Au pair munka? (beszélgetés)
nekem nem írt ilyent, mint írtam 3-4 napon belül jött is az első család.
Remélem neked is így lesz-.. :D
westsidegirl_17
remélem addig előkerül a skype-om :))
kezdek azon gondolkodni, hogy nem-e vagyok hülye..az előbb még be voltam jelentkezve a skype-ba, majd ráklikk valamire, hogy frisitse egyet...erre eltünt teljesen a skype a gépről..
ez igen!
*bocs az off-ért..
A fapados utasokat leginkább felbosszantó okok, avagy kötelező tudnivalók utazás előtt:
* Hatalmas pénzeket kell fizetni a csomagok túlsúlyáért. A feladott poggyász esetében nem szabad túllépni 1 kilónál többel, különben a gatyánk rámegy. Kiemelendő, hogy szinte minden cégnél 20 kiló a súlyhatár, de a Ryanairnél csak 15 kiló. (A Wizz 2010. áprilisától 32 kilóra emelte a határt, bravó!)
* Újabban (főleg a Ryanairnél és a Wizznél) nem csak a méretét nézik a kézipogyónak, hanem nagyon szigorúan betartatják a one bag policy-t is: a gépre csak egyetlen kézipoggyász vihető fel. Ez azt jelenti, hogy bele kell gyömöszölni még a laptopot, fényképezőgépet, sőt a Ryanair esetében még a duty-free boltokban vett cuccokat is. Ha megszorulunk, fel lehet venni sok ruhát, annak a helyére meg lehet pakolni. Aztán ahogy beszálltunk a gépbe, vissza lehet csinálni mindent. Egy konkrét példa: itt.
EZT IS MOST TALÁLTAM!!!
Szia!
Én Írországba megyek ki jövő 7 pénteken és 22 éves vagyok:)
Ezt írja:
A kézipoggyászban lévő folyadékokra a következő kormányzati korlátozások vonatkoznak:
* A folyadék legfeljebb 100 ml űrtartalmú tartályban lehet
* Az egyenként 100 ml-nél kisebb térfogatú tartályokat egy átlátszó, újrazárható, 20x20 méretű és legfeljebb 1 liter térfogatú műanyag zacskóba kell helyezni.
* A műanyag zacskót külön be kell mutatni a biztonsági ellenőrzés során
A fenti feltételeknek eleget nem tevő folyadékokat a repülőtér biztonsági ellenőrzésén ki kell dobnia.
nem adnak ingyen italt..de mintha lehetne felvinni vizet..hitelen most nem kapom, peddig látam valahol az erről szóló bejegyzést a wizz air honlapján...
Én kb 1 évig maradok, he minden okés..
A foglalásokhoz április 1-je UTÁN hozzáadott poggyászokra 32 kg-os súlykorlát vonatkozik, függetlenül a foglalás dátumától. 32 kilogrammnál nehezebb poggyászok szállítása egészségügyi és biztonsági okokból nem lehetséges.
legfeljebb 6 darab feladott poggyász. Minden egyes feladott poggyász után poggyászdíj fizetendő, mely díjat poggyászonként, utasonként és járatonként számítjuk fel. A feladni kívánt poggyászok számát a foglalás során meg kell adnia és ki kell fizetnie. További poggyászokat később is hozzáadhat foglalásához, akár online, akár a Telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
Az egyes feladott poggyászok tömege nem haladhatja meg a 32 kilogrammot. Ha a további csomagokért a repülőtéren fizet, magasabb poggyászdíjat számolunk fel, amelynek összege attól függ, hogy azt már a bejelentkezésnél kifizeti-e, vagy a beszállókapunál vagyunk-e kénytelenek a poggyászt túlméretesként kezelni.
Ha kevesebb poggyászt ad fel, a poggyászdíj visszatérítése nem lehetséges.
poggyászdíj
wizzair.com-on és a telefonos
ügyfélszolgálaton keresztül járatonként és poggyászonként 4125 HUF