Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Biztos, annyura idegbeteg vagyok függetlenül a tragédiától hogy el nem tudom mondani..az pedig akkor szokott lenni ha megjön!
hányingerem nincs már, pisilnem nem kell, néha beszédülök állandóan szomjas vagyok, és rettenetesen idegbajos :O
Most mondom nektek csajok hogy kell valami jónak történnie... :)
Igen egy tragédiának, halálnak sosincs értelme.
Főleg ha fiatalról van szó.
Azt könnyebb elfogadni ha egy öreg ember szépen elalszik. De ilyet. :((
Biztos hogy PMS tünetek?????
Én vagyok! Kicsit rossz napom volt, talán este ha átjönnek a barátok kicsit akkor elfelejtem ezt az értelmetlen tragédiát!
Ami persze nem is úgy történt ahogyan nekem azt elmondták..
De mindegy!
az élet megy tovább ,és az én PMS tüneteim csak úfy szárnyalnak :)
Egyáltalán nem terhelsz minket.
Sajnálom ami történt. :((
Nekem 31 napra jött meg.
Utána nagyjából 28 naposak.
öhöm, köszönöm. :)
semmi gáz, ha ettől picit könnyebb... :(
Nem akartalalk terhelni vele titeket csak teljesen sokkot kaptam és annyira egyedül voltam itt hirtelen kinn hogy le kellett írnom!
nekem műtét után két hétig volt meg, de a műtét után 4 hétre meg jött megint..nagyon útáltam hogy alig múlt el máris megjött..viszont azóta nem szenvedek ha megjön..nem görcsölök...kopp-kopp
Nekem ma a melleim szúrkálnak... :/
Csajok, kinek hány hét múlva jött az első vérnéni?
Szia!
Szerintem se hagyatkozz a korai tünetekre, engem is megvicceltek tavaly. Szédelegtem, álmos voltam, fájt a fejem, meg volt olyan, hogy csak 2napig tartott a mens, és az is alig volt, aztán megjött. Tehát valószínűleg csak a kettős front hatás volt, meg a hormonok
Biztosan hamarosan az is bekövetkezik!
Én tudom milyen hormonok :) :P Szerintem holnap de legkésőbb holnap után megjön!
Tudod azért igen csak meglepődnék ha az első "véletlenbecsúszós" hónapban sikerült volna! Én ezen már túl vagyok, tudom hogy mennyire nehezen jött össze az előző és a 2011 es baba is!
Így most nyugtáztam már a műtét után h 3 év :D
Soha nem élem magam bele dolgokba rettentően pesszimista vagyok :D Nem negatív csak hitetlen...Sokszor csalódtam és megedzett ez a dolog :)
A tünetek semmit nem jelentenek.
Sem az hogy elmúltak.
Nekem az első három terhességemnál csak annyi tünetem volt hogy álmos voltam.
A másodiknál a kollegáim addig el sem hitték nekem hogy jön a baba amíg el nem kezdet nőni a hasam, mert még csak egy pici émelygésem sem volt. :))
Tudom-tudom :) Ha addig nem jön meg, akkor ismét próbálkozom. De szerintem meg fog, mivel azok a tünetek, amik voltak, szinte teljesen elmúltak.
De majd kiderül :)
Mindenkinek szép napot!!!
Várjál legalább két nap késést és utána tesztelj.
Kevés embernél mutat valamit is a teszt menzesz előtt.
Leginkább 2-4 nap késés után lesz csak pozitív a teszt.
Drukkolok a zebráért!
Bár abban is lenne szerencsém hogy hamar összejöjjön a baba. :))
Sok minden tetézheti a tüneteket az biztos.
És ki tudja most milyen hormonok tombolnak benned. :)
Táblázatot kértem, de lehet hogy csak két vagy három hét múlva kapjuk csak meg.
Vecus szerencsés vagy...Mondjuk sírni én sem szoktam, de most több dolog is megvisel egyszerre gondolom nagy a nyomás és egész nap be vagyok zárva egy tanyán...
Mindenen képes vagyok elbőgni magam :/
Szerintem jöhet a táblázat. :)
Jó reggelt!
Nekem szerencsére nem igen van PMS tünetem azok is enyhék, néha nem is érzem.
Én terhesen voltam képes mindenen sírni.
Amúgy tök jól vagyok.
Bár még egy hét van pé-ig és utána még két hét várakozás de most annyira nem is izgat.
Csajok egy kérdés.
Kérjünk ide próbálkozós táblázatot ahol láthatjuk ki hol tart vagy hanyagoljuk inkább??
Jó reggelt!
Beus, gratulálok! :)
Babóci nyugi van még időd addig pihend ki magad :)
KAnga az én páromnak is van egy nagyfia mégsem tudta mi a pálya :D
Nekem már kb másfél hete fáj a halántékomnál, ha oda érek rendesen rosszul vagyok!
Már elkezdődtek a PMS tüneteim apa nagy örömére :D :D
Sík ideg vagyok és bőgök...ezt az állapotot mondjuk a párom iszonyúan utálja, ilyenkör imádkozik h minél előbb megjöjjön!!!!! :D
Beuska! De jó hír :) Pihengess és élvezd a kismamaságot!
Brigi! Én is ramatyul voltam, ha éhgyomorra ittam a kávét. Igaz csak terhesen.... ;)
Lányok! Ahogy így olvasgatlak benneteket, jönnek az emlékek a nemalvásról, hisztikről, fogzásról.... Picit meg is ijedtem, hogy újra kezdem 14-16 év után. Nekem Gréti sosem aludt, már oviba járt, mire végigaludta az éjszakákat. Hanna viszont jó alvó volt, de olyan hisztis volt, amilyet azóta sem láttam! Mégis imádtam azt az időszakot, amikor picik voltak! Mondjuk apa megígérte, hogy amikor itthon lesz, ő fog vele éjszakázni. Na de nyugtával a napot :D