Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az első (viszonzatlan) szerelmem sokat eszembe jut még... fórum

Az első (viszonzatlan) szerelmem sokat eszembe jut még... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Regin_a)
febr. 15. 06:42
Nehogy azt hidd hogy "jó" vele álmodni. illetve akkor jó,de felkavar és mikor felébredsz és rájössz hogy csak álom volt..hát...
18. Regin_a (válaszként erre: 17. - Regin_a)
febr. 14. 17:35
Bocs, ez OFF mert viszonos volt.
febr. 14. 17:34

Soha nem álmodtam az első szerelmemmel, de a mai napig felhív születésnapomon és emil váltás jeles ünnepnapokon

Jó lenne vele álmodni!

16. 80ASIQ (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 17:03
Én nem tartom annak.
febr. 14. 17:02
de én mostanába minden éjjel,sőt van hogy 2szer 3 szor is egymás után ha vissza alszom. és ez időszakonként vissza vissza tér
febr. 14. 16:55
Egyébként én is szoktam, kb évente egyszer a gyerekkori szerelmemmel álmodni.
febr. 14. 16:54
Valaki beavat? Addig nem nyomok semmit.
febr. 14. 16:52
Igen,még mindig a Z. Akkor legyen az én titkom? imádkozom mindiog hogy segítsenek Fentről,de hiába. ezek szerint nem igen lehet bűn...
11. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 14:51
Még mindig?😒
10. 80ASIQ (válaszként erre: 8. - 80ASIQ)
febr. 14. 14:29
A Hiszekegy is fontos lenne, mivel a hősnőnk elhanyagolta a vallását. (Azért tragédia nincsen! Ettől még a Mennyországba jutsz!)
9. 80ASIQ (válaszként erre: 4. - ~ Luna ~)
febr. 14. 14:27
Kinek mi ad megkönnyebbülést. Bár én ezt a problémát nem érzem problémának. Nem kell az Embernek elmondani!
8. 80ASIQ (válaszként erre: 6. - Érdekes73)
febr. 14. 14:26
Lehet, hogy a pap is a kukoricára térdelést fogja penitenciaként javasolni néhány Miatyánk mellett. :D
7. 80ASIQ (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 14:24

Szerintem semmi gond. Köszönsz: Dícsértessék a Jézus Krisztus!

Ezután saját szavaiddal elmondod, hogy régen voltál gyónni, elfeledkeztél a formaságokról, de szeretnék Atyám beszélni önnel.

Hidd el, nem fog harapni! (Legalábbis, ha normális.)

Ez nem tud rosszul alakulni!

Ami a pszichológust illeti: Az is lehet egy út, viszont az én véleményem az, hogy vannak az ember életében olyan emberek akikre az ember élete végéig emlékszik, akár szerelemmel. Én ezt természetes dolognak tartom. Nekem is van olyan lányismerősöm (azóta már 70 éves öregasszony! :D Én 69 leszek ősszel. 69! Az! Na!) akire minden nap gondolok. De miért is felejteném? Ez az én titkom, amit nem mondok el az asszonnak, de Ti olvassátok. Hát, ez van! :D

febr. 14. 10:35
Ezért kukorica újra és újra.
febr. 14. 09:49
Segít egy pszichológus.
febr. 14. 09:01

Még mindig a Z?

Ne templomba menj, hanem pszichológushoz, mert ez abnormális.

Addig pedig térdepelj kukoricára 😒

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 80ASIQ)
febr. 14. 08:44
igen,szerintem az lesz. de már rég tettem,nem tudom hogy kell
febr. 14. 08:26
A gyónás sosem árt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook