Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ananászos csirkemell - bugonyapürével recept

Ananászos csirkemell - bugonyapürével recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 415 kcal

Az Ananászos csirkemell - bugonyapürével hozzávalói:
20 dkg csirkemell (2 szelet),
2 db ananászkarika,
2 szelet sonka,
2 szelet Tenkes v. Trappista sajt,
1 evőkanál (olíva)olaj,
tengeri só,
bors

Burgonyapüré hozzávalói:
30 dkg burgonya,
1 dl 1,5 %-os tej,
2 dkg vaj,
tengeri só


Az Ananászos csirkemell - bugonyapürével elkészítési módja:
A csirkemell szeleteket kissé kiverjük, sóval, borssal meghintjük, s egy olajjal kikent teflonserpenyőben mindkét oldalát megsütjük. Egy tűzálló tál aljára lerakjuk és mindegyik mindegyikre ráhelyezünk 1 szelet sonkát, majd egy karika ananászt, végül pedig egy szelet sajtot. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. A burgonya hozzávalóiból a szokásos módon elkészítjük a pürét.


Kategória: Húsételek receptjei


Az ananászos csirkemell - bugonyapürével elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook