Az itthon kapható vízipipa használata ártalmas az egészségre? (tudásbázis)
8. madul (válaszként erre: 6. - Ne add fel)
2008. ápr. 12. 13:12
Az íze!Meg a rituálé ami vele jár! Nem a dohányt érzed a szádban hanem az aromát. Társaságban körbeültük és mindenki szívott egy kicsit. De szerintem ez is ártalmas mivel dohány van ebben is. Azt hiszem, legalábbis. Ahol árulják , biztos elmondanak mindent.
7. Suhi
2008. ápr. 12. 13:07
Mi nem ártlmas? :)
Amúgy szerintem jobb ha az ember fia/lánya vizipipázik, mint cigarettázik. A cigit bármikor előveszi és szívja...stb, a vizipipázás meg szertartás előkészít, tisztít, meggyújt, leül, beszélget... idő kell hozzá.
Ennyivel tartom jobbnak. De sztem semi nem egészséges.
6. Ne add fel
2008. ápr. 12. 12:37
És mi benne a jó? A fiam annyira szereti.
5. madul
2008. ápr. 12. 12:27
Én pont tegnap vízipipáztam! :D
4. ccd9bb7d17
2008. ápr. 12. 12:24
nos,nemrégen a kezdőoldalaom volt egy hír amit megnéztem,a győzike virág lánya vizipipázott,amit nagyon elitéélt mindenki,ők azzal érveltek hogy csak valami aromát...ott le volt írva részletesen miért káros az egészségre,ha beirod akár az ő nevét a goggle ba bizti kijön,max két hete olvastam nem tudom mikor,de pontosan nem emlékszem
3. Ne add fel
2008. ápr. 12. 12:21
A fiam vásárolt magának egyet, és azt mondja, hogy kevésbé ártalmas mint a cigaretta. Sőt szerinte rengetegen vízipipáznak.
2. ccd9bb7d17
2008. ápr. 12. 12:15
Nem sokat tudok a vizipipárol,de a győzike lánya kapcsán olvastam egy rövid cikket ahol le volt irva miért ártalmas MINDEN vizipipa.
ha erre gondolsz....
1. Ne add fel
2008. ápr. 12. 12:06
Az itthon kapható vízipipa használata ártalmas az egészségre?
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Vajon a kapszulás gyógyszerek kapszulája ártalmas az egészségre hosszútávon?
- Ha a lábas belsején lejött a zománc kb 2cm részen az ártalmas az egészségre ha így főzök benne?
- Mennyire ártalmas terhesség alatt a tisztítószerek használata?
- Ártalmas az egészségre a ruhásszekrényben folyton megjelenő por?
- A vízipipa mennyire káros az egészségre?Mondjuk kb 20 szívás mennyi cigizésnek felel meg?