Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
Fujj, sajnos nincs! A kínai kajákért nagyon odavoltam, de ott is húst hússal kínálnak, és hányingerem van tőle! Ma is azt hoztam, hát mit ne mondjak, kis adagot hoztam, de felét annak is kidobtam:SSS
Éhes vagyok sokszor, de erőltetve sem akarok enni, mégjobban megutálnám a kajákat!
Lady, új topik: "Ne fogyókúrázz, biztosan lefogysz!", én bejelöltem, hátha úgy jobban megy a fogyás, és gondoltam szólok neked is :D
Na félretéve a tréfát, tényleg hasznos lehet.
2 méter 100 kiló? Azt hogy csinálja? Ja, hogy 2 métere magas és 100 kiló? Így már értem:)
Na jó, hozhatod, csak az uram le ne üsse:)
Most, hogy olvastam a norbis topicban az egyik hozzászólásodat, azt gondoltam ki, hogy viszem az egyik cimborámat, aki gyógymasszőr ;-) és ő majd jól kicsomózza a hátadat :-DDDD egyébként egy nagyon ari srác, 2 méter száz kiló :-)
Köszi a meghívást amúgy ;-) :-*
tudom, hogy kedden, de mivel már elég régóta beszélünk róla, megzavarodtam, hogy milyen nap van, és azt hittem ma szerda, tegnap pedig kedd:)
Bocsi. Nem ugrasz át gombázni hétvégén? Gyerek megint azt rendelt. És kérdezte, hogy mikor jön hozzánk lady ebédelni? Mit válaszoljak neki?
Nem mentegetlek, akkor is más :-)
És már megint miket vízionálsz, drága? Kedden lesz a randi :-DDDD
Oké, tudom, de te elfogult vagy velem szembe:)
A gyerek érdekes megközelítés. Van akiben ebben is szerencséje van. Alkat kérdése. Van aki leszáll a szülőágyról és annyi kiló. mint amennyi terhessége lőtt volt. A főnökasszonyomnak olyan lapos a hasa, hogy tornáznia sem kell és imád jókat enni. És egyidős a gyerekünk. Szóval a gyerek nem mérvadó, de jólesik, hogy ezzel mentegetsz:)
Mi volt tegnap a randin?
További ajánlott fórumok:
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb?