogy lehet már jobb lenne ha kijönne. de ha utána is ugyanolyan rossz, akkor nem sokat segítene. Úgyhogy marad az émelygés. de azért nekem nem minden nap ilyen borzasztó, csak vannak nagyon rossz, és kevésbé rossz napjaim. Remélem nekem a 28. hétre elmúlik már. :)
Szia!
Sajnos 4 nap késés után hétfőn megjött :(
De köszi a drukkolást és érdekődést!!
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata az Aviva tornával? Jó és rossz is érdekel.
Őszintén szólva nekem nagyon bonyolultnak tűnik, mivel könyvből csinálom, és nem annyira értem, hogy mind a 18 feladatot végig kell csinálnom, vagy csak párat. Alacsony a progeszteron szintem (valószínűleg ez volt az oka a missed ab-nek) és mielőtt kőkemény hormonterápiába kezdenék, szeretném megpróbálni természetes úton is. De egyelőre nem vagyok túlzottan meggyőződve róla, hogy a ciklus rendezésére a "meghozó" gyakorlat pl alkalmas...
előre is köszi.
Mindenkinek sok ++ jelet kívánok, és nyugodt napokat.
Nézz utána a neten, pl a ciklus.hu-n. Én is onnan olvasgattam össze, mielőtt elkezdtem mérni.
A lényeg, h lehetőleg mindig ugyanabban az időpontban, és közvetlen ébredés után kell mérni, még mielőtt felkelsz vagy kitakarózol. (Nekem ezt eleve nem volt könnyű megvalósítani 2 gyerkőc mellett). +/- félóra még belefér. Én 6-7 között mértem, hamar megszoktam h amint kinyitom a szemem, egyből mérek. (Érdemes este odakészíteni).
Ami általános, és mindenkire igaz, h menstruáció napján leesik a hő, és ovulációig ugrálhat, DE az ovu napján megemelkedik pár tized fokkal (nekem ez 36,6 volt), és utána mensiig úgy marad, picit még magasabban is. Ha sikerült a bébi, akkor a mensi napján nem esik le.
Szia Kisdoca, köszi a csokit:)
Nagyon megérdemled már, hogy élvezd a terhességet:)
Örülök, hogy minden oké
Sziasztok!
Nem voltam egy pár napot, mert elutaztunk. egész jó eltelt az ünnep. Nektek?
kisdoca kicsit irigyellek hogy te már túl vagy ezen a gázos időszakon, de örülöl neki. engem teljesen kikészít. fáradság, émelygés, hányinger egész nap, még néha éjszaka is felkelek rá. bár én nem hányok, de sokszor azt kívánon bárcsak hánynék, hátha utána jobban lennék. de nem megy. a szagok is teljesen kikészítenek. már számolom vissza a heteket, mert remélem nekem is elmúli a 12. hét környékén. Rádadásul szerintem az is rádob egy lapáttal, hogy sok a savam, de nem merek semmit bevenni. egyszer vettem be egy rennie-t, mert már nem bírtam.
Nincs valami tuti tippetek az émelygésre meg a túlzott gyomorsavra?
Gyorsan! És kevés locsolóval :).
Én jól vagyok, most már úgy érzem eljött az idő, amikor csak várni kell és élvezni a terhességet.
4 napja nem hánytam, nem vagyok gyenge, nem szédülök. Az étvágyam is normalizálódott, olyan, mint terhesség előtt.
Holnap lépek a 13. hétbe. :)
Sziasztok Csajok!
Hogy teltek az ünnepek?
Nanu, nos mi újság?
Kismamik, hogy vagytok?
Csatlakozom, és én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! Hozzon mindenkinek egészséges babát a nyuszi! :-))
Azt nemtom, tudtátok-e, h a tavaszi népszokásoknak termékenységvarázsló szándékuk is volt eredetileg. Szóval, lányok, semmi esetre se utasítsátok vissza a locsolkodókat!!!! ;)))
Szia!
Nekem tavaly januárban volt missed ab-om és azóta sajnos még nem sikerült újra teherbe esnem. A doki nekem is azt mondta, h minden rendben. Szerinte össze fog jönni. Kitartás, tudom nem könnyű, sokszor én is elkeseredem és tanácstalan vagyok.
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek áldott ünnepeket kívánok, a babszira váróknak ++++ teszteket, a kismamáknak jó egészséget, az újaknak még több kitartást és persze sok locsolót!
Szia Bebe,
Tudom, mit érzel. Nekem is ez volt a legnagyobb aggodalmam a vetélés után. Nekem is van már 2 gyerkőcöm, mindkettő a 2. próbálkozós hónapban jött össze. A tavalyi vetélésem után (20 hetes missed ab) a dokim először 6 hónap kihagyást javasolt, aztán meg, hogy 2-3 normális ciklus után próbálkozhatunk, ha nagyon akarunk, de annyi minimum kell, hogy a nyálkahártya felépüljön. Hát, nagyon akartunk, és most ez a bébi az 1. hónapban össze is jött.
A vetélés után én gyógyteákat ittam (cickafarkfű-réti palástfű-málnalevél kombináció), a próbálkozós hónapban meg mértem a reggeli hőmet (ébredéskor, nyelv alatt), így tudtam mikor van peteérés. Ha meg tudod oldani, kezdd el mérni, hátha az is segít egy kicsit jobban kiismerni a ciklusodat.