Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro tavaszi reteksalátája recept

Alessandro tavaszi reteksalátája recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro tavaszi reteksalátája hozzávalói:
1 csomag újhagyma,
2 csomó hónapos retek,
1,5 dl víz,
1 ek. szőlőmagolaj,
2 ek. almaecet (vagy citromlé vagy limelé),
1 ek. méz v. barna nádcukor v. édesítőszer,
ízlés szerint fűszerek: patikasó, friss vagy szárított petrezselyemlevél, őrölt fehérbors


Alessandro tavaszi reteksalátája

Az Alessandro tavaszi reteksalátája elkészítési módja:
A megtisztított retket és az újhagymát vékonyan felszeletelem egy zárható dobozba.
Majd hozzáadom a többi hozzávalót a fűszerekkel együtt. Ezt követően alaposan elkeverem
az egészet, majd néhány órára a hűtőszekrénybe teszem a lezárt dobozt, hogy összeérjenek az ízek.


Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , ápr. 18. 22:34
Az alessandro tavaszi reteksalátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook