Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Az itthon kapható vízipipa használata ártalmas az egészségre? fórum

Az itthon kapható vízipipa használata ártalmas az egészségre? (tudásbázis)

1 2
8. madul (válaszként erre: 6. - Ne add fel)
2008. ápr. 12. 13:12
Az íze!Meg a rituálé ami vele jár! Nem a dohányt érzed a szádban hanem az aromát. Társaságban körbeültük és mindenki szívott egy kicsit. De szerintem ez is ártalmas mivel dohány van ebben is. Azt hiszem, legalábbis. Ahol árulják , biztos elmondanak mindent.
7. Suhi
2008. ápr. 12. 13:07

Mi nem ártlmas? :)

Amúgy szerintem jobb ha az ember fia/lánya vizipipázik, mint cigarettázik. A cigit bármikor előveszi és szívja...stb, a vizipipázás meg szertartás előkészít, tisztít, meggyújt, leül, beszélget... idő kell hozzá.

Ennyivel tartom jobbnak. De sztem semi nem egészséges.

2008. ápr. 12. 12:37
És mi benne a jó? A fiam annyira szereti.
2008. ápr. 12. 12:27
Én pont tegnap vízipipáztam! :D
2008. ápr. 12. 12:24
nos,nemrégen a kezdőoldalaom volt egy hír amit megnéztem,a győzike virág lánya vizipipázott,amit nagyon elitéélt mindenki,ők azzal érveltek hogy csak valami aromát...ott le volt írva részletesen miért káros az egészségre,ha beirod akár az ő nevét a goggle ba bizti kijön,max két hete olvastam nem tudom mikor,de pontosan nem emlékszem
2008. ápr. 12. 12:21
A fiam vásárolt magának egyet, és azt mondja, hogy kevésbé ártalmas mint a cigaretta. Sőt szerinte rengetegen vízipipáznak.
2008. ápr. 12. 12:15

Nem sokat tudok a vizipipárol,de a győzike lánya kapcsán olvastam egy rövid cikket ahol le volt irva miért ártalmas MINDEN vizipipa.

ha erre gondolsz....

2008. ápr. 12. 12:06
Az itthon kapható vízipipa használata ártalmas az egészségre?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook