Anyósék idegileg kikészítenek! (beszélgetés)
szegény!!!
hát nem irigyellek!!!
hát igen:(
nem egyszerű..nekem sokszor a hátam mögött beszél..néha nagyon kikészít..
Ráadásul itt lakik párom bátyja is aki egy bunkó idióta és utál engem..
Sziasztok, Csatlakoznék...
Nálunk is hasonló a helyzet. Nálunk mindig az anyagi helyzetet firtatja! Ez mennyi volt, az mennyi volt!!!
De hogy hányszor vett valamit az unokájának meg tudnám számolni a két kezemen!
sziasztok.csatlakozom..
Mi anyósnál lakunk...
apám testvéréék örökbe fogadtak hát had ne mondjam az a gyerek egy szent a családban mert az anyukája pont olyan természet mint a mamám!
mi meg anyám lányai vagyunk önzőek,meg elkényeztetettek meg had ne soroljam tovább!!!
és ez csak azért mert gyűlöli anyukámat!!!!
igen vannak kivételek. Már én is úgy tekintek rá mint 2. anyukámra. Mert bármit meg tudunk beszéllni. volt 1 nagyobb vitán ugyan, de azt megbeszélltük, és azóta ha nem is flottul. de jól működő kapcsolatunk van. előbb hív engem mint aq saját fiát. Apa szokta is nei mondani, hog a kislánya. azaz én.
de nem irigylem azokat akik egy háklis kotnyeles asszonnyal vannak megáldva. Remélem én nem leszek ilyen.
És ugye én ezeket gyerekként 12évesen éltem meg miután a szüleim elváltak!
Természetesen ezért is az anyukám volt a hibás!!!!
nálunk igaz az anyuval de a mamám csinálta ezt a testvérével együtt!!!
mintha én írtam volna amit mondtál!!!
az ilyet tényleg nagy ívben kerülni kell!!!
Az én nagymamától is éhen hallhatnánk annyira útálja az anyut hogy úgy akarja büntetni hogy velünk sem foglalkozik!!!!
Már évek óta nem is beszéltünk egymással azt sem tudja hogy férjhez mentem és hogy babát várok!!
Tetszik ez a fórum! :)
Az én anyósom: van egy lakásunk akkor még nem laktunk itt,párom külföldön ,én a szüleimnél 200km-re.
Turkált a cuccaim között.A páromat felhívta,hogy neki is kell egy ilyen hajzselé mert olyan jó.A párom azt sem tudta miről beszél az anyja.Anyós próbálgatta a hajvaxomat.Azt mondta mikor megkérdőjeleztem,hogy ő csak kitörölt a szekrényben.mert szanaszét voltak a betétjeim.Nem tudom lányok nekem benne van a csomagolásban és rendszerető vagyok.
-HA az unokájának hozott valamit mindig úgy adta oda,hogy sajnos nekem csak erre futotta.Erre volt pénzem.Mi éreztük rosszul magunkat.Persze ez nem teljesen igaz de szereti sajnáltatni magát.
-A postán érkezett csomagomat átvette a postástól.
-Pletykás.
-Nem merem rábízni a gyerekem mert néha nem százas.
-Mikor szültem császárral azt mondta,hogy végül is csak kihordtad.
-Ha jön mindig észreveszi ha valami más helyre került, vagy megkérdezi,hogy ez új?
na majd folytatom, ha eszembe jut még valami.Jókat derülök...folytassuk
sziasztok!
igaz nekem még hivatalosan nem az anyósom, de most épp hadjáratot indít ellenem, hogy elhagyjon a párom. Ott mocskol előtte ahol tud. A mostani éppen legnagyobb ok: hullik a haja és elszórta a lakásban.
Nem szép?
További ajánlott fórumok:
- Másokkal kötözködő, hisztérikus, idegileg teljesen kimerült frusztrált és kiborult egyéneknek hogy segítsünk?
- Tegnap beadtam a válást. A férjem nem hagyja el a házam, kikészít idegileg bár fizikálisan nem bánt. hogy tegyem ki a házból?
- Törvényileg, emberileg mit tennél? Idegileg kezdek összeomolni.
- Ti mit csinálnátok? Már nem bírom idegileg!
- Mi van akkor, ha kikészültem idegileg? Kihez fordulhatnék?
- Ha kikészíti valaki a másikat idegileg!