Azok akik kapcsolatban/házasságban élő férfiakat szednek el, miért olyan biztosak benne hogy mellettük örökre kitart a férfi? (beszélgetés)
Ha egy házasság véget ér, annak nem csak a "csábító" hölgyemény az oka. Az a férfi, aki igazán boldog a házasságában nem csábul el!!!!
Egyébként pedig minden kezdődő kapcsolat alapja a bizalom. Minek belemenni egy kapcsolatba, ahol a nő tudja, hogy elhagyják és megcsalják?? Normális, hogy mindenki bízik benne, hogy az ő kapcsolata, házassága örök életű lesz!! Így aki csábít, vagy aki éppen új kapcsolatot kezd, teljesen normálisan úgy indul neki az új kapcsolatának, hogy annak van jövője. Kell ennél több magyarázat???
És én még senki férjét sem vettem el, de ez egy olyan kérdés, amire a válasz elég egyértelmű, szerintem.
Bár, ha a barátnőm tenné ezt velem, az biztosan kellemetlenül érinteni, hiszen a barátnőm akkor engem csal meg, az én bizalmamat. Nem is a kedves párommal lenne bajom, hanem a barátosnémmal!!
Annyira érdekelne ez a dolog, már régóta foglalkoztat, hogy miért olyan magabiztosak az ilyen nők, és miért nem gondolnak bele hogy ha ők ugy szerezték meg a pasit ahogy megszereték akkor tőlük is nem fog elmenni, nem jön majd egy másik nő?
Megjegyzem baromira meg is érdemelnék az ilyen nők hogy jól pofára essenek, akinek ennyire nem számít a házasság meg hogy másét nem nyuljuk le. Jó a férfi is hibás, de az is igaz hogy sok-sok férfi van aki rettentő befolyásolható, és az ilyen csábítóknak meg aztán van fegyverük bőven. Alapjában egyik sem érdemli meg a boldogságot.
Egyáltalán lehet mások boldogtalanságára boldogságot építeni????
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté