Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia!
Nagyon sajnálom én is, ne félj, nem lesz semmi gond. Ha normál úton szültél, nem lesz tágítás! Kitartás! Legközelebb sikerülni fog!
sziasztok,
sajnos hsonló cipőben járok mint anno ti. ma voltam Uhn, van egy üres petezsákom. jövő7 keddre van műtétre időpontom. van már két kislányom, akiket normál úton szültem. az lenne a kérdésem hogy ekkor van e tágítás vagy egyből tolnak a műtőbe? jaj, nagyon félek tőle...nem kell befeküdnöm, reggel elég menni.
nagyon köszönöm,
anyiska
Szia Kata!
Nekem a vetélés után még mindig egekben volt a hcg-m, ezért laparoszkópiát akartak csinálni rajtam, mondván, hogy méhen kívüli a terhességem. Ezért elmentem egy 4D-s UH helyre. Ahol közölte velem a nő, hogy azzal semmmit nem lehet látni. Meg is mutatta. :(
Szerintem hívd fel őket, és kérdezz rá. Lehet csak engem vezettek félre, bár tényleg nem látszott semmi. Viszont 2D-t meg egy plazmatévére vetítették ki, amin minden sokkal jobban látszott.
Sziasztok!
Régebben írogattam ide, de van egy dilemmám, szeretném a segítségeteket kérni. Szerintetek egy sima 4D-s nőgyógyászati UH (nem magzati) során megállapítható a petevezetés elzáródás? Ide szeretnék elmenni: [link]
Tudom,hogy van erre kifejezett vizsgálat de a HSG ben nem bízom,(már volt), a Hycosy re meg speciel nincs 60 000 Ft -om. Megköszönném,ha megosztanátok a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban, akinek van...
Szia jaya!!
Csatlakozok hozzátok nekem is megjött ennyire még nem vártam soha:):)
Akkor még egy mensi és jöhet a baba:):)
Remélem lassan át pártolunk BABÁS fórumokra.
Szép hétvégét mindenkinek .
Sziasztok!
Én Dong quai-t és a FEM-t szedtem. Amikor próbálkoztunk,akkor E vitamint is. Az segíti a beágyazódást.
Szerintem is így van minden tényleg ahogy már írtam minden doki mást mond egyik azt mondja várj a másik meg hogy gyerünk adjon bele mindent!Hihetetlen igaz tényleg az emberek szervezete is más és nem mindegy az se hogy ki hányadik hétbe járt én a 9.-be!
A legfájdalmasabb dolog az életemben ez volt!Még az is hihetetlen volt hogy egy csepp vér még a tágító után sem volt se fájdalom!Inkább lelkileg volt Borzasztó!
De csak POZITÍVAN Hajrá mindenkinek sikerülni fog a babuci!
Az én dokim is azt mondta,hogy amiket mondnak,hogy 3 hónap,meg 6 hónap pihenés kell,az már egy alavult dolog!!
Szóval hajrá mindenki!!!! :)
Sziasztok!
Képzeljétek, nekem ma megjött. :o)
Épp mint Neked, Titánia, 35 napra.
Egyrészt: Hurrá! :o)
Másrészt: Ez nem ér, hogy nekem most terhesnek kellene lennem, e helyett annak örülök, hogy megjött a menstruációm. :o((((
Nem ér!! :o(
Az utóbbi napokban megint rengeteget bőgök. :o(
Voltam kontrollon is, az én dokim 6 hónap várakozást mondott, de aki műtött (akkor az enyém szabadságon volt), ő egy mesntruációt. (Egy fiatal, nagyon kedves dokinő volt, aki még azt is elmesélte, h neki is ugyanígy volt a 3. terhessége, és utána nagyon hamar terhes lett megint.)
Úgy látszik a régebbi tankönyvekben még 6 hónapot írtak. (Az én dokim idősebb.)
A szövettan is megvan, természetesen nem derült ki belőle semmi, csak h magzat méhen belül elhalt stb.
szerintem minden doki mást mond !
Most is megkérdezte a doki hogy nem mondták hogy várjon?-mondom neki hogy nem mert amikor voltam kontrolon megnéztek Uh-val és azt mondta a doki hogy minden rendben ha megjön lehet próbálkozni!
Na most akkor mi van?
Szia Ildi!
Milyen méherősítő készítményt szedtél?
Sziasztok!
Megjöttem a dokitól!Sajnos nem mondott jó hírt de annyira rosszat sem!
Megvizsgált és mondta hogy nem érzi nagyobbnak a méhem szóval nincs baba!
Írt fel Norcolut meg adott szórólapot egy PreMens nevű tablettáról azt mondta az segít!
Tud valaki többet ezekről?
Sziasztok!
Szerintem a várakozási idő mindenkinél más. Sok múlik azon,hogy hány hetesen ment el a baba és mennyi idő alatt tud a szervezet regenerálódni.
Általában én is kivártam az Orvos által javasolt várakozási időket. 3-6 hónapot. Mégsem sikerült kihordanom a magzatokat.
Most az első mensi után jött össze a baba. Hétfőn leszünk 37 hetesek.
Én a vetélések után szedtem méherősító készítményeket. Több alkalommal hiába vártam ki a hosszú hónapokat,mégsem volt eredménye.
Októberben a pozitív teszt után bejelentkeztem a Dokihoz. Minden tünetem meg volt. Hánytam folyamatosan,stb. Pár nappal a rendelés előtt elvetéltem. amikor elmentem a Dokihoz már nem látott semmit. Mivel nem volt semmi jele a terhességnek,azt mondta,hogy nem kell várnunk.
Mi vártunk egy mensit,mert én tudtam,hogy babát vártam. Ez az 5. vetélésem volt. Már kiismertem a tüneteket,stb.
Csak akkor nyilvánítanak valakit terhesnek,ha van már szívhang.
Lényegében az első alkalommal megfogant a kislányunk.
Én végig pozitívan álltam hozzá. Nem szabad a "részleteken" és a múlton rágódni,mert akkor tényleg baj történhet.
Ehhez a terhességhez teljesen másképpen álltam hozzá,mint a többihez.
Minden betegség,ami a várandóság alatt előfordulhat,az nálam jelentkezett.
De nem estem miatta kétségbe,hanem a Pocaklakómat biztattam végig,hogy kapaszkodjon erősen és minden rendben lesz.
Egyébként már totál idegroncs lennék.
Szia Bea!
Nagyon drukkolok hogy picibabó legyen a pocidban!!!
Bea vagyok!20 éves párommal lassan 6 éve vagyunk együtt!Idén terveztük a babát ami februárban meg is fogant nagyon boldogok voltunk!
De sajnos a 9-hetes ulrahangon kiderült hogy elhalt a babánk!
Húsvét utáni kedden kellett a korházba mennem 3 napot töltöttem ott!
Sírni énis sokat sírtam de mára már nem kap el annyira a hév!
Most próbálkozunk a másikkal,de nem tudom mit higgyek mert teszt szerint neg de én érzek valami fúrcsát a melleimben meg olyan mindjárt megjön érzés immár 43napja nincs mensim!Ma megyek dokihoz hogy nézze meg már mi a helyzet mert ha nincs baba akkor lehet valami bajom van de lehet egyszerűen csak kimarad!De mindenesetre ha nincs semmi akkor megkérem a dokit hogy adjon valamit ami helyrehozza!
Mi 3 hónapot terveztünk, de a nyaralás alatt elkapott minket a hév, és nem védekeztünk. Most itt az eredménye az első mensi után már be is költözött a babó. A dokim, azt mondta, hogy nem baj, ezek szerint már készen áll rá a szervezetem.
Persze meg tettem a műtét után mindent a gyors regenerálódásért. Azt mondta a dokim, hogy azoknál akik kivárják a fél évet ugyanannyi a rizikó, mint akiknél elsőre összejön, főleg ha egyszerű kromoszóma rendellenesség volt a gond.Persze az is számít, hogy hány hetes terhességnek lett vége.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Lányok, nektek a doki mennyi idő "várakozást" mondott műtét után a babaprojektre?
Annyit akartam még kérdezni, hogy nektek milyen volt az elsö menstruáció? Erös, gyenge?
Nekem lényegében 3 napig tartott, alig volt valami, de elötte csak egy kicsi hasfájdogálás volt, semmi igazi PMS tünet (mellfeszülés...stb) nem volt.
Ami furcsa maradt nekem a mütét óta, hogy igaz a melleim nem duzzadtak már, a mellbimbóm megmaradt olyan barnásnak, szóval nem lett olyan mint a terhesség elött volt.
Rosszul írtam, még azért nincs 2 hónapja, hogy volt a mütét:-((Augusztus 15.-en lesz 2 hónapja...
De olyan megérzésem van múlt hét óta, hogy novemberben leszek terhes. Nem tudom ez a tudat olyan erösen bennem van, csak úgy jött egyik napról a másikra...aztán majd meglátjuk:-) Az ügyön rajta leszünk októbertöl az tuti! A nyarat meg meg most élvezem, aztán szeptembertöl kicsit másképp alakítom az életmódomat. Elöször a bölcsességfogaimat húzatom ki szeptemberben, mert sajna a gyulladás is okozhatta, hogy elment a baba, de ezt már senki nem tudja nekem megmondani:-((
Kívánom mindannyiotoknak az idei bebabásodást!!!