Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
A versen én is pityeregtem. Szép volt!
31.- én 3 hete a missed ab műtétnek. Eddig minden rendben volt szinte nem is vereztem az elsô héten sem. De 31.- én reggel olyan alhasi görcsöm volt hogy megijedtem. Csak 30 percig de nem tudtam felállni. Aztán elmúlt és azóta semmi. Mensi görcs volt csak 10 szer erősebb mint szokott. Nem jött meg de kb 8.- ára várom. Nektek volt ilyen?
A dokihoz holnap megyek kontrollra. A műtetet végző doki 3 hónapot 2 mensit mondott várni mert nagyon kicsi terhesség volt ( 5-6 hét) és a műtét reggelén magától kezdett távozni.
A méhem hátrahajló de csak a kislànyom születése után tudtam meg aki elsőre összejött. Most 2, 5 éves. Majd a mensimet látva kitalálom mikor próbálkozunk legközelebb. Ha minden ok akkor márciusban. De valószínűleg már csak 2015 ben szülök.
A babásoknak gratulálok! Öröm ezt a sok jó hírt olvasni!!!
Sziasztok!
Régen nem írtam már hozzászólást, de figyelemmel kísértelek azért Titeket!:) Az újdonsült kismamáknak gratulálok, a többieknek pedig kitartást!
Mindenkinek nagyon boldog Új Évet kívánok, és kívánom, hogy mindannyiunknak beteljesüljenek a vágyaink 2014-ben!:)
Ez nagyon szép volt, jól megsírattál, de köszönjük neked ezeket a sorokat!
BUÉK mindenkinek!
Én emlékszem Rád :)
2 spontán vetélés,1 missed ab után,megsirattam a verset,annak ellenére hogy a két nagy fiam után már én is puszilgathatom a -holnap- 9 hónapos Babácskámat :)
Mindenkinek sok erőt,kitartást,türelmet és mielőbbi pozitív tesztet az új évben!
Előttetek egy üres,tiszta fehér lap,az új év új lehetőségek tárháza.Íjátok tele minden szépel,jóval,és teljesüljenek vágyaitok :) BÚÉK Ági,Danika és a Nagyok
Sziasztok lányok!Én már régi fórumozó vagyok itt ebbe a csopiba, de talán a régiek közül még emlékeztek rám :)
Kívánom nektek h 2014ben mindenki teszteljen pozitívat, én tavaly ilyenkor már két csíkos tesztet tartottam a kezemben két vetéléssel a hátam mögött, most meg már itt szuszog mellettem a 4 hónapos kislányom!sose adjátok fel bízzatok!Ezzel a verssel kívánok mindenkinek kitartás és boldog új évet!
"Ne sírj, Anya, hisz én még most is Szeretlek!
Téged választottalak, várj rám, s újra megkereslek!
Siettem hozzád, de nekem más út rendeltetett,
Én magam vállaltam, de ott tartott szereteted!
Anya, nagyon szerettelek, s még most is szeretlek!
Bocsáss meg, de utam eddig tartott, nem lehetek veled!
Isten visszahívott, mert nem készültem még fel,
Ez neked nagyon fáj, szíved tele keserűséggel!
De ne sírj, Anya! Ugye érzed, hogy nem hagytalak el,
Szólíts bátran, keress! Szállj hozzám lelkeddel!
Letörlöm könnyed, vigyázok rád, magammal repítelek,
Hogy lásd, én itt boldog vagyok, és mennyire szeretlek!
Ne sírj Anya, ha hiányzom, csak hívj, hunyd le szemed,
Én szállok hozzád, s ontom beléd szeretetemet!
Hogy mindig érezd, míg vissza nem térek,
Ne sírj, Anya! Szeress! Csak erre kérlek!"
Nnna nekem sem kell tesztelni ;-)
A pecsételés erősödik,így tuti nincs baba.
És az is tuti,hogy az alacsony progeszteron miatt barnázok
Ebből adódóan a megtapadás sem megy.
Nnna de fel a fejjel :-))) 2014. A mi évünk ;-)
Ma este pedig nyugodtan ihatok egy pezsgőt :-P
B.U.É.K. Csajszik
Ölelés :-**
Neked is gratulálok!:-)
Hajrá csajok!Csak így tovább!:-)
Sziasztok!!
Reva,gratulálok!!!! Nagyon boldog babavárást!! Néha azért írj ide is,hogy tudjuk milyen szépen növögettek :)
Giga,neked is gratulálok!! Boldog babavárást!!! És te is írj néha!! :)
Sztike, nekem is hátrahajló méhem van. Eddig 3X lettem babás :)
Korinna,drukkolók ezerrel !!!
Nekem, pénteken úgy megjött,hogy az is távozott aminek nem kellett volna :( de mivel barnázgattam már a várt mensi napján nagyon másra nem számítottam :( Legalább nem méhen kívüli!! Attól nagyon féltem mert elég lassan erősödött a terhességi teszt :( Jövőhéten meglátogatom a dokibácsit és remélem nem rendel el 1-2 hónap pihit!!
Lányok nagyon szorítok mindenkinek,hogy idén ( még van 1 nap :) ) de legkésőbb 2014-ben mindenki babával legyen megáldva !!
Vigyázzatok magatokra,és NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!! :)
Sziasztok!
Új vagyok itt,de olvasva a hozzászólásokat látom,vagytok egy páran,akik hasonlókat élnek át,mint én.
November 19-én kiderült,hogy terhes vagyok. Nagyon boldogok voltunk a párommal,hiszen gyorsan sikerült annak ellenére,hogy augusztusban átestem egy laparoszkópos műtéten PCOS betegségem miatt. Nem dolgozhattam,hetente jártam kontrollra,de múlthéten megállapították,hogy elhalt a baba. :(((
Pénteken megműtenek.
Kérdésem az lenne,hogy nektek mennyi időt mondtak,hogy várni kell a következő terhességgel illetve van-e köztetek szintén PCOS beteg,akinek született babája? Attól tartok,hogy talán a hormonháztartásommal lehetett baj és azért halt el a terhességem. Szeretném megelőzni,hogy többet ilyet ne kelljen átélnem,nagyon megviselt a dolog.
Szia sztike :-)))
Nekem hátra hajló ;-)
Több dokit is megkérdeztem okozhat e bajt
De kiröhögtek :-)))
Sziasztok! Most egy par napja nem neztem a forumot, de orommel latom, hogy sok uj kismama van koztunk. Nagyon orulok Nektek csajok!
Nekem letelt a 3 honap varakozas, bizom benne, hogy 2014 az en evem is lesz! Ugyis szeretem a paros szamokat, szeretnek 2014-ben szulni:-) 2012-ben szuletett a kisfiam is, vele minden rendben volt. A 2013-as ev hozta a vetelest. Most valami jonak kell kovetkeznie. Csak tele vagyok mindig negativ gondolatokkal.. Attol felek, ha terhes leszek, vegig fogom aggodni az egeszet.
Meg azt akartam kerdezni, hogy van valakinek hatra hajlo mehe kozottetek? Mert nekem ezt a vetelesnel mondtak, de elotte sosem emlitette egy doki se...
Aranyos vagy, drukkolok én is Neked nagyon!!!
Amúgy nehéz ez..., hogy mikor legyen az első UH.
Én most emellett döntöttem, remélem nem bánom meg :/ Addig figyelek nagyon magamra, pihenek sokat, eszem a vitaminokat , iszom a sok folyadékot... és a Jó Istenre bízom magunkat, vagy a Sorsra... :)
Jujjjjj de izgi :-)))))
Gondolok rád és szorítok!!!!
Mivel nekem 2 vetélés is volt már,én azonnal orvoshoz megyek...
Lehet kell progi pótlás.. Sőt ahogy a véreredményem elnézem tuti kelleni fog.
Köszi!
Megy a drukk akkor Neked!!!!!!!!!!!!!! :)))
Csak január 15 körül tervezek orvost , addig türelemmel várok.. :D
Nem szeretném azt amit legutóbb... Akkor 4 +3 naposan már voltam először , de ugye akkor csak petezsák, rá egy hétre már nagyobb petezsák szikhólyggal, majd rá 1 hétre újabb, baba szívhang nélkül, ,majd rá egy hétre újabb akkor már szívhanggal .... majd az utolsó :( Nekem nem tett az jót , hogy ennyiszer mentem, érzetem , folyamatosan aggódtam, stresszeltem. Amikor voltam a műtét utáni kontrollon , akkor kérdeztem, hogy menjek -e egyből ha pozi a teszt, de mondta, hogy ne... legalább 1-2 hetet várjak majd. Így várok, és mire megyek 6+6 napos lesz , és akkor már ha minden igaz lesz szívhang :)))
Én a napokban nem várom :-P
Bár 2 napja már rózsaszín maszatolásom van reggelente...
De még reménykedek,mert mikor terhes voltam épp ilyen színes folyásom volt ;-)
Reva mikor mész orvoshoz? Gondolom minél hamarabb nem?!
:-)
Reva :-)))))
Gratulaaaaaaa :-*****
Basszus csajok özönlenek a pozitív tesztek :-)))
Sziasztok!
Gondoltam Nektek is megírom ( aki nincs a zárt a klubban ) , hogy nekem is pozitív lett a tesztem ,szombat reggel :)))) Dokihoz majd csak január közepe felé tervezek menni, ha addig minden rendben marad :) De úgy lesz :))
Ölelés és Drukk Mindenkinek :)