Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
Igen, két betűt elütöttem, húhahúha, nem kell messzire mennem ahhoz, hogy a te hozzászólásaid között hány elütést, szóközkihagyást meg helyesírási hibát találjak. :o)))
Tulajdonképpen csak sajnállak, hogy ennyire nem látod a fától az erdőt...
A többiek szerencsére agyilag nem szőkék itt, tényleg jó a csapat.
Füge! Őszintén kívánom neked, hogy nagyon boldog legyél Lacival, iszonyú aranyosak vagytok együtt! És kívánom, hogy melód is legyen, és ezek együtt meg a hatalamas akaraterőd, amivel már eddig is 65 kilót lefogytál segítsenek abban, hogy legyen önbizalmad végre, és elhidd, hogy egy klassz lány vagy, akit lehet, és csak szeretni lehet. Mert te ilyen vagy.
Helló csajok! Ancsika, paskadó, andi és főképp füge! Még mindenki alukál? :-) Lilura jogsira jár, mondta is, hogy nem lesz nagyon ideje hozzászólásokat írni. Remélem sikerül neki.
Ki mit csinál ma? Kéne ma főznöm valamit, de még fogalmam sincs, hogy mi legyen az. Mindenesetre délre készen kéne lennie. És sajnos tanulnom is kell ma, meglett végül az összes sajtóműfajok tételem, már csak jó kislány módjára lekéne ülni, és tanulni kéne. :-)
köszönöm szépen, hogy a vőlegényemet is belekevered a dologba. Ez aztán tényleg fair dolog volt. De nem érdemes rá reagálni, mert ha továbbiakat írok, akkor előhozod a többi rokonomat, vagy a barátnőmet, az ő képe úgyis fent van az adatlapomon. :-) Én nem mérgelődök, de tulajdonképpen tök hülye vagyok, hogy reagálok egy 12 éves kislány unaloműző célt szolgáló, undok, negatív beszólogatásaira.
Az én életemben nem a külsőségek a legfontosabbak, ebből is látszik, hogy nem ismersz. Legyél jó, és ami a legfontosabb, "kedvesebb" az emberekhez, mert ilyen hozzáállással nem sok barátot jósolok neked az életben.
Te kezdted az utálkodást, én csak megjegyeztem, hogy talán nem a rucikérdés a legfontosabb egy randin...ha ezen kicsit elgondolkodtál, és más, fontossági sorrendet állítasz fel a jövőben, akkor már megérte figyelmeztetnem. Az életben nem a külsőségek a legfontosabbak, ezt te is megtapsztalhattad már, elég ha csak a barátodra nézel, aki hát jóindulattal sem nevezhető egy jóképű pasinak, mégis milyen rendes, és ez a lényeg.
Na szia, és ne mérgelődj!
Mint már mondtam, a témát lezártam. Egy kislány vagy, ez a kis nevetőjeleidből is látszik, aki élvezi, ha beleköthet másokba.
Nem is kérte senki, hogy beszélgess velem, nekem sem áll szándékomban drága személyeddel dumcsizni. De vannak itt olyan emberek, akikkel nagyon jó beszélgetni és akik rendszeresen beírnak a fórumba, szóval, ha az lenne a helyzet, amit te írtál, akkor a senki sem állna velem szóba. De - nagy szomorúságodra - nem így van.
Okos, te? :o)))
Veled nem is akarok beszélgetni, mert te azt nem tudsz! :o)
Felesleges erőlködnőd, senkinél nem mentél rá korábban sem, mint az jól látható a válasz erre gombra, mert nem bírtad megatalálni magadtól: o)))
Hát, nem szükséges összekapcsolnom veled a festett haj dolgot, elég egy szimpla - nem sértettségi - hozzászólást elolvasni tőled bárkinek ehhez: :ooo)
Direkt nem megyek rá, hogy a te hozzászólásodra válaszolok,mielőtt figyelmeztetnél. Ja,meg a korábbi kis mondatodra reagálva elmondanám, hogy a te értelmiségi szintedet tükrözi, hogy a festett haj tényét összekapcsolod azzal, hogy valaki intelligens. Ezt csak egy 12 éves tudja így megoldani. :-)
Hát tudod, én örülnék neki a legjobban, ha lenne önbizalmam, és ahogy te fogalmaztál, beképzelt lennék. De nem így van. Aki ismer, az tudja. De mivel te nem ismersz, a mai az első nap, hogy beírsz ebbe a fórumba, ráadásul elég negatív töltetű hozzászólásokkal kápráztatsz el engem.
Jó lenne, ha moderálnád magad, és nem feltétlenül azért lépnél fel a hoxára, hogy csodás kis beszólogatásokkal illesd a különböző fórumok hozzászólóit, mert ahogy olvastam az adatlapodon, ez a leggyakoribb szórakozásod. Ha ezt megfogadod, szívesen fogadnak bármelyik helyen.
Szia.
A kínmosolyod is olyan mű lehet, mint amilyen mű és mesterkélt egészben vagy. :ooo)))
A te témáid egysíkúak és és belterjesek. Füge és a többiek ÉRTELMESEK és bármihez hozzá tudnak szólni. Na, meg pont az ellentétjed: szerények, míg te olyan beképzelt vagy, hogy nagyobb egósokat már nagyítóval kéne keresni.
Örülök, hogy észrevetted, hogy nem itt van a helyed. Amúgy meg a régebbi hozzászólásaidban is olvastam ezt a "tükröt tartani valaki elé" csodálatos kifejezést. Inkább magad elég kellene azt a tükröt tartani,akkor észrevennéd a saját rossz tulajdonságaidat is.
Amúgy meg erről a "meg kell szólalni" beszóláshoz annyit kicsi szívem, hogy örülnél, ha fele annyira lennél képzett,mint én, és fele annyira tudnál nyilvánosság előtt beszélni, mint én. Fügét itt mindenki szereti, a többieken meg egyáltalán nem vettem észre, hogy toleránsak lennének velem. De azért édi vagy, hogy ilyeneket írsz. :-) Legalább mosolyogtam egy jót. Szóval köszke.
Én csak megjeygeztem egy tényt, amit mindenki lát, csak a többiek toleránsak veled, és nem akartak megbánatni azzal, hogy mik körül forognak csak meg milyen szinten a te gondolataid- , erre te nekem támadtál, mert tükröt tartottam eléd.
Ne játszd meg ennyire a butuska cicababát, és a főnököt sem itt a többiek előtt. Na szia!
Ha én lennék egy munkaadó százszor előbb venném fel Fügét melózni, mint téged. Pláne, olyan helyen, ahol meg is kell szólalni.
hát képzeld, kedves Lilla, még egy hétig amúgy sem mehetek el dolgozni, mert iskolába járok.
De mint mondtam, 12 éves vagy, minek álljak le veled beszélgetni,amikor inkább meséket kéne nézned a tv-ben ahelyett, hogy itt írogatsz. Amúgy meg fügével elég régóta beszélgetünk, ő tudod felnőtt, nem úgy, mint te, és egyáltalán nem sértődik meg a kérdéseken. Ez itt a varázsszó, FELNŐTT,mert ez egy NŐI fórum,nem 12 éveseknek való.