Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ki hogy van?
99.9% :D :D Biztosan mindig így szenvedek előtte!
De szerintem csak holnap... legalábbis remélem mert este el akarunk menni egy kicsit csavarogni, akkor már ezt az egy napot kibírhatná :)
Hát én benne vagyok :P :)
Még nem jött meg, nagyon meg fog kínozni..nem fáj nagyon csak picit de rendesen belenyilal a combomba is..viszont elmúlt a stressz teljesen lenyugodtam mára
Kanga akkor egyszerre fog megjönni..igaz még nem jött meg de már nagyon fájdogál a hasam..
Bobi, igen te is átmentél azon hogy az eszed mást mond..mindent metennék egy kis babáért de most jobb lesz ha nem jön...
De alig várom hogy szeptember legyen :P
Bobi Szia :)
NAgyon nagyon halványan már van jele a mensinek, aminek most tényleg örülök mert ha terhes maradtam volna haza kellett volna költöznöm :( és majd csak akkor költöztünk volna megint amikor 2hós a babuci!
Így most megkönnyítette a dolgomat :)
Jó "reggelt"! :)
Na Brigi kíváncsi leszek! :) Végülis ha úgy vesszük már késik... :D
Kanyo sajnálom! :( Nekem ez a 3. ciklus innentől nem védekezünk. Amúgy nyugi a 2. mensi nekem is elég sokat késett.
Hát Vecus ne legyen igazad de én is petefészek gyulladásra tippelek. :/ Fájdogál rendesen. Mondjuk akkor volt ilyen mikor a kismedence gyulladás után sok-sok hónap elteltével újra elkezdett működni a bal oldali... Szerdán doki addig kéne kihúznom.
Akkor tuti siker :)
Azt hiszem nekem ma meg is jön úgy elkezdtem görcsölni hogy csak na..tompa folyamatos görcsök!
Egyébként azon filóztam hogy ha egy nőnek rendes ciklusai vannak pével meg amivel kell , mi a fene akadályozza meg azt hogy teherbe essen??? !!! Ez annyira gáz...Most nem miattam hanem azok miatt akik hónapok óta próbálkoznak és minden a helyén van..hogy lehet az elkerülik egymást a sejtek útközben ? :d :D :D na mindegy szoktam ilyen baromságogkon gondolkodni :D
Nagyon kíváncsi vagyok hogy lányom mit fog hozzá szólni.
Most visszük el előszőr moziba.
Az első része az egyik kedvence van hogy egy nap 5-ször is megnézi. :)
Akkor jó, tuti jó lesz nagyon fogjátok élvezni..a második rész az teljesen 3d-re lett alapozva..Brutál jó voolt az én kisfiam elkezdett kiabálni a mese közben hogy héééj ez kijött a !TV!-ből :D :D
Pedig voltunk más 3-dben is már :)
Úh hát akkor nem fogtok fázni asszem :P
Tegnap átjöttek elköszönni a szerb barátaink :( :( ők voltak itt az egyetlenek akikkel tudtunk talizni, és nagyon de nagyon megszerettük őket és most elmennek haza...
teljesen befordultam este...de remélem hamarosan ők is kiköltöznek apájukhoz :)
Ha minden igaz úgy fogjuk megnézni. :)
Jó lesz egy kis program nekem is.
Itthon 31 fok körülre mondják és holnap még melegebb lesz.
De jó :)
Nézzétek meg 3d ben ha leadják úgy, fenomenális...!
Én tudom hogy már a bezártságból van elegem de nagyon... :/
Ma megy apa megnézni a lakást remélem jó lesz és ki tudjuk venni :P
27 fok lesz ma itt :O fura lesz a 17 után :D
Az én párom is dolgozik pedig el akartam menni a skanzenba, állatkertbe stb...az állatkertben ők csinálták a füvesített tetőt meg akarta mutatni :)
Szia Brigi örülök hogy már jobban vagy. :)
Még mindig tök jó kedvem van. Bár egy kicst telhetne gyorsabban az idő.
Ma ráadásul dolgozik a párom. De cserébe jövőhéten csak 3 napot. :))
És holnap megyünk moziba, hárman a lányommal együtt, megnézzük az Így neveld a sárkányod 2-öt. :)
A fiuk tegnap voltak.
Azért így csináltuk mert a legkisebbik még csak másfél éves őt még nem kéne vinni, és így van ki vigyázzon rá valaki és én is eltudok menni. :)))
Sziasztok!
Én mára várom a mensit de egy két nap csúszás belefér a műtét óta...
Jól vagyok...jobban... :)
Kanyo nagyon sajnálom! Mi 3 hónapot vártunk biztos ami biztos alapon... ez a 4ik hónapunk és izgulás van!
Bár picit már szúrkálgat a hasam meg a hátam fájdogál , szót fogad a drága hogy nem szabad ebben a hónapban "becuccolnia" a hasamba...majd jövőhónaptól aktuálisabb lesz a dolog :)
Sziasztok!
Jó hétvégét mindenkinek!
Kanyo sajnálom hogy te is. Mi két hónap pihenőt tartottunk.
Sziasztok!
Brigi nagyon sajnálom :( írd csak ki magadból!
Kanyo sajnálom, hogy veled is megtörtént :( mi egy hónapot hagytunk ki, de nem volt műtét, "csak" spontán vetélés. Dokiddal nem tudsz beszélni?
Aniju ugyanúgy jött meg, mintha mi sem történt volna...
Nekem a missed ab után 30 napra jött meg, és azóta is 28-30 naposak a ciklusaim. Szerintem ha nem jött meg április 7 óta, beszélj a dokiddal. Habár nem vagyok szakértő :)
Nekünk amúgy ez az első próbálkozós hónapunk és tavaly nyáron volt a műtétem. Nem akartam ennyit várni, de közben kiderült, hogy magas a prolaktinom.
Beus köszönöm szépen :(
Igen ez borzalmas..és szegény kissrácok!
De tényleg nem akarom a kedveteket lehúzni, tehát ma este lesz itt egy búcsú buli és nem tudom hogy mernjek e inni.. :D :D :D mert az ördög sosem alszik :P
Nekem csak peteéréskor szokott fájni.
Ha nem múlik lehet nem ártana a dokival konzultálni.
Köszi! :)
Petefészek gyulladás?
:( b@sszus... Milyen dolgokat produkál az élet :(
Részvétem... :(
Bobi köszönöm drága!
NEkem is szokott szúrni a petefészkem!
Nincs véletlenül cisztád? nekem az szokott fájni !
Kicsit depisnek érzem magam, hogy ezen a tanyán be vagyok zárva..már a levegőre sincs kedvem kimenni :/ minél előbb el kéne cuccolni mert lassan kezdek becsavarodni :D
Ma befestettem a hajam..jó szar lett :D :D
de nem tudom elütni az időm másképp ...
Sziasztok!
Brigi nagyon sajnálom! :( Őszinte részvétem!
Beuska örülök hogy minden rendben!
Képzeljétek nekem ma van az 5. napom szóval egész picikét vérzek csak de a jobb oldali petefészkem környéke annyira fáj hogy megzavarodok. :( Vakbél nem lehet mert elvileg azzal már nem rendelkezek. :/ Ötlet???