Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Ki hőbörög?ez vélemény volt :/
Nem fogok történetet írni mert már egyszer írtam,bár lehet az még a másik Angyalos topicban volt,ahol ott is ott voltál..meg most nem esne jól a történet,mármint nekem,nincs kedvem sírdogálni,ha megérted ok,ha nem,az is ok,de ne kényszeríts légyszi :)
Sziasztok :)
Most olvasgatok vissza :/
Lualaj: hát nem te írtad hogy viccel kezdjük?majd utánna írok történetet,de ezt inkább most ne erőltessük,mert szomorú dolgok jutnak eszembe..
Én már húzom lefele a könyveket... :))))
????????????????????
Ne már! :o))
Jajj, ez nagyon jó! Köszi! :o)))))))))
Nem hőbörögtem csak beröhögtem... :DDDDDD
Bocsi, majd holnap korrigálok!:))))
Szép jóéjszakát mindenkinek. Aludjatok jól én elmentem szundizni.
Most hogy mondod tuti, de majd holnap elnézést kérek, látom a smile-ket. Akkor még sem kell bűnti. :))))
Előre vagy hátra állítjuk az órát?
Mivel, akkor tényleg álmos vagyok.
Félreértetted Őt nagyon... :)))
Bocsi, de privibe nem ment a fodrász kérdésem. Ha nem akkor már több öletem nincs.
Mindenki tényleg szép anyagot készített, és tanulság is volt, vagy vicc esetében tényleg szórakoztató. Köszönöm szépen.
Egyébként képzeljétek el reggel Naguel-nek is írtam már vicces mondatot, és fogalmam sincs hol landolt, de nem nála. Pedig olyan aranyos volt.:DDDDDDD
köszi! de tényleg. Nem kell höbőrögni. Nekem valóban tetszett és működik is. Mindenki le tett valamit az asztalra és dolgozott Vele ezt tisztelni kell.
Akarsz még büntit? Tudok még!! Ennél kellemetlenebbet is. Akkor kezdjük el onnan, hogy ez egy Angyalfórum! Tudsz olvasni igaz? Na már most ha nem tetszik, akkor máshová is lehet menni, de kérlek tartsd tiszteletben azoknak a hozzállását, akik éreznek valamit az Angyalok iránt. Nagual most kezdi tanulgatni és tetszik neki. Lehet,hogy még az elején tart, de tiszteletre méltó a hozzáállása, és hidd el lesz még eredménye is. De neked is a negatív hozzált illetően. Úgyhogy légszíves ezt hagyd abba, egyébként Nagual közel sem írt hülyeséget, mert ezek a dolgok valóban léteznek, csak próbéld ki. Tapasztalat nélkül meg miért nyilatkozol. TEhát ismét kérlek, és nem nyitok viták, csak én vitatkozom egyedül, hogy ne véleményezz senkit negatívan. Mindenki a tőle telhetően igyekszik ezt a fórumot szinten tartani és ezért tisztelet érdemel. Ne vedd el senkinek a kedvét semmitől a jövőben légyszíves. Majd ha szükséges én elveszem, nem kérek segítséget ebben a kérdésben. Érthetően fogalmaztam? Na akkor most levehetjük a napirendről ezt a kérdést.:)
?????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne hőbörögj Oké! ad. 1 Te még nem is írtál történetet, és azért amiért piszkáltad Nagualt honap reggel is startolsz két kb. 4 oldalas történettel fejenként:))
Nézd meg mindenki mennyit és milyen alaposan dolgozott, Te meg cikizel. Kész passz vége. A feladatot már fentiekben elmondtam.:)))
DDDDDDDDD Kellett ez Neked?
Ha bármit hülyeségnek is tartunk más valakit illetően, akkor is intelligensem megtartjuk magunknak, mert a másik dolgozott Vele. Elég érthetően fogalmaztam. Lehet tiltakozni, de tök felesleges, mert akkor autómatikusan életbe lép ebben az esetben, hogy mégis Nekem van igazam!:))
Köszönöm szépen nagyon szép volt! Igazán kedves történet!
Hát ez sem semmi az biztos!!DDDDDDDDD
Ez igen! KösziDDDDDDDDDDDDDDDDD
Konkrétabban, közelebbről mire gondolsz? Abszolút, de nem vagyok képbe?
Hálás lennék, ha leszűkitenéd.:))))
Nagyon szépen köszönöm, és ígérem lesz ez is az, ahogy jön és ahogy alakul. Mesék, történek, viccelődések úgy mint tegnap, hogy élő is legyen. Viszont ha bármi problémátok van osszátok meg és megbeszéljük.:))
Egy kis agytorna kérem tisztelettel sohasem árt!
Szívből köszöntelek én is!:))))
Csodaszép volt köszönöm Morgana!
Még mindíg meg van a cicád ezekszerint igaz?
Áááááá, csak a tapasztalataimra hagyatkoztam ..... vagy a megérzéseimre? :o)))))))
Akkor nem ért váratlanul a dolog! Elmondhatjuk, hogy ki mire számít azt kapja!:)))))))))
Akkor megállapíthatjuk, hogy nem unatkoztál egy kicsit sem délelőtt!
Memoár szintű volt a csevegésünk tegnap nemde?
További ajánlott fórumok: