Átok vagy rossz passz? (beszélgetés)
ja full kipattogzott a kezem és az arcom, valszeg a szója miatt. Nincs akihez odabújhatnék :(
Valahogy kiestem a pikszisből. Pedig egyre kevesebb kivánalmam is lenne, de valahogy nem jönnek össze a dolgok, de nem értem miért.
Most kezd az életem szerencsésebb lenni.
Igaz néha minden csak másoggyára sikerül, de a végeredmény kiváló.
Ha én elkezdek dolgozni egy munkahelyen az kb. 2-23 hónap múlva megszünik.
Komoly, nem?
Átok? Létezik...
Sajnos vannak rossz indulatú lelkek.
Ha megijedtek, és nem külditek vissza, nem képeztek védőburkot magatok körül, akkor sajnos hat is...
Minden azon múlik,hogyan reagáltok a negatív hatásokra. Védekezni kell,minden nap megtisztítani a lelkünket. A keleti "mesék" nem alaptalanok.
Egy kis keresés a világhálón, biztos vagyok benne,hogy megtaláljátok,amit kerestek. ;)
Hát szerintem ahogy pozitív energiák küldhetők, úgy negatívak is, és valóban hit kérdése, hogy egyik is, másik is meg tud-e foganni.
Ha ezek szerencsétlen véletlenszerű egybeesések, akkor a "praktikák" nem segítenek.
Ha pedig valóban a szellemvilágból jön a befolyás, pláne nem, rájuk anyagi, materiális dolgok nem hatnak, befolyásolni őket így nem lehet...
A félelem,és a hit is egy szellemi erő.
Csakhogy félni könnyebb, mert megtapasztaláson alapul, míg a hit bizalmon, akár olyan dologba vetett bizalmon is, amit még nem láttál, így abban megnyugodni nehezebb(de nem lehetetlen)
Hogy pedig vallásosnak mondhatod-e magad, ne abból szűrd le, hogy jársz templomba.
Hogy hiszel-e, az szívkérdés, nem helyhez, vagy felekezethez kötött.
A templomba, vagy gyülekezetbe járás kifejeződése a hitednek, ahol is a hívők összegyülekeznek egy közös istentiszteletre.
De ennek értelme nincs, ha egyénileg nem él ama "Isten tisztelet" a szívben, így vallásos formulává válik...
A biblia egyébként sok mindent elmond mind az átokról, mind a tisztátalan szellemi lényekről, mind az ezektől való függetlenségről...
Láttad?
Én hiszem,ha látom. Lehet,hogy nem jó életfelfogás, de nem tudom rávenni magad semmiféle hitre.
most komolyan????
nemá...
Ha átok a két féle "varázslatot" ajánlok nektek.
1., zöld színű gyertyának a viaszát kell a fürdővízbe csepegtetni. Nem az egészet, egy keveset, pár csepp levendula olajjal.
2., ez nevetséges, de az egyik ismimnek bejött. Fodítva kell hordani az alsóneműt egy hétig.
Talán engem is megátkoztak? Az év eleje óta semmi, de semmi nem sikerül. Beleértve:család, munkahely, egészség...
Nem igazán hiszek benne, a sorsban hiszek, meg van mindennek a miértje.
Hát rosszakaróm az van egy akiről konkrétan tudok.A párom volt szeretője...
Ő meg természetesen tele energiával éli világát és szedi az áldozatait,meg gyüjti a skalpokat.
Szerintem a rossz passz rövidebb mint az átok. Tudom nem a középkorban élünk de vannak még átkozódó emberek.
Ezek lehetnek irígyek, féltékenyek,kárörvendőek.
Honnan lehet tudni,hogy elátkoztak,nem pedig rossz passz?
Én is rossz passzban vagyok már kb.2 éve... :o(
További ajánlott fórumok:
- Depresszió vagy csak rossz passz?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- Hozzányúlnátok a saját tartalékhoz azért mert a cég rossz helyzetben van, vagy otthagynátok?
- Ti is rossz alvók vagytok? Volt már, hogy egyáltalán nem aludtatok éjszaka?
- Inzulinrezisztenciás, pcos kismamák, vagy már anyukák, ti mennyire vagytok/voltatok rosszul a várandóság alatt?
- Tudnátok mondani egy jó képszerkesztő progit?Nekem a picasa van de nagyon rossz a zene szaggat, élvezhetetlen.Vagy valamit rosszul állitok b