Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Nos, igen, először nekem se jött be. A Twilight és a Vampire Diaries után láttam én is az első részt. Aztán mondtam is, hogy ezt a szart én nem nézem. De egy műtét miatt 2 hónapot voltam itthon és kínomban elkezdtem nézni. Az elején sokszor majdnem föladtam. A második évad eleje felé kezdett izgalmas lenni. Most már a 3 évad záró epizódját várom, de hihetetlen türelmetlenül, most már egy szinten van a VD-vel. Más jellegű teljesen, kicsit kevésbé romantikus, több szálon fut, de imádom. Nincsenek benne olyan kimondottan szívdöglesztő fazonok. Ez inkább megy pasik körében is, nem annyira csajos.
No látod, az nem rossz..
Mondhatod gyerkőcnek, hogy direkt volt a baki, hogy teszteld, résen van-e:P
Hát igen! :) Én pl.már módszeresen keverem a betűket. Néha olyan sületlenségeket írok, hogy a 7 éves fiam javít ki folyton.:D
Vagy az ember annyira fáradt, hogy betűket kever:D:D
:D:D:D!Így van, ha az ember gyorsan akar olvasni vagy írni! :):)):)
Hát igen...:) De kifejezetten szép kisfiú volt.:)
(Már akkor is) :D
Ne aggódj az én nyál és nyárkirályos beszólásom úgysem tudod überelni:D
Na, most nézem mit írtam. Azt akartam természetesen, hogy az viszi a pálmát...:D
Lehet, hogy most nincs annyi ideje írni.Én tegnap olvastam el a legutóbbi fejzetet, de már várom a folytatást...:)
Mikor jön már Spirit új fejezete?
Naná, hogy a csata közepén hagyja abba az írást..
Agyamra megy az a lány:P:P:P
Ma bementem az egyik papírboltba, kíváncsiságból, vannak-e Alkonyat-os cuccok. Volt egy pénztárca, sima gyöngyvászon, tök egyszerű, 3500-ért és egy hátizsákszerűség 12 000-ért! Asszem nem lesz ilyesmim mostanában...:) És én még azt hittem, a fiaim STAR WARS hóbortja kerül sokba...Ezek után meg se szólalok! :)
Hát, nem egy nagy valami, az biztos! De véletlen megnéztünk egyik nap egy részt egy másik vámpíros jellegű sorozatból. A vámpír a vérfarkas és a szellem,valami ilyesmi a címe. Nahát, az viszi a filmet a sz.r filmek között az biztos. Egy borzadály volt! Brrrr! :D
Szerintem Karácsony előtt fog kijönni. mondjuk nov végén...
Mindjárt kijönnek a karácsonyi dekorok is..
Ha nem imádnám, ideges lennék:)
Illetve még nem, bocsi :-)
Volt már okt.19. és nov. 1. időpont, aztán egy cikk, hogy még nem döntöttek a megjelenés időpontjáról.
Nesze semmi, fogd meg jól...
Van egy olyan érzésem, hogy 2010-ben még tartjuk a kezünkben :-(
Még nem láttam és nem is tervezem...
Nem tudja valaki, hogy kb mikor várható az eclipse megjelenése dvd-n?
Jahh, tegnap láttam a True blood egy részét, de nagyon silány! A szereplők eléggé csúnyácskák, a sztori sem tetszett.
Kinek mi a véleménye?
Ezen tuti nem 6 éves, max 4 lehet...
Aranyos :-)
Milyen sokat változik az ember fejszerkezete, mire megállapodik :-D
Enyém az 5000-dik !!! :-D
Bocsi, OFF
Újabb Edward Cullen song :D
[link]
Hát nagyon beteg :)))))))
Nem a témához tartozik, de akkor is...
Egy fiatal, csinos szőke hölgy ül az állatorvosi rendelőben és egy
palotapincsit simogat a kezében. Odamegy hozzá egy férfi és ezt mondja:
- Szívesen lennék a kutyája helyében!
- Nem hiszem, épp kiheréltetni viszem...
További ajánlott fórumok: