Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Aszalt meggyes brownie recept

Aszalt meggyes brownie recept

Az Aszalt meggyes brownie hozzávalói:
10 dkg vaj
25 dkg barna cukor
7 dkg méz
27.5 dkg étcsokoládé
4 db tojás
7 dkg liszt
5 dkg kókuszreszelék
10 dkg aszalt meggy


Az Aszalt meggyes brownie elkészítési módja:
A sütőt előmelegítjük 160 °C-ra. A vajat a cukorral és a mézzel együtt felolvasztjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és alaposan összekeverjük. A tojást enyhén felverjük, hozzáadjuk a csokoládémasszához, majd hozzákeverjük a lisztet és a kókuszreszeléket is, és jól átforgatjuk. A masszát egy 15x20 cm-es, sütőpapírral bélelt sütőformába öntjük, a tetejét megszórjuk az aszalt meggyel, és a sütőbe helyezve 20 percig sütjük. A sütőből kivéve félretesszük hűlni, majd 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. A brownie-t tálalás előtt a papír segítségével kivesszük a formából, és kockákra vágjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az aszalt meggyes brownie elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook