Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
miket vettél?
na, a csomagolás nekem horror. Egyszerűen ehhez nincs kézügyességem. Ezért szoktam előre becsomagolt dobozba, vagy díszzacskóba tenni a dolgokat. Hát, ez van. Szar vagyok a dekorációs dolgokban.
miért érzem most is azt a csepp gúnyt a szavaid mögött? :-) Na mindegy. :P
Szeretek adni, (bár kapni mégjobban), és megérdemlik a szeretteim, hogy kapjanak. A párom szerint ha megnyerném az ötös lottót, azt is elosztogatnám. :-) Lehetséges.
Én most sem tudok:S
Lehet, hogy egész évben a több milliós karácsonyi bulira gyúr a cég, ráadásul az én fizetésemből:S
frankón? nálunk csak a kollégák főznek bográcsban halászlevet, az lesz utolsó nap a búcsúztatás, holott jól megy a cégnek. :P
És eddig milyen sztárvendégek voltak. Pl. Krisz Rudi? :-)
ááá, nincs 1 havi, meg persze nem a következő fizuból veszem meg. Már régebb óta tettem félre pénzt a karácsonyi ajándékokra, hogy ne érintsen a dolog annyira kellemetlenül.
Mellesleg ez az első karácsony, amikor én is tudok venni a szeretteimnek normális, értékelhető ajándékot, mert iskolás koromban nem tudtam.
Akkor a BABS-ra jól emlékeztem :-)
Mindenesetre nincs külön angoloktatás külsősöknek, és az első évben van felvételi. A 10 legjobb tandíjmentes.
anyunak elromlott a porszívója, és felajánlottam, hogy veszek neki egy újat karácsonyra, ne neki kelljen, mert leszázalékolt nyugdíjas.
Apunak megvettem az új Metallica cd-t, mert írt cd-t nem hajlandó hallgatni, szerinte szar a hangzása. + kap majd valami piát.
Misi digitális fényképezőgépet kap, mert nyáron elromlott a miénk és még azóta sem vettünk újat.
A barátnőm kék állólámpát szeretne régóta, most megkapja tőlem.
A 4 éves unokahúgom tipikus nő, odaadtam neki egy játékkatalógust, hogy minek örülne a jézuskától, a kiscsaj hosszas töprengés után sminkelhető babafej mellett döntött. Ergó azt kap. :)
A sógorom laptoptáskát kap, most vett laptopot, de táskája még nincs hozzá, azt kap.
A sógornőm egy női táskát kap, sok zsebben, tipikus csajos pakolós, + neki még szeretnék valahonnan venni két kék harisnyakötőt, mert nyáron lesz az esküvőjük, és ahogy a mondás is tartja, kell valami kék. :-)
Úgy nagyjából ennyi.
Fórum! :D
Ki mit tud az IBS-ről? Állitólag brutális tandijköltségei vannak, de ezzel szemben nemzetközileg elismert intézmény (szemben a Közgázzal ugye). Vagy hol érdemes business tanulmányokat folytatni, ha nem vagytok jó véleménnyel az IBS-ről?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Reply:
International Business Null.
A hallgatók a magyar alapfokozat mellett megszerezhetik az Oxford Brookes University Bachelor of Arts in Business Studies (BABS) oklevelét is.
Teljesen véletlenül bukkantam rá, de most már így emlékezni fogsz a nevére.
A konditerem csak megadott időpontban ingyenes, a szoláriumért fizetni kell. A kondi nem a sulié, hanem bérli egy vállalkozó.
A pénzért képzés van, könyvet se kapsz. Viszont 90%-ban jó állást.