Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Milyen szempontból tetted fel a kérdést?
Honnan nézzem, ha szabadna tudnom?
Ezt tudod hogy hívják valójába?
Álcázás magas fokon:DDDDDDD
Nocsak nocsak tényleg a nevetés hasízom gyakorlat. Na holnap mindenki ki ide belép mond egy viccet.
Csak holnap! Ki kezdi? Addig döntsétek el.
Drága jó Édesanyád, gondolom zokogva tette e cseleketet ellened, mert eleve nem voltál képes azt a vacak gumit a hajad helyett a szoknyádra kenni. Megérdemelted, amiért ilyen csacsi vagy. Hát hol a helye a rágóguminak::)))
Én az Édesanyádat sajnálom,mi munka volt mire levágta a hajadat, és hogy fájhatott a szíve. Szégyeld Magad, engedetlen voltál! DDDDDDD.
Ja! :o((
:o)))))))))))
Nem mindenkinek. Nekem nem.
Nalam egy 16 éves koromban volt látható a hajamon. Óriási és elementális erő volt ezt az időszakot átvészelni.
Amúgy jó a hülyegyerek frizura is, miért mondott. Ilyenkor legalább mindenkit annak néznek, válogatás nélkül. Így még az igazinak is van esélye, arra hogy ne annak nézzék?
Igenis Sir,ööö mit beszélek Lualej :))
Nekem anyum vágta le a derékig érő hajamat mert beleragadt 1 RÁGÓ :-O és rövid hajjal kezdtem az ovit :)
Most nem azért mondom,de már kettőt ásítoztam!A . A 20.-nál szoktam elálmosodni. Az előbbi még csak jelzi, hogy nem sokára álmos leszek.
Ti hogy vagytok ezzel. Naguel Te most hogy jóllaktál a spagettivel, nem vagy az álmos? Esetleg még bedobod a tortát is????
Állok elibe. Csak egyszer merték levágni kéretlenül a derékig érő hosszú hajamat tövig, azóta senki nem mer próbálkozni. A kicsi a bors, de bivaly erős tud lenni, ha feldühítik c. fejezet.
Érthető voltam? Szóltam!