Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Almás-hagymás sült krumpli recept

Almás-hagymás sült krumpli recept

Elkészítési idő 25 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Almás-hagymás sült krumpli hozzávalói:
3 db közepes burgonya
1 db közepes alma
1 db nagyobb vöröshagyma
3 ek. étolaj
ízlés szerint: patikasó, őrölt bors, morzsolt majoránna


Almás-hagymás sült krumpli 1.Almás-hagymás sült krumpli 2.


Az Almás-hagymás sült krumpli elkészítési módja:
Egy kerámia bevonatos wokban megdinszteltem az étolajon a megtisztított és felszeletelt vöröshagymát. Eközben a burgonyákat meghámoztam és kisebb szeletekre aprítottam. Majd hozzáadtam a hagymához, kevés vizet löttyintettem alá és fedő alatt néha megkevergetve 15 percig pároltam kis hőfokon. Fűszereztem és hozzáadtam a megtisztított és héjastól felszeletelt almát. Ezzel már csak 5 percig pároltam, majd a hőforrást elzárva még fedő alatt hagytam további 5 percig párolódni. Kedvenc feltétünkkel azonnal tálalhatjuk. Ezúttal én sajttal töltött pulykamellel és pulykamedalionokkal tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Köretek receptjei


Az almás-hagymás sült krumpli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook