Arcidegzsába (beszélgetés)
Ez az!!
Mindenképp menni fogok,ma Anyum hívta is az orvos barinkat,hogy "végre" találkoztam valakivel,aki azt érzi,amit én,szóval csak nem vagyok hülye
Én is elképzeltem már magam egy munkahelyen,ahogy fekszem az asztalon,mert rosszul vagyok.Biztos örülnének nekem:/
Agyalok sokat,hogy mit dolizzak így,de egyenlőre fogalmam sincs
hát attól, hogy hasonlóak a tüneteink, még nem vagyunk közelebb a megoldáshoz, mint Te.
bár Jenna, elmehetnél a Lyme vérvételre, kiváncsi lennék. 10E ft.
Oh,az elején én még virgonc voltam,gondolt,ha fáj,hát fáj majd elmúlik.Aztán egyre elkeseredtebb lettem és sokszor tényleg nem hiszem el,hogy ez velem történik és rossz nézni,hogy még másnak zajlik az élete,az enyém áll,pedig még fiatal vagyok.
Nincs már kedvem nagyon kimozdulni
Én is inkább elvonulok,ha jön a keresztfiam,már fizikailag sem bírok annyira dolgokat,mint régen
Azon gondolkodtam, milyen munkát lehett ezzel végezni, de semmit nem tudok. A nap folyamán sokszor csak a fél állkapcsomat merem mozgatni, hogy ne fájjon mégjobban, ilyenkor elég érthetetlen, amit beszélek. Aztán itt van még a délutáni szunyóka. És a fájdalomtól való félelem, a lebénító fájdalom, a szédülés a gyógyszertől, a kimerültség az alvatlanságtól.
Minden munkaadó álma egy ilyen alkalmazott, hát nem? :-D
szerintem mi Jennával sem igy kezdtük, hogy inkább hagyjanak békén, csak hát már 1.5 éve benne vagyunk....
olyan rossz, pl régebben, ha anyuék megkapták valameyik unokát ottalvásra, én is mindig mentem aludni hozzájuk. mostanában meg sokszor ott alszik az unokaöcsim, de én mindig eljövök este, nem akarok ott aludni, mert tudom, hogy ott nem tudok nyugodtan pihenni. ez is tök rossz érzés.
Igen!Nekem meg a felsőben(az alsó fáj)és még az orromban is szoktam ezt érezni néha.
Mi a fene ez????
stimmel. az nekem is szokott.
füled? szemed? nekem azok is szoktak.
ma meg az alsó állkapcsombam is van valami fura időnként.
Na, lehet, ezt kellett volna elmondjam a dokinőnek, hogy szórakozni akarok, és máris nem nézett volna depisnek, hiszen ez szöges ellentétben áll a depresszióval.
Hú, bakker, mint látjátok, baromira felhúztam magam azon, hogy ledepressziósozott... >:-/
Nekem meg nagy kedvem lenne menni már barátokhoz, vagy mozizni, vagy társasozni, ilyenek (na ez sem egy depit megerősítő tényező), de a fájdalom miatt nem merek és képtelen is vagyok.
A húsvéti utazást is le akartam mondani, de mivel egybekötjük a kolostori "gyógyítással", így azt hiszem, mégsem mondom le.
őszintén szólva, nekem nem túl sok kedvem van szórakozni.....
legutóbb egy ebéddel összekötött dumálgatáson voltam tanitványaimmal, az jó volt, elviselhető volt közben a fájdalom. a gond inkább az volt, hogy Candida diétával egy étteremben kissé szarul érzed magad....