Az élet elszáll egy pillanat alatt... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az élet elszáll egy pillanat alatt...
nagyon sajnállak ehhez sajnos most nemigazán tudok mit írni annyira meghatott!!
KITARTÁST ÉS ERŐT KÍVÁNOK!!!!
Nagyon sajnálom!
Elolvastam a történeteket,és mintha a szívem facsarodna ki:(
(bár ezt átérezni csak az tudja,aki maga is megéli)
Ez rettenetes! Hogy lehetnek ilyen "vakok" az orvosok?! Ha a nyúlszájat (ami viszonylag kisebb eltérés) észre lehet venni, akkor az ilyen szintű deformitást miért nem?! Felháborító!!!
Nektek sok-sok erőt kívánok, és hogy túl tudjatok majd lépni egyszer a fájdalmon! (jobban nem tudtam megfogalmazni)
Iszonyú ami történt veletek.
Nagyon sok erőt, kitartást kívánok.
Végigsírtam a cikkedet is, meg a naplódat is. Az ember ilyenkor rádöbben, hogy ami az ember problémája, az semmi más ember problémáihoz képest :-((((.
Szia!
Elolvastam a naplód is, én is végigsírtam!Tiszta szívből sajnálom, sok-sok erőt és kitartást kívánok!!!Kívánom, hogy minél előbb megajándékozzon titeket a sors egy egészséges kisbabával!!
Nagyon szomorú történet.
Nem küldött az orvos terhességed alatt genetikára?
Nehéz bármit is leírni a történtekhez...annyira szomorú!
Csak sok erőt tudok kívánni nektek!
Nagyon sajnálom,ami történt,szavakat nem találok!Én ezt nem élném túl....
De Neked nagyon sok erőt és kitartást kívánok és egészséges kisbabát!
Te Édes Istenem. Nem találok szavakat. Az én kálváriám sem volt semmi, de ez.................őrület.
Tudod, az ember azt hiszi, hogy az ő fájdalma a legnagyobb, de mindég lát nagyobbat.Döbbenet. Hát, sok erőt kívánok innen is: Kata
Istenkém.............rettenetesen sajnálom ami történt veletek! Imádkozom hogy a csodás kislányotok ne szenvedjen.........ne is tudom mit mondhatnék.......minden pillanatot használjatok ki.Csak potyognak a könnyeim..........ilyenkor kérdezem hogy mi rosszatt tett ez a kis csöppség?????
Kívánom hogy legyen sok erőtök........és a későbbiekben egy egészséges babátok .
Nagyon sajnálom. :(
Sok erőt kívánok Nektek!
Kedves Heléna!
Elolvastam a cikkedet és eyszerűen azóta sem térek napirendre..utánna beleolvastam a naplódba és ahogy az előttem szóló én is elsírtam magam...
Borzalmas ami történt,ami megtörténhet ebebna világban nem is értem..hihetetlen h amennyire fejlettnek tartják az orvosi tudományt annyira fejletlen és egyszerűen nem vagyok képes elhinni,felgohni h ez h történhetett meg..
Nagyon sajnálom,és tiszta szívemből kívánok nektek sok sok erőt kitartást a továbbiakban,és bízok benne h hamarosan megajándékoz az élet benneteket egy újabb kisbabával aki egészséges!
Kedves Heléna!
Nagyon sajnálom én is, ami veletek történt.:( Elolvastam a naplódat és elsírtam magam :( Nem is tudom mit tennék, ha engem érne ilyen csapás. :( Ez borzasztó.
Kívánok Neked/Nektek nagyon sok jót ennyi rossz után, kívánom, hogy bűnhődjön az a nőgyógyász, és kívánom, hogy hamar szülessen egy teljesen egészséges kisbabád.
Kedves Heléna27!
Fogadd szívből jövő részvétemet!
Én januárban vesztettem el a magzatomat Edwards-kór miatt. A 17. terhességi héten tavaly december 29-n tudtuk meg, hogy rossz a kombinált teszt eredményem, mert 1:12-höz esélyt mutat az Edwards-kórra, még ezen a napon az ultrahangon minden rendben volt a babával (dobogott a kis szíve), így január 5-re kaptam időpontot magzatvíz vizsgálatra. Nem bírtam ki addig, és idén január 2-án kikönyörögtem egy magándokitól, hogy vizsgáljon meg, és ekkor már nem volt szívhang. Január másodikára már mindent tudtam az Edwards-kórról.
Sajnos a Te gyermekednek sem volt esélye a gyógyulásra, de úgy látszik nagyon jól érezte magát a méhedben, és így a maximumot élte, amit élhetett. Nagyon sajnálom, hogy mindezen át kellett menned, és hogy ilyen hamar el kellett búcsúznod a szeretett gyermekedtől. Kívánom, hogy a szívedben örök és soha el nem múló szeretettel gondolhass az elvesztett kincsedre, de emelett mielőbb a karodban tarthass egy egészséges újszülöttet.
Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom, ami Veletek történt és sok erőt kívánok nektek a továbblépéshez!
Nekem mondták azt a terhességem alatt, hogy Edwards-szindróma gyanús, mert vastag volt a nyaki redő egészen a hátáig, de hála Istennek nem lett az. Sokszor néztek uh-on. Azt mondta a doki minden uh után, hogy látszana, ha beteg lenne. A fejlődésén, meg a veséin és a sérv is erre utaló jel. Csak jó lett volna, ha nálad ezt már uh-on meglátják.
Nagyon sajnálom :(
Részvétem.
Kívánom, hogy gyógyuljanak be a sebeitek, ha lehet...
Ne haragudj cikked elolvasàsa utàn néztem meg a naplodat.Szoval màr elkellett engedned.Egy kisanygal vigyàz mostmàr ràd!
Részvétem!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok és örömteli pillanatok a terhesség alatt..
- Hogyan lehet pillanatok alatt "lapátra tenni" dolgozókat
- Milyen ötleteitek vannak mikróban elkészíthető érelekhez, vagy akár pillanatok alatt elkészíthető ételeket?
- Amikor azt hitted szinte már a kezdetkor, megtaláltad, de minden megváltozott egy pillanat alatt!
- Mit jelent ha az aranygyűrű alatt megfeketedik a bőr, egyik pillanatról a másikra?
- A szemüvegek szárát mivel teszik hajlíthatóvá az optikában egy pillanat alatt?