Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
nekem két éve volt egy csajom, aki úgy ragadt rém, mint egy pióca. Három hónap után kértem tőle egy hétvége pihenőt, hogy kifújhassam magam. Erre cirkuszt rendezett, hogy miért nem akarok vele lenni. Hát néha kell egy kis levegő is, nem?
Sanya, te maga vagy a tapintatosság mondhatom...
2 nap szünet 2 év után? Ez a minimum, amit egy pasi megérdemel.
és nem is látsz esélyt arra, hogy kibéküljetek?
:-(
Komoly zűrök :'-( 2 éve most telt el először több, mint 2 nap, hogy nem kerestük egymást. Most lett elég mindkettőnknek. Emlékezetes mikulás, az már biztos :-(( De aranyos vagy, hogy érdeklődsz, jól esik :-)
Szoktam. Nem olvasok nyálas szerzőket.
olvastam a naplódban. :-( Zűrök vannak a pároddal?
Meg is értem, miért. Most amit olvasok, az is nagyon tetszik (A Piedra folyó...), de a Veronika meg akar halni is nagyon elgondolkoztató, és életigenlő könyv...most rám is férne, hogy megint elolvassam, mert elég car passzban vagyok.
te szoktál olvasni? És ha igen, mit?
akkor legközelebb beruházok rá. :-) Coelho sokak kedvence.
nem tudom, mert még nem olvastam el.
Ugyanakkor nem lehet összehasonlítani egy férfi és egy nő könyvvel kapcsolatos érdeklődési körét. A párom pl. imád olvasni, főleg a 2. világháború érdekli minden tekintetben, meg persze az egyiptomi kultúra. Ő sem olvasna el egy ilyen cukor sztorit. :-)
Tényleg nagyon jó! Igen, 3000-nél nem több, de nagyon jó, komolyan!!
A tizenegyperc tényleg olyan jó? Többen is mondták már. Mert akkor én is megveszem, szeretem a jó könyveket.
Ez kb. mennyibe kerül? 3 ezer Ft környékén van?
egy nő őt kitartó férfit keres, aki elhalmozza mindenféle luxussal, cserébe rendelkezhet vele. Nagyjából ennyi. Tipikus női sztori.:-)
Igyekszem nem olyan sokat. De néha rámjön a dili, mint pl. most, és akkor megveszek egyszerre ötöt (kb. 15 eFt), azokkal elvagyok egy ideig. Sajnos nem olyan sokáig :-)
Hát...már belepillantottam, és rögtön egy izgalmas dologra bukkantam benne :-O
Én azt még nem...ellenben a Portobellói boszorkányt, a Veronika meg akar halnit, Az Ördög és Prym kisasszonyt és a Tizenegy percet igen, és most a Piedra folyó partján ültem és sírtamot olvasom, meg A Mágust, amit nem ő írt, hanem róla írtak.
Naranja! A Tizenegy percet olvasd el!!!! Nem tudom elképzelni, hogy ne tetsszen ;-)
Mi az a luxusnyalákság? valami soft perverz könyv szűzlányoknak?
de erre a luxusnyalánkságra kíváncsi leszek, lehet, hogy este majd elkezdem olvasni, most itt vannak a rokonok, azokat kell szórakoztatni. :-S
majd ha elolvastad, írd meg, hogy jó volt-e, mert én is megszeretném venni.
Én még csak egy Coelho-t olvastam, a Zahírt. Kissé elvont volt, de nagyon tetszett.
Az én magánkönyvtáramban biztosan találnál olyat, ami lebilincsel.
Mennyit költesz egyébként könyvekre?
Én még nem találkoztam olyannal, ami lekötne, de nem is kerestem igazából :D Ha jó az a könyv, amit mondtál, akkor én is elkezdem olvasni!
Oké. Amúgy most néztem Regina M. naplóját, és a Szex és tandíjat is megvettem már :-) persze ez nem olyan meglepő, elég jól beharangozták. De nálam Paulo Coelho az örök alap...abban mélyenszántó gondolatok is vannak, de néha kell a limonádé sztoris könyv is :-D én imádok olvasni. Olyan, mintha egy filmet néznék, csak sokkal jobb, mert tovább tart, és teret hagy a fantáziámnak :-)
Ok,OK, rendes leszek. Csütörtök este találkozunk, és az lesz a program, amit te akarsz.
Inkább mesélj még valami történetet! Mint az az autós, múltkor!
Na persze, adod itt az ártatlan! Ez volt az utolsó, hogy randiztunk! :D
További ajánlott fórumok: