Au pair munka? (beszélgetés)
Amugy amikor jottem ki, wizzel jottem, es a gepen kaptak az utasok egy o2-s simkartyat es van rejta 100 ingyen perc magyarora. remelem hogy ingyen van tenyleg, es otthon a csaladom szamlaja nem lesz sok 10ezer.
Sok sikert!!!! csak jó lesz!!!a bőrszin tényleg nem jelent semmit! :)
Az nem semmi! messze van ám!!! Ausztrália!!! de ha nagyon szeretnéd összejön!!! :)
Tudom már utánajártam, de nekem diákvízumom lesz az 410 Euro, szval nem egy vészes dolog, az ügyintézést meg az ügynökség végzi ingyen. A tandíj lesz húzós, de arra már megvan a pénz, csak azért nyilván szeretném h legyenek tartalékaim, szval most 1 évig minimum gyüjtögetek még.
mindta a hostmum, meg itt nagyon sok a lengyel, es ahova megyek ott csak azok laknak. hogy az ittane angolok mennyire utaljak oket.
Remelem minden rendben lesz, foleg, hogy annyit kapok 4 orara, mint aupar kent 2.5 napra. Elorebb leszek, mintha a gep elott ulnek, meg legalabb nem unatkozom.
Ausztráliai vízumkérdésnek nézz utána, nagyon nehezen adják.
És jó ha elkezdesz már rá most spórolni, az egyik barátnőm és a férje most csinálják, és 25.000 Fontba fog kerülni mindenestül az ügyintézés, vízum. ( kb.8 millió Ft - kettőjüknek)
Ha Angliában vagy, itt minden 3. ember sötétbőrű, szóval ez nem jelent semmi rosszat :)
Ne aggódj, ha voltál ott, főleg a nővel, nem lesz gond!
van párod?! mázlista. engem ma dobott ki, miután hazajöttem... gondolhatjátok, h megy így a család keresés...
ugy nez ki osszejott a takaritasos munka. vasarnap 4re kell mennem.
Nem boltba kell, csak a haz van egy bolttal szemben.
Habar felek, mert a pasas, igen sotetboru es egyedul megyek. de tnap a host anyammal vltam, es ameg a lakast emgmutatta addig (haha) latta a szamlajat es orvos, majd amikor kerdeztem mi a foglalkozasa mndta h orvos.
Én Ausztráliában szeretnék élni, ehhez kell még tökéletesíteni az angolt meg gyüjteni pénzt, úgyh most 1 év Anglia tuti, aztán lehet h kihasználom h még fiatal vagyok és tudok menni az USA-ba, szval lehet utána ott is egy év. Főleg ha nővérem is ott lesz (most épp itthon van, de amerikai a barátja és kint él). Aztán nekivágok Ausztráliának, addigra remélem úgy fogom beszélni a nyelvet meg leszek annyira önálló h egyedül elboldoguljak:) Itthon nem szeretnék maradni, mert nem érzem itt jól magam :( A barátaim hiányozni fognak, de bízom abban h mindig lesz annyi pénzem h haza tudjak jönni időnként.
Igen! én is ezt remélem! nem tudom, hogy mi lesz! :)Ez attól is függ, hogy a párom mit akar:)
Ha lenne jó állás otthon szívesen hazamennék:)
Majd meglátjuk! :)Neked mik a terveid?
Az úgy tényleg nehéz:(
De ha jól beszélsz spanyolul utána sokkal könnyebb lesz munkát találni. Kint akarsz majd maradni vagy visszajössz Mo.-ra?
Hmmm hát köszi a válaszokat :)
Emma elküldenéd nekem is a blogcímedet? Köszi :)
Értem! :)nekem Anglia meg Spanyol o. volt a cél! Most itt vagyok, de majd meglátjuk mi lesz:) meddig maradok stb. Za a baj, hogy a párom otthon maradt és így nehéz! :)De majd meglátom! Igazából valami igazi meló kellene 29 évesen nem aupair!! de ha jól megtanulok spanyolul talán.... :)ígéret van rá! :) Én az aupairworld el találtam meg a családot:) Sok sikert!!!
én fel vagyok regisztrálva, de nem igazán vált be...
hát tényleg nem annyira gyerek...de ennek is van pozitívuma, mert kevesebb munka van vele. Viszont nem biztos h kedvelni fog...
Szia!
Én 8,9,12 évesekkel vagyok. Hát a 12 évessel szó szerint soha nem csinálok semmit, főleg h még fiú is, elvan magában a szobájában. Őt egyedül is itthon lehet hagyni, szóval kb olyan, mintha nem is létezne :D Mondjuk azért beszélni szoktunk, de rá nem kell úgy figyelnem, mint a két kisebbre.
Sziasztok! Van vkinek tapasztalata a greataupair.com-mal?
Éééés... vki esetleg volt már aupair 10-14 éves gyerekeknél? 14 éves már nem is annyira gyerek, sőt :S
Én most vagyok keresésben a héten kéne döntenem, valószínűleg Anglia, de Svájc is benne van a pakliban:)
Köszi, ez azért bíztató. Hát nekem nem az erősségem a vezetés, meg csak március óta van jogsim, szval egy kicsit be vagyok ijedve, de elég valószínű h vidékra emgyek, ott azért gondolom nem lesz egy vészes dolog a vezetés, miután Budapesten tanultam.
Hát ha létezne is, akkor inkább balkéz szabály lenne sztem:) De itt tényleg csomó jelzés van, még az elsőbbségadás tábla is olyan, h rá van írva h "give way" :D Tényleg nem vészes, ha nekem ment, akkor neked is fog ;)
Igen szívesen mennék Svájcba. Csak nekem az angolt kéne gyakorolnom. Bár vannak ott is angol/ameriakai/ausztrál családok persze, de azért kell francia vagy német is, hát ezek közül én csak a németet beszélem, szval eleve csak a német fele jöhetne szóba...és akkor még a többi kritérium:S szval nem hiszem h fogok ilyet találni, bár van egy család akik írtak ma, csak Basel-ben élnek hát onnan hazaugrani, ahogy néztem nem lenne egy olcsó mulatság:S Szval úgy néz ki marad Anglia:( Pedig Svájc olyan szép...
Jézusom :D Ez elég ijesztően hangzik. És jobb kéz szabály van? Azt olvastam h elvileg minden kereszteződés ki van táblázva úgyh nem létezik jobb kéz szabály, ez igaz?
én is szívesen olvasnék mostani blogokat, ha valakinek van, nekem is elküldhetné! :)
szia, eltudnad a blogod limkjet kuldeni??
Elore is koszi.
Vigo mellett Vilaboa! :) nincs blogom:)lehet hogy kellen-e csinálnom egyet??majd meggondolom :)
Te merre vagy??
Szia! Nekem volt 2 órám egy oktatóval, igaz nem azt a kocsit vezettem, amit a családtól kaptam, de azért hasznos volt:) Nem nehéz amúgy, persze furcsa először, leginkább a körforgalom, mert ugye ellenkező irányba mész, és több sávos, és akkor is kell indexelni, amikor bemész, arra az irányba, amerre majd kimész... :D Na ez talán kicsit összezavaró volt, bocsi:) De nyugi, nem lesz baj:)
Még egyszer azért próbáld meg:) Nehogymár elvegye a kedved az első kis "kudarc", ami talán nem is tekinthető annak, szóval menj:). Az hogy haza kellene jönnöd, szerintem megbeszélés kérdése, normális emberek megértik úgyis. Tanulni biztos lesz ott is időd.
Most is mindegy, merre mennék, bár Anglia nagyon kedvező lenne, az angolom miatt. De igazából megint elbizonytalanodtam, hogy jó-e ez nekem. Nem mindenkinek való.
Nincs új család kinézve, hagyom, hogy sodorjon az ár.:)
A legnagyobb baj, hogy nekem októberben vizsgáznom kell, és decemberben vagy januárban szintén. Legkésőbb januárig tudnék maradni, 1 hazajövetellel.
Szia, miért?- te is oda szeretnél, vagy szerettél vna menni? Most keresel családot?
További ajánlott fórumok: