Anyósom hozzánk fog költözni. Nagyon félek tőle, hogyan fogjuk egymást elviselni. (beszélgetés)
egy biztos iszonyú kitartást fog igényelni... nem csoda hogy félsz!!! Egyet tegyél, ne kapálózz ellene, mert sokkal sokkal rosszabb lesz! Tapasztalat!!! Próbáld úgy csinálni hogy ez egy szükséges rossz, amit a párodért elviselsz! aztán még az is lehet hogy a végén majd nagyon kellemesen csalódsz! :D
igazából csak akkor dől el ha ott lesz már....
huuúú ha
ha jó anyós akkor nincs gond!!
ha nem igazán akkor gáz!!!!!
Én az ennyimét nem engedném még ha a híd alá kerülne akkor sem!!!!!!!!
Mi ajánlottuk fel neki a költözést. Már 80 éves, és a kisebbség teljesen körbevette a házát. Nagyon nehezen döntött ő is, de most már fél egyedül. Tűnnek el "apróságok" /tyúk, a kertből gyümölcs,tűzifa, stb./ tőle, és most már odáig jutottunk, hogy a pénzét is nálunk tartja. A távolság köztünk 10 km, de azért elég kellemetlen hetente háromszor átjárni hozzá.
Férjem az egyetlen gyereke, így ránk hárul az ellátása.
Nem tudom mi lesz ,ha majd nálunk lesz.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudjam elviselni egy hóbortos anyós szeszélyeit?
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Hogyan lehet elviselni a magányt?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?