Aura látást hogy lehet megtartani, illetve erősiteni? (beszélgetés)
Persze,gondoltam ,hogy nem olyan pikkpakk dolog ez.
Amúgy is csak vicceltem:))
Nem az a baj.
Egy 4 hós csecsemő azért néz a fejre, mert hova máshova nézne fekve? Meg ülve is, automatice keresi a kontaktust és minimum a fejre néz, ha nem is a szembe. Onnan jön anyuból a hang, ott mosolyog, ott mozog a szeme, az kommunikál. Minden gyerek így viselkedik, de attól még később meg lehet neki tanítani!
backi...:)
Miért nem tartunk egy csoportos aurás találkozót egy kp-i helyen? :D
Simán egy kávéházban ellennénk :)
Nem, nem úgy értettem.
Ott is azt írtam le, hogy megtanulható, olyan leírást nem írtam le.
Ahhoz személyesség kell. Amúgy baromi egyszerű. Talán ha részletesen leírom akkor nem muszáj hozzá személyesség, ha jól van követve, de vannak rá jó "irritáló" technikák, amik előhozzák a látását.
Ezt írtam már valahol, azt hiszem az Isten topikban, vagy a Harasztosi topikban.
Na!:))
Taníts meg rá!:)))
Ne félj...ne féltsd a gyereked ennyire.
Neked is ,nekem is és mindenkinek csalódnia kell,szeretnie kell,szomorúnak is lennie kell......egyszóval végig kell menni az életen,amikben lesznek mindenféle pillanatok,rosszak is,jók is ....
Ja, azt nem.
Csak tudod azért ugrok, mert én tökingyen megmutatom bárkinek, hogyan lehet látni, ezek meg ebből élnek, és ki tudja, hogy nem-e csalók. Most akkor ne vedd a Te természetgyógyászaidra ezt, de a legtöbb ilyen. És ez az undorító nekem. Sok sikert azért. :)
Világegyetemünkben minden rezgésekből áll. Minden atom annak összes részével együtt, minden elektronnal és elemi részecskével, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekből épül föl. Úgy határozhatjuk meg az Aurát, mint rezgést amely minden anyagi tárgyat körülölel. Ez már elég az Aura érzékeléséhez, feltéve ha képezhetjük magunkat a Aura rezgéseinek látására.
Az élő (tudattal rendelkező) dolgok (emberek, növények stb.) körül lévő Aura idővel változik, néha meglehetősen gyorsan.
Az élettelen tárgyak (kövek, kristályok, víz) körül lévő Aura alapjában véve állandó.
A fentebbi állításokat megkérdőjelezhetetlenül bizonyították orosz tudósok, akik a Kirlian effektust használva már több mint 50 éve tanulmányozzák az Aurát.
Ennyi igaz. A többi kicsit sok, mint pl. DNS módosítás.
Ezt aura látás nélkül is érzi az ember:))
Ezen kívül?:)
Nem-nem: dokiKban! :)
De energiaátadás is lehetséges, naná, mivel energiából van minden, mi is.
A 13 évnyi ekcéma amúgy lehetett lelki ok is, hogy HITTÉL benne, hogy képes rá, és a HIT miatt gyógyult meg.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Megtartani vagy nem megtartani
- Te megtartanád a magzatot?
- Újévi fogadalom! Lefogyni s megtartani!
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Milyen vitaminnal tudnám erősíteni a szemem, illetve elérni hogy ne romoljon?