Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Angyalok (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Angyalok

2006. nov. 9. 12:33

Én voltam angyaltanfolyamon (Atlantisz), tudom hogy kell a segítségüket kérni, és a jelenlétüket érzékelni, szoktam is, nagyon jó érzés! :-)

De nem sokat tudok róluk, ha tudnál ajánlani irodalmat hozzá, megköszönném!

Üdv.

2. mese
2006. nov. 9. 12:23
Én hallottam a Földangyalokról, van róla egy könyvem is.E szerint, vannak olyan angyalok, akik emberi teste öltve élnek közöttünk.Több fajtájuk is van, mint például az elementálok, ők a manók, tündérk stb.Vannak csillagemberek, ők pedig olyan ufó szerűek. Vannak bölcs lelkek, ők előző életeikben varázslók voltak, és vannak vándor lelkek, akik ezeknek a kombinációi. Van még egy, az angyalok, akik angyalok és testet öltöttek. Kissé rossz a megfogalmazásom, de ezt most emlékezetből írom, lehet, hogy kihagytam valamilyen csoportot, nem tudom.A kérdésem az lenne, hogy hallottál már ezekről az angyalokról?olyasfélék mint az indigók, kristályok stb.,mármint így testeöltés szintjén.Kiváncsi vagyok, mit tudsz róluk? Nagyon érdekelne!
2006. okt. 29. 14:16
Angyalok pedig vannak


Az elmúlt néhány évszázad természettudományos, materialista világképe tagadta az angyalok létezését, az emberiség népei mégis mindig, minden korban tudták, hitték, tapasztalták, hogy vannak ilyen lények. A Szentírás pedig elsõ könyvétõl az utolsóig egységesen állítja létezésüket, és mély betekintést ad természetrajzukba.

Ugrás a teljes cikkre: Angyalok

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook