Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Lualaj hová tűntél? :)))))))))))))
Lehet...esetleg távolinak tűnik az elképzelhetetlensége miatt... :)))
A végtelen sokakban = a bizonytalansággal .... és azt bizony nehezen viselik ......
Akkor most már sírhatsz :DDDDDDDD
Nehogy kifogyjon a patron... :) he he... :DDDDDDDDDDD
Nem sötét a nevem bár tudom, hogy nem így érted.. :) Csupán a végtelent hordozza magába ami nem feltétlen jóérzést vált ki az emberekből.... :)))
Küldök zsepit,no problem :)
Szerintem már ki is köpte,kinek hiányzik egy gyomormosás :DDDDDDDDD fúúúú mit kapok ezé :)
:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne csináld, mert megint sírok a röhögéstől .... :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Meg a borkeresés wááááá :)
Elnyelte egy nagy hal ..... :oDDDDDDDDDDDD
Így van :))) Fisch Úr kártyát nyomtat épp :DD
Mert Lualaj minden sötétet,rosszat,keményet elutasít,nem tud mit kezdeni vele.
Nekem mondod??? Egyik rossz tulajdonságom,hogy nézni sem tudom! Sokáig!! Csak fogni! Sőt rá sem bírok nézni, nem is szoktam és behunyt szemmel szoktam megeszegetni.
Ma nagylelkű vagyok! Kérek a felének a felét???
:))))))))))))))))
Hát, az mérföldkő volt, tény és való ..... kár, hogy eltűnt, miután végre mert és tudott emberi lenni .... :o))))))))))))))))))))))))
Én is és mindenki ez a lényeg! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Háááá van Fish úr????? :DDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD azt az estét nem felejtem el :))
Lualej.észreveszed most mit írtam? :)
Lualaj!
Azt kérdezték a többiek, hogy Nagual nevét, miért Naguelnek írod! :o))))))))))))
Hát nem igazán... :DDDDDDD A nevet tudatosan választottam nem is ez a lényeg... :) Miért Naguel és miért nem Nagual? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Ehhh, butus! Az csak az m&m's-re igaz .... :oDDDDDDDDDDDDD
Mert szép érzéke sosem volt. A dallamosabb névre viszont abszolút de nem fogékony.
Nekem pl. a Csillagfiú sokkal jobban tetszene.
Mit szól hozzá Csigusz. Hát nem aranyos?DDDDDDDD
Szerintem sokkal előnyösebb lenn, sokkal jobban illik Naguel egyéniségéhez fodrászilag is??
Átgondoltad Te ez? Ugye jobb így innen nézve, már onnan nézve lehet,hogy ne, de inne tuti.:)))
További ajánlott fórumok: