Angyalok, égiek kísérik az életemet (beszélgetés)
Üdv Bella:))
Foglalj helyet nálunk.
De idétlen vagyok, most az jön le a válaszból, hogy csupán az én természetem okán nem vitázunk:)
Azt hiszem megyek pihenni, nagyon idiot az agyam:))
Az már biztos:))
Talán túlságosan is simulékony a természetem. Arra már rájöttem, hogy ez sem minden esetben nyerő.
Most végképp nem értem, hogy kik mit látnak teljesen máshogy.
Lehet, hogy nagyon le vagyok fáradva. Bocs.
Tőled is megkérdezem, hogy hol a balhé?
Beszélgetünk, eszmét cserélünk.
Bocsánat ha balhénak tűnik ha kérdezek!
Meg ezt :
Ne légy megalkuvó!
Szent Ágnes
Az a feladatod, hogy kiállj igazságaid mellett, mert csak így őrizheted meg emberi méltóságodat. Nem kell megalkudnod ahhoz, hogy elérd, amit akarsz, és hited igazsága megtart téged. E téren Szent Ágnes legyen a példaképed és a kalauzod. Ez a szent arra int, hogy sem párkapcsolatodban, sem pedig egyéb életterületeken, a karrier, család és egészség kérdéseiben ne tagadd meg önnön értékrendedet.
Amennyiben nehéz helyzetbe kerültél, mindenekelőtt igyekezz kedvezőbb egyezségre jutni az érintettekkel. Ha például szerelmi viszonyod nem kielégítő, tárd őszintén partnered elé az érzéseidet. Szent Ágnes és angyalaid a segítségedre lesznek, hogy szeretettel és nyíltan szólhass, és a párod valóban meghalljon téged. Ha ez sem vezet eredményre, Szent Ágnes elvezérel majd egy párkapcsolati tanácsadóhoz vagy segítő szervezethez. Az üzenet lényege, hogy állj ki megalkuvás nélkül saját igazságaid mellett. Isten szent gyermekeként megérdemled, hogy szeretettel, tisztelettel és megbecsüléssel bánjanak veled. Ne érd be ennél kevesebbel!
Ezt húztam:
Számvetés
Jeremiel arkangyal
"Készíts leltárt az életedről, láss neki, és tedd rendbe a megoldatlan dolgokat."
„Az élet felülvizsgálatához bátorság kell. Ha viszont együttérzéssel és humorérzékkel teszed, fejlődni és okulni fogsz belőle. Én segítek fölbecsülni, hol tartasz most. Megnézzük, mit tanultál meg, és a leckéid hogyan válhatnak a ma és a holnap javára. Azokat az életmintákat is felkutatjuk, amelyek nem jó célt szolgálnak, és gyógyítással vagy változtatással megszabadulunk tőlük.”
Jeremiel egyik feladata az, hogy segít a frissen eltávozott lelkeknek áttekinteni a maguk mögött hagyott életet. Emellett az élők is fordulhatnak hozzá az életútjuk elemzésekor. Rövid időn belül vonuljunk el, és kérjük Jeremiel segítségét, hogy áttekinthessük, hol tartunk, mit tanultunk meg, milyen minták elengedésére vagyunk készek, és mi mindenért lehetünk hálásak.
Én is :) meg sem fogok mukkanni ebben a témában :o) de csak az egészségem védem,hisz ha bennem marad ez a sok-sok gondolat fájni fog a torkom :)
Szóval lualaj téma lezárva.
Megyek is,húzok egy kártyát :o)
De látom sikerült neki ismét elindítani egy lavinát,vita témát,aztán meg sem várva a válaszokat lelép.....
De: az én szívemben akkor is őszinte szeretet lakozik ♥ ♥ ♥
Na, én ezt nevezem összecsiszolódásnak ... :o)) A harc szerintem nem jó szó ide.
Minden emberi kapcsolatban változunk, alakulunk, de ezt nem lehet kategórikusan, diktatórikusan, parancsszóra tenni, elvárni. Az a jó, amikor szépen finoman alakítjuk egymást ..... de ha vki erőltet valamit, az ellenállás is nagyobb ....és ami fontos, ne csak az egyik fél akarja megváltoztatni a másikat, a többieket ..... egy kapcsolat, az alakulás, a tanulás kölcsönös kell, hogy legyen. :o))
Nem vagyunk egyformán csiszolhatók:))
Mivel elment a fórumról, nem is tud reagálni a véleményekre, így nem is szeretnék írni róla többet. Egy élménnyel gazdagabb lettem.
Szerinted miért ment el lualaj?hogy nem (csak)miattam az tuti.inkább maga miatt...
Kár hogy nem olvastad mit művel más topikban és hogy hogy próbál "uszítani" privátban,amit szintén kértem tőle nagyon szépen hogy nem szeretném,hát neki az nem tetszik hogy nem állnak mellette,nem is értem tőlem miért várta azután ahogy nekem írt,hol itt a tolerancia??? Miután visszajött nyaralásból itt mindenki szeretettel fogadta,aztán ok nélkül visszatért a régi énje...
A 235. hozzászólás is érinti ezt a témát.
Aki a nem tud ésszel-szívvel (toleranciával) harcolni az sokat veszít erejéből és kevesebbet ér el.
Úgy gondolom, hogy előbb legyünk elfogadók, ismerjük meg a miénkétől eltérő gondolkodást, mert ha már ismerjük akkor sokkal hatékonyabban, sokkal finomabb módszerekkel tudunk harcolni.
Könnyebb ismert ellenféllel küzdeni, mint ismeretlennel.