Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Ananászos kosárkák recept

Ananászos kosárkák recept

Az Ananászos kosárkák hozzávalói:
Tésztához:

20 dkg margarin
8 dkg porcukor
2 tojássárgája
csipet sütőpor
28 dkg liszt

Töltelékhez:

4 dl tej
1 csomag vanília pudingpor
3 evőkanál cukor
1 doboz ananászkonzerv (kockákra vágott)


Az Ananászos kosárkák elkészítési módja:
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a margarint és a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk, majd ezekkel béleljük ki a kosárkaformákat. A pudingot főzzük meg, és keverjük el az ananászdarabokkal. Ezt töltsük a kosárkákba, majd előmelegített sütőben süssük ki.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az ananászos kosárkák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook