Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Igen , de abban is van olyan hogy a kutya se enné meg :D: D
Amikor mondta hogy blodpuding volt és hogy nagyon rossz volt elmondtam neki mi is az :D: D sugárban jött ki belőle :D :D: D
Nem csodálom. Szegény gyerek. :(
A köttbullájuk azért finom, főleg ha frissen van csinálva.
Ismerem. Sosem mertem megkostolni. FÚJ!!
Igen eléggé furcsa egy népség. :D
Bár inkább a kataszrófális szó illik rájuk.
Igen , azért zabálják ezt a sok mű kaját (pl vérpudding) mégha rágondolok is hányok tőle :D :D
Egyik szavukkal ütik a másikat :)
Már egy-két doki rájött hogy a vágott sebet könnyebb összevarrni és jobban gyógyul is.
De tudod a svédek a természetesség hívei és a terhesség és a szülés egy egyszerű folyamat.
Régen sem vagdosták az embert akkor most minek.
Köszi. :)
Majd a hétvégén meglátod a tesztből hogy mikor is. :)
Ez nagyon durva. Nem tudom mit képzelnek magukról. De azért te a 100-tól azért messze lehetsz. :)
Szombatra. De most amúgy is minden bonyolult, a munkahelyem is... De azért persze szomorú leszek, mint mindig. :)
Itt a legtöbb 50 kilós :) :) Aki meg nem annyi az meg 100 fölött van és azt utálják a dokik..ennek sok sok blogon hangpot is adnak mint pl úgy beszélnek anyukákról hogy tehén bálna stb....
Undoritóak.
Hát reméljük mástól van! Mikorra m várod?
Reggel beszélgettünk apával és pont arról volt szó hogy mennyire ki akartuk hagyni az augusztust hogy még haza is utaztam , biztosak voltunk benne hogy nem fog jönni ...:)
Tényleg fura dolgokat produkál az élet :) :)
Én nem tudom milyen nők vannak ott, mihez viszonyított a doki, de szerintem nem vagy kövér egyáltalán.
Nehéz az alhasam. Persze, akkor is lehetne ezt érezni, ha baba lenne, éreztem ilyet januárban is, de ez valahogy más, meg az elmúlt hónapokban mindig ez volt.
De az vagyok :D itt is megmondta a doki hogy azért vérzem mert túlsúlyos vagyok és nem fogom tudni kihordani :D: D
Anna miből gondolod hogy meg fog jönni?
Szia vecus! Én már kezdem érezni, hogy meg fog jönni. Az egyik mellem baromira fáj, de csak azért, mert most vizsgálták többen, hogy miért van benne csomó, illetve miért érzékeny. Majd a következő terhességnél elmúlik a tej... de mikor?...
De jó, hogy újra itt vagy. :)
Sziasztok!
Anna hogy vagy?
Drukkolok neked!!
Brigi nem vagy kövér.
Amúgy nekem Gergővel volt már ekkor hasam ahogy neked. :)
És egyedül volt. Mindenki azt hitte ikrek lesznek.
Amúgy a többedik terhesség mindig hamarabb látszik. :)
Én megy vagyok. Nincs semmi extra velem.
Gyönyörködjetek hab testemben :D :D
De büszkén vállalom, és a kupit is , éppen nagy takarításban vagyok :)
Hát igen..az még majdnem egy hónap...:O De úgy döntöttem anyunak elmondom! Anyósnak nem..neki majd a kisfia elmondja ha akarja..
Én még ezt nem jelenteném ki, de bízom benne hogy rendben leszünk!!!
Sziasztok!
Anna ez a baba tegnap apa megállpította hogy biztosan nem egyedül van, mert ilyen fiatal terhesen nem lehet ekkora :D :D
Na jó van egy kis fókazsír is de az mellékes kinyomja a pocak :D
Sziasztok!
Kivel mi a helyzet?
Na brigi, mit mondott a fotó, tényleg pocakosodsz már, vagy csak a lángos volt? :)
Gratulálok minden új kismaminak!
Bobi te meg ne rosszalkodj mert nem érdemes, utána aggódik az ember ezerrel. Semmi felújítás, költözés nem ér annyit.
Anna drukkolok nagyon neked is!
Sziasztok!!!
Babóci jesszus szegénykém, gondolom mennyire jó lehet nagy pocakkal ilyennel szenvedni :(
Kanga Örülök hogy jobban vagy, kívánom hogy mielőbb meggyógyulj.
Jó látni hogy pozitívan állsz a dolgokhoz.
De őszintén az élet tényleg igazságtalan!!!!!!