Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Igaz, tényleg jó :DDDDD
Természetesen a padlizsánra gondoltam. :) Miért, kinek van még gombája?? :)))))
nálam a gomba egyébként is az volt,de h most is előjön???:(((((
nem is érzek semmit!!!
amúgy jól,nincsen semmi különös...
látom,Ti szépen haladtok előre a babához vezető úton,és hidd el nem volt értelmetlen ez a pár sikertelen év!
a második után azt hittem belehalok,de most már tudom,h ez a kis élet a pocakomban Isten ajándéka és bizony az évek és kudarcok során olyan közel hozott minket Apával,amilyen közel nem lehet Férj a Feleségéhez!!!!!
ha másért nem is ezekért MEGÉRTE!!!!!
uh menni kell,csinálni,harcolni azért a kisbabáért!!!nekünk ez jutott:DDDDD
Ez jóó:DDD
Szerintem a padlizsánra gondolt, de jogos a kérdés:)
Jól vagy??
Melyik divat Drága?
a padlizsán v a gomba???:DDD
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ te jó ég!!!!!
nem vagy semmi!nagy meló ez.
mi két hete csináltuk ezt,padlizsán(vinetta:) + zakuszka.
én ma voltam dokinál és minden ok...kisebb gombát eltekintve,amit nem is éreztem!most szedhetek rá gyogyót:(
ígérem rakok majd képet!:)
Úristen, nem unatkozol.Ennyi mindent eltenni, nagyon ügyi vagy!
Úgy tűnik, egy országos babás lelkivállságon estünk át.De szépen lassan mindenki felépül, és újra összeáll a fórum.:))
Igen, úgy érzem nekem ez hiányzott, hogy helyre billenjek,az OK.
Hát a nagy nap??Remélem mnél előbb, de mi novemberre rakjuk, kb.a stimuláció kezdetét.Onnan pedig halad a történet...
Hadita, jó hogy végre ilyen pozitív vagy!
Halihó!!!
Látom kezd újra összeállni a csapat, juppppppiii!!!! :)
Csillu, szerinted tényleg? :) Poci? Tegyél fel friss képet, már olyan sokszor néztem az eddigieket :)
Koalamami, annyira örülök az újra boldogságotoknak Koalapapival!!! Aggódtam eléggé érted, JÓ HOGY ITT VAGY MOSOLYGÓSAN!!!!!!!!!!!
Ildi... fantasztikus, hogy ilyen szépen rávezetted magad erre, ha ebbe az irányba mész tovább, pikk pakk baba lesz a karodban :) Hajrá! Mikor lesz a nagy nap?
Én ma kicsit össze-vissza leszek, ma csinálom meg a harmadik 30 (!!!!!) kiló padlizsán grillezését (Imádott Bogikánknak millió hála érte!!!), aminek a ele megy padlikrémnek a fagyasztóba, fele meg zakuszkának a kamrába. Ezen kívül vár még rám 40 kiló paradicsom, ami olasz mártásnak megy, plusz 20 pedig házi kechupnak. Úristen.... :D És még nincs vége... ez a mára tervezett munka.
Igaza van Haditának!
Lányok tessék naplót írni!:))
Sziasztok Lányok!!!
Örülök, hogy újra látlak benneteket!
Próbáltam némileg visszaolvasni. A naplókat mind kivégeztem már.
Kár, hogy nem mindenki ír naplót!!! Judy, Bogi! Akkor nem tapogatóznék vakon egy hosszabb kihagyás után sem!!
A lakásunk gyönyörű lett, legalábbis a mi szemünknek az! Imádunk benne lenni!
Úgy tűnik a kapcsolatunk felett terpeszkedő felhők tovaúsztak! Bár nem merem még elkiabálni.
De most olyan boldognak érzem magam!
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól tellik a hétvége!
Kismamik jól vagytok??
Lányok, érdekes dolgot véltem felfedezni magamban az elmúlt napok történései után.
Eddig rettegtem a gondolattól is, ha újra babás leszek, akkor végig fogom aggódni az egész terhességet, hogy mi lesz ha újra beövetkezik...
De most, hogy kiderült a baj, rájöttem, mostmár orvosilag indokolhatóvá vált az, is mi okozta nálam mindet a szörnyűséget.Kiderült, miért nem maradok babás, miért vetélhettem el, és a lelkem megnyugodni látszik.
El kell fogadnom, hogy nekünk csak lombik útján lehet biztonságosan terhességet létrehozni(de furi ezt így leírni, de így van!), tehát feleslegesen ölöm magam mindenféle praktikát bevetésével.Jó kezekbe kerülünk, és minden óramű pontosságú precízséggel, maximális bztonság betartása mellett fog zajlani.Mostmár hiszem és tudom hamarosan lesz kisbabánk, és ez valami hihetetlen nyugodtságot kölcsönöz nekem.
Nem ringatom magam hiú reményekben, hogy azonnal az első sikerülni fog, de tudom, hogy hamarosan lehetek pocakos.
Kicsit hosszúra sikeredett, csak szerettem volna megosztani veletek a tapasztalatom.
Nem szabad feladni, harcolni kell, akár saját magunkal szemben is.És addig kell menni, míg ki nem derül ez a szörnyűség oka, és megoldás nincs a problémáinkra.Csakis ekkor leszünk képesek előre, csak előre nézni!!!
sziasztok Lányok!
Látom,jól vagytok:-)
Zümike,gyerekkel még kívánatosabb vagy,mint nélküle:DDDD
mi a hétvégi program?
Judyka,látom esküvő lesz.ezen a hétvégén van?
Szia Anett!
Ez aranyos volt köszi :-)
Pont ma történt, úgy látszik ez egy ilyen nap, párom mondta, hogy tegnap este babáról álmodott. na már itt tartunk....
elmondta anyukájának, ő meg talán elkezdett sírni, már kérdezni se mer tőlünk semmi ilyesmit.
És csak ezért lesz úgymond "rossz" az esküvőn, vagyis utána, mert nyilván mások nem tudják, hogy velünk mi törétn, és majd kérdezgetik a menyasszonyt, mivel ugye terhes babás dolgokról. És mivel viszonylag szűk körű ebéd lesz, gondolom minket is majd kérdezgetnek, na ez nem fog hiányozni...de mit tudok tenni, mindenesetre elég fura helyzet lesz...
Nem Tatabanyan fogok szulni, hanem Komaromban
ott van az orvosom.
Fel a fejjel, lehet hogy az eskuvore neked is sikerul csak meg nem arulja el magat :)
Remelem igy lesz, szoritok
Na látom nem tudok többet kiszedni belőled, de megértem, majd alakul ez még.
Most a szüleidnél laksz?
:) az szuper
Honnan ismered egyébként?
Hát Borival kapcsolatos dologban kimutatta mindenki a foga fehérjét, ez tény... De előbb vagy utóbb amúgy is ide jutottunk volna:(
Háát, jelentkezőnek nem mondanám, de találkoztunk már, és még fogunk is szerintem :) De kemény dió...
:-( sajnálom
Sajnos ami a múltban megtörtént, biztos nem volt könnyű nektek feldolgozni, az igaz, hogy már akkor is írtad, hogy valami nem kerek egész közöttetek.
Biztos vagyok benne, hogy Bendussal újra megtalálod a boldogságod...mint ahogy már írtad, hogy van új jelentkező
de nem mondtál semmit :-) pedig kíváncsi lennék