Mik a tapasztalatok az Aquascale 3in1 babakádról? (tudásbázis)
Felesleges és még oly sok más tök felesleges holmi van amit jó pénzért megvesznek az első gyerekesek.
A mérlegről meg annyit ha nincs ok - indok szintén tök felesleges főleg előre megvenni, lehet bérelni is. Csak magadat idegesíted a méréssel. A gyerek nem gép hogy úgy zabáljon meg hízzon. A védőnő az első hónapban úgy is hetente fog jönni.
Valahol írtad, hogy napi 2000-ért lehet mérleget bérelni.
Nézd meg újra, mert szerintem félreolvastad. Az HAVI 2000 lesz + általában 5000 a kaució.
Tapasztalatom nincs, csak véleményem: alig fér el benne a baba, szóval icipici. Hamar kinövi a gyerek. Ha ülni tud már, akkor játszani sincs hely benne. Hamar kellett a 100 centis babakád a 80-as után. (Csak zuhanyzónk van amúgy a fürdőszobában.) Plusz az én fiam biztos kipiszkálná a leeresztőt, ha az olyan... 🤣
Inkább vegyél külön mérleget, hőmérőt és egy olcsóbb, egyszerű kádat. Bár mérleget is inkább kölcsönöznék, az sem kell sokáig, mi is pár hó után visszaadtuk.
A hőmérő: néhány fürdetés után jobban bíztam a kezem érzékelésében.
Ha meg arra gondolsz, hogy eladod majd: az én környékemen nem lehet a drága használt baba holmikat eladni. Mindenki a vacakot keresi fillérekért. Aki ennyit adna érte, az inkább újat vesz. De ha nem számít a pénz, vedd meg!
De még egyszer leírom, ez az én véleményem.
További ajánlott fórumok:
- 2in1 vagy a 3in1-ben van több cukor? Melyik hizlalóbb?
- Van valakinek Titi Triton 3in1-es babakocsija?
- TiTi TriTon 3in1 babakocsiról mi a vélemény?
- Tricikli tapasztalatok, nektek milyen van? Valakinek van esetleg SMOBY BABY vagy SMART BABY 3in1 van valakinek?
- Espiro Vector 4 Air *VS* Titi Triton 3in1 babakocsi tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a Mama Kiddies Prémium Baby 3in1 babakocsikról?