Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Igen, már 20-a van, máskor is szokott késni?
Igne, voltunk genetikai vizsgálaton, minden ok, semmi gond elvileg. Talán ez még a rosszabb, mert akkor ugye mi a baj? nem tudni....
16 -ára.
Voltatok kivizsgáláson, vagy tudsz vmit,h mi volt a baj?
Tényleg? hűha....
Igen, ez már a 4. hónap, majd valamikor október elején kellene megjönnie, még van időm.
Az első terhesség 2. hónapban, a 2. az első próbálkozós hónapban sikerült, most már úgy látszik, nem egyszerűen fog összejönni sem.
Nekem november körül lenne esedékes a rákszűrés, de már nem arra akarok menni, de hát ki tudja még...
Mikorra vártad a mensit?
Ha nem jön közbe semmi, akkor kb december-január környékén. Akkor esedékes a rákszűrés szóval akkor úgyis mennem KELL dokihoz és akkor egyúttal konzultálunk is vele hogy hogyan tovább, hajlandó e megműteni (az esetleges elzáródás miatt) vagy mit javasol. Addig van 1-2 dolog amit még rendbe kell tennünk.
Amúgy meg: ha most pár napon belül nem jön meg akkor mennem kell dokihoz, úgyhogy nem tudom, most lehet h borul a terv...
Ti meg már 4 hónapja próbálkoztok,ugye? Mikorra nem várod?
Tudom,persze...
Az én uram most filmez :)))
Elfoglalja magát...
Szia Kata!
Szerintem is jó lesz :)
Igen, kevesen, kevesebben vannak a fórumon, ugye egyrészt hétvége, otthon vannak a fiúk is, akik annyira nem szeretik a fórumozást. Hétvégén mindig így alakul.
Kismamik hogy vannak?
Szia
A piros felső fehér szoknyával az nagyon csini!
:)
Bogika és te hogy vagy?
és persze a többiek????
Sziasztok!
Sajnos holnap már megint hétfő, de annyi baj legyen.
Haaaaditttaaaaaa mi van veled???
Zümike látom szorgalmasan fogyózol, tényleg iszonyatosan sok az az 53 kg :-))
Jövőhéten megyünk esküvőre, és rájöttem, hogy "nincs egy rongyom, amit felvegyek" és ezért ma elmentem és vettünk egy szép felsőt.
Piros színű - annyire nem is szeretem a pirosat pedig- először nem is tetszett, de felvéve olyan elegáns, annyira megtetszett, úgyhogy abban megyek, hozzá fehér szoknyát veszek fel és még az esküvői cipőmet.
Hőm már most 36.9, és mindez a 12. napon!!!
puszi mindenkinek
Szia Pözümi!
Olvastam a naplódat, nagyon romantikusan hangzott az első találkozás. Mikor lesz a következő?????
Sziasztok!
Haditaaaaa mi van veled?
Sziasztok!
Találtam egy cikket:
"Ritkább nemi érintkezés esetében kisebb annak a valószínűsége, hogy a nemi aktus egybeesik a tüszőrepedéssel. Viszont az sem jó ha a gyermekre vágyók minél intenzívebb nemi élettel kívánják „sürgetni” a fogamzást. A túlságosan gyakori szeretkezés ugyanis olyan mértékben felhígítja az ondót, hogy a megtermékenyítés szinte lehetetlenné válik.
Az ondósejt a herében folyamatosan termelődik, de a nemi aktus után legalább 1-2 nap kell az eredeti ondósejtszám helyreállítására. Azt is kevesen tudják, hogy a nemi aktus során a rövid időn belüli második vagy további ondókilövellések esetében a fogamzás valószínűsége a túlságosan kicsiny ondósejtszám miatt csak minimális.
Mindent egybevetve, a fogamzás érdekében a minden harmadik napon való nemi érintkezés látszik a legeredményesebbnek.
A fogamzás és a megtermékenyítés tehát bonyolult, sok tényezőtől függő folyamat és ezért nem szabad türelmetlennek lenni."
Pözümi hogy vagy?
Meddig szeretnéd csinálni a fogyókúrát? bár szerintem neked egyáltalán nem lenne szükség rá..
Alakul a dolog köztetek?
Bogika és te hogy vagy? rólad is várom a híreket..
Sziasztok!
Haditaaaa ez akár jót is jelent, 32. nap és magas hő? Meg írtad, hogy jelen van de mégse. Szóval akkor még nem jött meg :) nagyon-nagyon szorítok és igazad van, sosem lehet tudni....
Nagyon várom a híreket rólad....
One, ha úgy érzed, hogy a jó doki, akkor tényleg ne válts, hátha már tényleg előbb-utóbb sikerül!
Tündér vagy, köszönöm!!! :) De csak akkor állok neki majd, ha lesz egy szabad fél napom :D
A fejlécet hogyan tudom variálni,azt is tudod?
Drágák!
Zümi,Kata,küldtem Nektek színskálát,meg ilyeneket...
lehet,h kicsit bonyolultnak tűnik,de nem az,legfeljebb én voltam a béna a leírásában...
szóljatok rám,h sikerült-é.???
jó éjt mindenkinek,ha valakinek még kell színskála szóljon!!!
Lányok, megyek lefeküdni, mert teljesen készen vagyok. És kezdek éhes is lenni, és már nem akarok este zabikálni.
Jó éjt nektek!
Kata, remélem te jobban vagy már! Tessék hamar meggyógyulni!
Nagyon édi ez a ciccmicc!
Judy drága, te mindig olyan jól informált vagy, egyébként Bogikával kézenfogva!! Én mindenről le vagyok maradva... mindent utoljára tudok meg:) Persze időm sincs nagyon elmélyedni itt körülöttünk.
Hja, még mindig gáz vagyok... És ráadásul jön a mensi, legalábbis úgy tesz, mintha, közben meg mégse... de határozottan jelen van. Ha nem lennék beteg aggódnék emiatt, mert ezzel egyidőben a hőm is folyamatosan magas, 37-37,1, és amikor jön az undok, nekem tényleg leesik. De most befolyásolja a betegség is. Tehát tuti nem baba van a dologban, sajnos:(
Bár azért figyelek, és csak kismamibarát gyogyikat fogyasztok, hiszen sosem lehet tudni.