Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

40319. VACak82 (válaszként erre: 40316. - Vecus)
2014. okt. 8. 13:11

Szia Vecus,

azt hittem nekem is már csak 10 nap van hátra erre ma voltam a dokinál és azt mondta kb 2-3 nap múlva lesz pé-m. Tehát még több mint két hét... De legalább lesz pé-m szerinte, mert van egy 22mmm-es tüsző :-D

Ez az első hónapunk, nincsenek óriási reményeim de azért hátha.

40318. mimike001 (válaszként erre: 40313. - M. Ajor Anna)
2014. okt. 8. 13:09

Hát nemtom...egyre jobban megnézném már hogy mi a helyzet, de mivel nem szeretnék hatalmasat csalódni (még)... ezért várok szombatig...A hőmet mérem minden nap reggel és szépen magasan van, ez biztató.

Mariann sajnálom. Nekem június 6.án volt a műtét és ez az első újra próbálkozós hónapunk. Szóval 3 vérzést (ciklust) vártunk.Pedig nekem 6 hónap pihenőt mondtak, de a csajok a fórumon is sokallották, meg én is késznek éreztem magam...szóval 3 hónap után belevágtunk. Remélem hamar rendbe jössz lelkileg... Kitartás!

40317. VACak82 (válaszként erre: 40315. - B4b2408958)
2014. okt. 8. 13:09

Üdv itt!

Nagyon sok történet van itt, mindet nehéz lenne leírni. De a lényeg, hogy nagyon sokaknak sikerült újra, van akinek gondmentes, van akinek kicsit döcögősen.

Szerintem az, hogy lelkileg mennyi időre van szükséged teljesen egyéni. Meg talán múlik azon is mikor vesztette el a babát (korai terhesség vagy késői)

Nekem kellett a két hónap szünet abban biztos vagyok, de van aki nem is hagy ki semmit. (nekem is vákum volt, már 2x sajna)

Kitartást míg újra sikerül, azért néha hosszúak ezek a hónapok.

40316. vecus
2014. okt. 8. 11:01

Sziasztok!

Én meg vagyok.

Még van kb 8-9 napom hátra.

Nagyon nem akar eltelni.

Mariann sajnálom hogy te is átestél ezen.

Nekem még nem jött össze és januárban volt a műtét. Mi két ciklust vártunk azóta próbálkozunk.

Bobi nem lehet hogy hematoma okozta a vérzést?

Pihenj sokat!

Anna kitartást remélhetőleg hamar mi is sorra kerülünk most már és kezünkbe vehetünk egy szép két csíkos tesztet. :)

Mindezt én mondom aki igen kétkedő lett. :(

40315. b4b2408958
2014. okt. 8. 10:27

Sziasztok! Új vagyok itt,hétfőn estem túl a beavatkozáson... Szeretnék csatlakozni,ha ti is úgy gondoljátok.

Rólam annyit,h van már egy 5 éves kisfiam és most szerettünk volna kistesót. Sajnos nem sikerült,nem fejlődött ki,így el kellett venni.

A tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Ki mennyi idő után állt úgy lelkileg,h tudta vállalni,h újra próbálkoznak? Illetve mennyi idő után sikerült újra? És azzal a babával már nem volt semmi gond? Kérlek írjatok minél többen és minél többet,mert minden érdekel!

Nekem azt mondta a doki,h mivel vákum volt,ezért 5-6 hetet kell várnunk,míg meg nem jön az első mensim,de úgy érzem, addigra közel sem fogok lelkileg készen állni,szerencsére a férjem teljesen mellettem áll és támogat mindenben,és úgy lesz,ahogy nekem jó.

40314. brigi23 (válaszként erre: 40313. - M. Ajor Anna)
2014. okt. 8. 09:36
Én jól vagyok köszi...csak a dokimat nem érem el az Istenért sem :)
40313. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40312. - Brigi23)
2014. okt. 8. 09:30

Köszi, ma szomorkásan. Hiába telik az idő, mintha csak nehezebb lenne.

Te hogy vagy?

Bobi, remélem nem lesz több ilyen vérzés. A többiknek gratulálok a pocakodáshoz. :)

mimike, szurkolok, tutira kibírod szombatig teszt nélkül? :)

40312. brigi23
2014. okt. 8. 09:25

Sziasztok!!!

Fuoco örülök hogy jelentkeztél,és hogy minden rendben veletek ez nagyon jó hír :)

Kellemes utat nektek és boldog "új" Életet kívánok nektek :):)

Bobi, ideje volt bejelentkezned :D :D

Neked nem kell mesélnem ugye a felhőtlen babavárásról :) Sose lesz felhőtlen...

De hogy a fenében vérzel a 13 ik hét után? addigra a sárgatest elsorvad...és a méhlepény dolgozik helyette..addig kell ezeket a vackokat szedni nem?

Ha mész kontrollra azért jelentkezhetsz nyugodtan :)

Anna hogy vagy????

Vecus , veled tudom mi a helyzet :D :D

Többiek?

40311. BoBi86
2014. okt. 8. 07:47

Sziasztok!

Én is csak gyorsan benéztem. :)

Anna! Vecus! Nagyon drukkolok hogy mihamarabb sikerüljön! Sokszor eszembe juttok és jönnék bíztatni de elég macerás most az életünk. Azért mindig bízok benne hogy jóhíreket olvashatok ha benézek. Hajrá! :)

Brigi örülök hogy jól vagy és minden rendben. Mostmár jöhet a felhőtlen babavárás. :)

Többi pocakosnak is izgalommentes, szép várandóságot kívánok!

Nálunk pörögnek az események. Múlt héten sajnos elkezdtem vérezni mikor csökkentenem kellett az utro-t úgyhogy az ügyeleten kötöttünk ki. Azóta szerencsére elmúlt. Most megyünk kontrollra ahol remélem csak jó híreket kapunk és lehet hogy így a 15.héten ki is derül, hogy kispasi vagy kiscsaj. :) Drukkoljatok!

Szép napot mindenkinek! Puszi

40310. Fuoco
2014. okt. 7. 21:55

Sziasztok

bekukkantottam, es gondoltam elujsagolom, hogy tul vagyunk a genetikai uh-on, minden tokeletes, babacska mar tobb mint 6 cm.

Hasam mar szepen gombolyodik, es vegre 6 het utan elmult a hanyinger is. :)

Hetfon koltozunk nemetorszagba, igy most annyi de annyi dolgunk van. Legkozelebb mar Drezdabol jelentkezem.

minden nap gondolok ratok, ugysem kell mondanom, de azert elmondom, nagyon drukkolok mindenkinek! :)

40309. mimike001
2014. okt. 7. 18:37
Most sikerült megnéznem a Jónás naptárt...hát teljesen beletaláltam a Jónás napomba tök véletlenül... egyre bizakodóbb vagyok a szombattal kapcsolatban :)) Ja és kislányt mondd így előre...hát nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ebből :D
40308. Babóci
2014. okt. 7. 16:34
Sziasztok! Anna, Vecus! Tudom, hogy nehéz optimistán és pozitívan hozzáállni, de én azért nagyon szorítok, hogy teljes hittel várjátok a babákat! Mert a babák úgyis jönnek ;) Majd meglátjátok, hogy igazam lesz!
40307. vecus (válaszként erre: 40306. - M. Ajor Anna)
2014. okt. 7. 11:26
Jó lenne ha valamelyik most már bejönne és sikerülne nekünk is. :)
40306. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40304. - Vecus)
2014. okt. 7. 11:19
Ja, velem is ez a baj, totális türelmetlenség. Próbálom lefoglalni magam, mostanában szokott menni, kb. Meg most termékenynek tekintem magam a jónás naptár szerinti napokon is, ez feldob, mint a dupla esély. :D
40305. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40302. - Brigi23)
2014. okt. 7. 11:18

Na az én férjem is minden kisbabát megünnepel a családban, mindig külön öröm. Utoljára én mentem érte kocsival (felhívott hajnali 1-kor, hogy menjek már el érte, miközben 10 perc séta lett volna), a lábán sem tudott megállni, én meg mondta neki, hogy hogy mennyire részeg, és hogy fogjuk így osztani a meghívókat másnap az esküvőnkre!?... ő persze keresztbe áll szemekkel tagadta, ő nem is részeg, majd másnap megkérdezte, hogy ő meg hogy került haza? :D

Már előre mondtam most neki, hogy tekintve, hogy nekem még mindig van tejem, szerintem a mi babánk születésekor inkább várjon tiszta lakással, felesleges ide tejfakasztás. Persze erre is volt válasza, miszerint nem csak a tej miatt kell inni, hanem azért is, hogy a baba egészséges legyen. Hát hogyne. :D

40304. vecus (válaszként erre: 40303. - M. Ajor Anna)
2014. okt. 7. 11:16

Hát már szívesen csalódnék pozitívan.

Annyira jó lenne már.

Talán egy kicsit türelmetlen vagyok már. :((

40303. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40301. - Vecus)
2014. okt. 7. 11:12
Én abszolút megértem a hozzáállásod, így nem fáj annyira, ha megjön, és milyen pozitív csalódás a két csík... :)
40302. brigi23
2014. okt. 7. 11:08

Hát tejfakasztó az volt nála is..az elsőnél azt se tudta hol volt éjszaka (még jó hogy tesóm ott volt ) és részegen jött látogatni :D :D

A másiknál meg én nem tudom hol volt :D :D :D de a rádióban énekelt nekem :D: D: D

40301. vecus (válaszként erre: 40299. - M. Ajor Anna)
2014. okt. 7. 10:29

Hát nálam eddig ez még nem vált be. :(

Volt hogy álmodtam róla, de eddig semmi.

40300. vecus (válaszként erre: 40297. - Brigi23)
2014. okt. 7. 10:26

Az én párom mindig is oda volt a pocakomért. :)))

Lehet nem sírni fog a születésénél hanem leissza magát örömében. :)

Tejfakasztó bulit csap. :D

És igenis örömködjél hogy neked sikerült.

És emiatt ne érezd magadat szarul.

Nem te tehetsz arról hogy még nem sikerült mindenkinek.

40299. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40296. - Vecus)
2014. okt. 7. 10:23
Vecus, neked is azt mondom, amit a naplómban írtam, hogy képzeld el magad a közeljövőben, ahogy a kisbabád szuszog a mellkasodon. :) Vonzzuk be a jót. ;)
40298. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40297. - Brigi23)
2014. okt. 7. 10:20
Ez tök jó. :) Biztos az eddig szörnyűségek is közre játszanak benne. Várom már, hogy az én férjem is így simizze a pocimat megint. :) Bár most is azt teszi, biztos a udvarol a méhemnek. :D De jól esik persze ez is, de más lesz, ha végre lesz benne valaki. :)
40297. brigi23
2014. okt. 7. 09:54

Sziasztok!!!

Na fel a fejjel! Mondom én akinek sikerült...néha kicsit szarul érzem magam mert tudom hogy ti min mentek át most én meg itt irogatok hogy milyen "jó" nekem és hogy ne keseregjetek...persze én is mindig keseregtem :( 2009 óta minden hónapom kész káosz volt!

Ma reggel megkérdeztem apát hogy ha kislánya lesz fog e sírni..azt mondta akkor nem de majd a 8ik napon amikor nem tud aludni tőle akkor igen :D: D: D

Most érdekes mert mindig simizi puszilgatja elköszön tőle...a Fiúknál nem csinálta sose :) Talán most érett meg erre a dologra...vagy mert sok babát elvesztettünk ..nem tudom de nagyon boldoggá tud tenni vele :)

40296. vecus (válaszként erre: 40295. - M. Ajor Anna)
2014. okt. 7. 09:39

Nekem már annyira nem megy a pozitív hozzáállás.

Én inkább a folyamatos sikertelenség miatt vagyok letörve, de amiatt nagyon.

A babák elvesztését már elfogadtam.

40295. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40294. - Vecus)
2014. okt. 7. 09:26

Ne legyél kétkedő. Illetve inkább az legyél, ami neked könnyebb, ez a lényeg. Tőlem elvárja a férjem, hogy mindig pozitívan álljak hozzá, de nem fogom magam erre kényszeríteni, mert az jobban fáj, ha pofára esem. Ha menstruáció előtt érzem, akkor igen is tudom, hogy megjön, ismerem már a testem minden rezdülését. És én igen is szomorú leszek, ha megjön, mert kell az, hogy kisírjam magam, és megkönnyebbüljek. Olyankor még mindig a meghalt babánkat gyászolom, és bárki bármit is vár el, azok az én befordulós napjaim.

De egyébként nem lettem kétkedő. Én hiszek benne, hogy lesz kisbabánk, aztán még egy meg még egy. :) Meg biztos vagyok benne, hogy egészséges lesz. Miért is ne lenne? :)

40294. vecus (válaszként erre: 40293. - M. Ajor Anna)
2014. okt. 7. 09:07

Örülök hogy már jól vagy.

Lassan itt a pé-d hátha most sikerül.

Bár gondolom te is olyan kétkedő lettél mint én. :((

Hát az biztos hogy leköt, eléggé kifáradok ilyenkor főleg ha az éjszanánk sem túl jó, mint a mostani sem volt. :(

A legrosszabb az amikor visszafertőzik egymást. Meg általában az egész családon végig szokott menni. És ez hosszadalmas folyamat.

40293. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40292. - Vecus)
2014. okt. 7. 08:49

Én elvagyok, az iszonyú szomorúságon már túl, bár tegnap még depi volt, és semmihez sem volt kedvem. De azért este negyed 8-kor mikor hazaértem, akkor főztem gyorsan egy borsófőzeléket, meg még pár dolgot elintéztem, szóval ebből látszik, hogy kezdek helyre rázódni.

Na meg alig aludtam a telihold miatt, de azért most tele vagyok energiával. :)

Jobbulást a gyerekeidnek, az ősz már csak ilyen. Legalább leköt a róluk való gondoskodás. :)

40292. vecus
2014. okt. 7. 07:54

Sziasztok!

Ki hogy van ma?

Nálam nincs semmi. Viszont sajna a gyerekek betegek. :(

40291. brigi23
2014. okt. 6. 13:43
ÓÓÓ Anna nálunk rossz gyerekből van bőven :D egyel több vagy kevesebb :P
40290. M. Ajor Anna (válaszként erre: 40280. - Brigi23)
2014. okt. 6. 13:34
A Luca nagyon szép név, nekem is nagyon tetszik! :) Csanádból ismerek valakit, aki ... hát rossz gyerek volt, na. :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook