Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

15359. Henyke (válaszként erre: 15357. - Anyiska)
2010. aug. 3. 06:54

Szia!

Nagyon sajnálom én is, ne félj, nem lesz semmi gond. Ha normál úton szültél, nem lesz tágítás! Kitartás! Legközelebb sikerülni fog!

15358. kicsi80 (válaszként erre: 15357. - Anyiska)
2010. aug. 3. 06:53
Szia. Nagyon sajnálom:( Ha már szültél, akkor nem csinálnak tágítást. Kitartás.
15357. anyiska
2010. aug. 2. 23:11

sziasztok,

sajnos hsonló cipőben járok mint anno ti. ma voltam Uhn, van egy üres petezsákom. jövő7 keddre van műtétre időpontom. van már két kislányom, akiket normál úton szültem. az lenne a kérdésem hogy ekkor van e tágítás vagy egyből tolnak a műtőbe? jaj, nagyon félek tőle...nem kell befeküdnöm, reggel elég menni.

nagyon köszönöm,

anyiska

15356. dubadri
2010. aug. 2. 21:53
Sziasztok! Végre nekem is megjött az első mensim 5 hétre! Nagy az öröm! Remélem a következő mensimmel sem lesz gond,és akkor irány a doki,és kezdhetjük a 2. inszemet! Remélem a 2. jobban fog sikerülni,mint az első!!! :)
15355. 0468fd2761 (válaszként erre: 15347. - Jaya)
2010. aug. 2. 19:49
Sziasztok Lányok! Csatlakozom, nekem is megjött az első mensim! 26 napra! Későbbre számítottam, de most nagyon örülök!! A ciklusaim is kb. 26 naposak voltak mindig. Valamilyen visszajelzés féle is ez most azt gondolom! Remélem azt jelzi, hogy jól működnek a dolgok! Még két bűvös hónap...:)!!
15354. Titánia83 (válaszként erre: 15353. - **Kata**)
2010. aug. 2. 00:00

Szia Kata!

Nekem a vetélés után még mindig egekben volt a hcg-m, ezért laparoszkópiát akartak csinálni rajtam, mondván, hogy méhen kívüli a terhességem. Ezért elmentem egy 4D-s UH helyre. Ahol közölte velem a nő, hogy azzal semmmit nem lehet látni. Meg is mutatta. :(

Szerintem hívd fel őket, és kérdezz rá. Lehet csak engem vezettek félre, bár tényleg nem látszott semmi. Viszont 2D-t meg egy plazmatévére vetítették ki, amin minden sokkal jobban látszott.

15353. **Kata**
2010. júl. 31. 14:28

Sziasztok!

Régebben írogattam ide, de van egy dilemmám, szeretném a segítségeteket kérni. Szerintetek egy sima 4D-s nőgyógyászati UH (nem magzati) során megállapítható a petevezetés elzáródás? Ide szeretnék elmenni: [link]

Tudom,hogy van erre kifejezett vizsgálat de a HSG ben nem bízom,(már volt), a Hycosy re meg speciel nincs 60 000 Ft -om. Megköszönném,ha megosztanátok a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban, akinek van...

15352. mártika69 (válaszként erre: 15347. - Jaya)
2010. júl. 31. 10:11

Szia jaya!!

Csatlakozok hozzátok nekem is megjött ennyire még nem vártam soha:):)

Akkor még egy mensi és jöhet a baba:):)

Remélem lassan át pártolunk BABÁS fórumokra.

Szép hétvégét mindenkinek .

15351. lov.ildi (válaszként erre: 15345. - Henyke)
2010. júl. 30. 18:54

Sziasztok!

Én Dong quai-t és a FEM-t szedtem. Amikor próbálkoztunk,akkor E vitamint is. Az segíti a beágyazódást.

15350. Henyke
2010. júl. 30. 17:22
Így van! Hajrá Csajok!:-) Nekem még várni kell, tegnap műtöttek még csak 1 hete, úgyhogy várom a mensim... Aztán doki, és meglátjuk, mit fog mondani:-)
15349. Bea0124
2010. júl. 30. 16:44

Szerintem is így van minden tényleg ahogy már írtam minden doki mást mond egyik azt mondja várj a másik meg hogy gyerünk adjon bele mindent!Hihetetlen igaz tényleg az emberek szervezete is más és nem mindegy az se hogy ki hányadik hétbe járt én a 9.-be!

A legfájdalmasabb dolog az életemben ez volt!Még az is hihetetlen volt hogy egy csepp vér még a tágító után sem volt se fájdalom!Inkább lelkileg volt Borzasztó!

De csak POZITÍVAN Hajrá mindenkinek sikerülni fog a babuci!

15348. dubadri
2010. júl. 30. 15:25

Az én dokim is azt mondta,hogy amiket mondnak,hogy 3 hónap,meg 6 hónap pihenés kell,az már egy alavult dolog!!

Szóval hajrá mindenki!!!! :)

15347. jaya
2010. júl. 30. 14:31

Sziasztok!

Képzeljétek, nekem ma megjött. :o)

Épp mint Neked, Titánia, 35 napra.

Egyrészt: Hurrá! :o)

Másrészt: Ez nem ér, hogy nekem most terhesnek kellene lennem, e helyett annak örülök, hogy megjött a menstruációm. :o((((

Nem ér!! :o(

Az utóbbi napokban megint rengeteget bőgök. :o(

Voltam kontrollon is, az én dokim 6 hónap várakozást mondott, de aki műtött (akkor az enyém szabadságon volt), ő egy mesntruációt. (Egy fiatal, nagyon kedves dokinő volt, aki még azt is elmesélte, h neki is ugyanígy volt a 3. terhessége, és utána nagyon hamar terhes lett megint.)

Úgy látszik a régebbi tankönyvekben még 6 hónapot írtak. (Az én dokim idősebb.)

A szövettan is megvan, természetesen nem derült ki belőle semmi, csak h magzat méhen belül elhalt stb.

15346. Bea0124
2010. júl. 30. 13:08

szerintem minden doki mást mond !

Most is megkérdezte a doki hogy nem mondták hogy várjon?-mondom neki hogy nem mert amikor voltam kontrolon megnéztek Uh-val és azt mondta a doki hogy minden rendben ha megjön lehet próbálkozni!

Na most akkor mi van?

15345. Henyke (válaszként erre: 15342. - Lov.ildi)
2010. júl. 30. 13:01

Szia Ildi!

Milyen méherősítő készítményt szedtél?

15344. dubadri
2010. júl. 30. 12:59
Nekem 23 hetesen ment el a 3 baba június 27-én,most várom a mensim,de a doki azt mondta egy Istenért se védekezzünk,ha jönni akar a következő spontán,had jöjjön.Ha meg nem jön spontán,akkor a következő mensimnél már hívhatom is telefonon és kezdhetjük a következő inszemet.Szóval ha minden jól megy,akkor a következő inszem szerintem max. 1-1,5 hónap! Már alig várom! :)
15343. Bea0124
2010. júl. 30. 12:35

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól!Sajnos nem mondott jó hírt de annyira rosszat sem!

Megvizsgált és mondta hogy nem érzi nagyobbnak a méhem szóval nincs baba!

Írt fel Norcolut meg adott szórólapot egy PreMens nevű tablettáról azt mondta az segít!

Tud valaki többet ezekről?

15342. lov.ildi (válaszként erre: 15336. - Darcy73)
2010. júl. 30. 12:28

Sziasztok!

Szerintem a várakozási idő mindenkinél más. Sok múlik azon,hogy hány hetesen ment el a baba és mennyi idő alatt tud a szervezet regenerálódni.

Általában én is kivártam az Orvos által javasolt várakozási időket. 3-6 hónapot. Mégsem sikerült kihordanom a magzatokat.

Most az első mensi után jött össze a baba. Hétfőn leszünk 37 hetesek.

Én a vetélések után szedtem méherősító készítményeket. Több alkalommal hiába vártam ki a hosszú hónapokat,mégsem volt eredménye.

Októberben a pozitív teszt után bejelentkeztem a Dokihoz. Minden tünetem meg volt. Hánytam folyamatosan,stb. Pár nappal a rendelés előtt elvetéltem. amikor elmentem a Dokihoz már nem látott semmit. Mivel nem volt semmi jele a terhességnek,azt mondta,hogy nem kell várnunk.

Mi vártunk egy mensit,mert én tudtam,hogy babát vártam. Ez az 5. vetélésem volt. Már kiismertem a tüneteket,stb.

Csak akkor nyilvánítanak valakit terhesnek,ha van már szívhang.

Lényegében az első alkalommal megfogant a kislányunk.

Én végig pozitívan álltam hozzá. Nem szabad a "részleteken" és a múlton rágódni,mert akkor tényleg baj történhet.

Ehhez a terhességhez teljesen másképpen álltam hozzá,mint a többihez.

Minden betegség,ami a várandóság alatt előfordulhat,az nálam jelentkezett.

De nem estem miatta kétségbe,hanem a Pocaklakómat biztattam végig,hogy kapaszkodjon erősen és minden rendben lesz.

Egyébként már totál idegroncs lennék.

15341. Henyke
2010. júl. 30. 11:40

Szia Bea!

Nagyon drukkolok hogy picibabó legyen a pocidban!!!

15340. napzuhany
2010. júl. 30. 11:38
Mi túl vagyunk másfél év várakozáson az utolsó után, most meg egyáltalán nem jön össze. :((
15339. Bea0124
2010. júl. 30. 07:16

Bea vagyok!20 éves párommal lassan 6 éve vagyunk együtt!Idén terveztük a babát ami februárban meg is fogant nagyon boldogok voltunk!

De sajnos a 9-hetes ulrahangon kiderült hogy elhalt a babánk!

Húsvét utáni kedden kellett a korházba mennem 3 napot töltöttem ott!

Sírni énis sokat sírtam de mára már nem kap el annyira a hév!

Most próbálkozunk a másikkal,de nem tudom mit higgyek mert teszt szerint neg de én érzek valami fúrcsát a melleimben meg olyan mindjárt megjön érzés immár 43napja nincs mensim!Ma megyek dokihoz hogy nézze meg már mi a helyzet mert ha nincs baba akkor lehet valami bajom van de lehet egyszerűen csak kimarad!De mindenesetre ha nincs semmi akkor megkérem a dokit hogy adjon valamit ami helyrehozza!

15338. Bea0124
2010. júl. 30. 07:09
Sziasztok!Csatlakozhatom?
15337. a805c41521
2010. júl. 30. 07:09

Mi 3 hónapot terveztünk, de a nyaralás alatt elkapott minket a hév, és nem védekeztünk. Most itt az eredménye az első mensi után már be is költözött a babó. A dokim, azt mondta, hogy nem baj, ezek szerint már készen áll rá a szervezetem.

Persze meg tettem a műtét után mindent a gyors regenerálódásért. Azt mondta a dokim, hogy azoknál akik kivárják a fél évet ugyanannyi a rizikó, mint akiknél elsőre összejön, főleg ha egyszerű kromoszóma rendellenesség volt a gond.Persze az is számít, hogy hány hetes terhességnek lett vége.

15336. Darcy73 (válaszként erre: 15334. - Henyke)
2010. júl. 30. 06:38
Nekem 6 hónapot.Én úgy gondolom ezt kivárom.Előttem lebeg egy barátnőm példája:Ő csak 3 hónapot várt,sikerült is nekik,de megint elveszítette a babát.Ezután kivárták a 6 hónapot és mostmár van egy egészséges kicsi lányuk.
15335. Titánia83 (válaszként erre: 15334. - Henyke)
2010. júl. 29. 22:42
3 hónapot
15334. Henyke
2010. júl. 29. 21:53

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Lányok, nektek a doki mennyi idő "várakozást" mondott műtét után a babaprojektre?

15333. a805c41521 (válaszként erre: 15332. - Chrissy26)
2010. júl. 29. 19:07
Nekem több is volt, és több napig is tartott.
15332. Chrissy26
2010. júl. 28. 22:37

Annyit akartam még kérdezni, hogy nektek milyen volt az elsö menstruáció? Erös, gyenge?

Nekem lényegében 3 napig tartott, alig volt valami, de elötte csak egy kicsi hasfájdogálás volt, semmi igazi PMS tünet (mellfeszülés...stb) nem volt.

Ami furcsa maradt nekem a mütét óta, hogy igaz a melleim nem duzzadtak már, a mellbimbóm megmaradt olyan barnásnak, szóval nem lett olyan mint a terhesség elött volt.

15331. Chrissy26
2010. júl. 28. 22:33

Rosszul írtam, még azért nincs 2 hónapja, hogy volt a mütét:-((Augusztus 15.-en lesz 2 hónapja...

De olyan megérzésem van múlt hét óta, hogy novemberben leszek terhes. Nem tudom ez a tudat olyan erösen bennem van, csak úgy jött egyik napról a másikra...aztán majd meglátjuk:-) Az ügyön rajta leszünk októbertöl az tuti! A nyarat meg meg most élvezem, aztán szeptembertöl kicsit másképp alakítom az életmódomat. Elöször a bölcsességfogaimat húzatom ki szeptemberben, mert sajna a gyulladás is okozhatta, hogy elment a baba, de ezt már senki nem tudja nekem megmondani:-((

Kívánom mindannyiotoknak az idei bebabásodást!!!

15330. andus30
2010. júl. 28. 16:09
SZIASZTOK NEKEM HOLNAPUTÁN LESZ 1 HONAPJA A HOGY VOLT A MÜTÉTEM:-(ÉS MA MÁR KEZD RENDESEN MEGJÖNNI,DE AZT OLVASTAM BÁR MINDENKINÉL MÁS 4 -6 HÉT MULVA JÖNN MEG,JAYA ÉN IS IGY VAGYOK EZZEL NÉHA UGY ÉRZEM JOL VAGYOK AZTÁN CSAK RÁM TÖR A SIRÁS FÖLEG HA POCAKOST LÁTOK ÉS PICIBABÁT,DE HAMAROSAN NEKÜNK IS LESZ FEL A FEJEL LÁNYOK :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook